Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar yaaaa bu aralar benim sabah kilomla akşam kilom aynı çıkıyor şaka gibi. Ödemden kurtulamıyorum bir türlü. Ödem yapacak herhangi bir şeyde yemiyorum. Çözemedim gitti bu durumu.
Canım bitki çayı içmeye ne dersin mesela adaçayı kuvvetli bir ödem sökücüdür. Ya da maydonoz limon kürünü dene onunda kuvvetli bir ödem sökücü özelliği var. Ayrıca rahatsızmışsın canım çok geçmiş olsun

Selam arkadaşlar dün kahvaltıya ve akşam yemeğine ayrı ayrı davetliydim cook fazla suç işledim gece gec döndüğümüz için yazamadim zaten yazmasamda olur çok kaloriliydi itiraf ediyorum. Bugün sporumu yapmadım henüz hemen yapıp geliyorum

Iyi akşamlar kızlar.Bugunki menum;
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 09.30
1dilim tb ekmek
3catal mıhlama
1dilimpeynir 3zeytin
12.00
Yarim muz çeyrek portakal

15 00
Yeşilçay 1fincan
Kepekli ekmekten peynirli tost

16.30
Şekersiz türk kahvesi
1minik kare bitter

19.00 Akşam
1fiirnda tavuk baget 1kasik pilav
Salata 1bardak ayran

2.5lt su
Spor yok

Dun gece sahurluk birseyler yedim ama bugun oruc tutmadim. O yuzden mumkun oldugu kadar hafif tutmaya çalıştım

Sabah limonlu su

12.00 bir tane eksi yesil elma

15.00 bir tabak tavuk suyu çorba

18.00 1 yemek kaşığı kiymali patlican yemegi, 2 yemek kaşığı bulgur pilavı

20.00 3 yemek kaşığı kiymali patlican yemegi, 2 yemek kaşığı bulgur pilavı

Aksam yemege misafir getireceğim dedi esim. Ben de malum cok açtım gunduzden. Aksam 18de biraz yedim, 20de cok fazla saldirmamak icin. Iyi mi oldu kotu mu bilmiyorum. Off yarin da bir arkadasimin çocuğunun dogum gunu var

Selam kızlar 20 ocak listem

8.30 da limonlu ılık su

12.30 da azcık patatesli omlet
4 zeytin 1 dilim ekmek

12.45 'te 3 tane hurma

16.30 da 2 tanecik tuzlu kraker

21.30da 2 yk bulgur pilavı
1 kase pulbiberli yoğurt
1 lokmalık ekmek

1 litre su
45 mekik çektim

Oğlum şimdi kucağımda sızdı, bugün hep hastalığıyla uğraştık, spor yapamadım.
Bugünkü menü,
Kahvaltı 8.30
Bir tabak peynirli domatesli yeşil salata, 2 çatal omlet
Öğle 13.00
1 kupa sade kahve, 2 etimek, 3 ceviz, 1 elma
Akşam 17.30
2 dilim muz, 1 avuç badem, 1 kase yogurt
Su 1.5lt
Çok yorgunum

Oyy aksam yemegi saati beni bile gecmis su cok yetersiz. Neden boyle old bugun

Oyy aksam yemegi saati beni bile gecmis su cok yetersiz. Neden boyle old bugun
Ayy evet geç oldu canım ya. Aslnda o 2 kaşık bulguru yemesem cok daha iyiydi ama tutamafım kendimi. Su içmeye bi türlü alışamadım. İnan ki aklıma gelmiyo. Ben normalde günlük 1 bardak anca içiyorum ama simdi yatmadan en azından 1 bucuk yapayım canım haklisin :)

Geçmiş olsn

Günaydııın herkeslere. Hava çok mu soğuk oldu ya!!??

21.01.2020 menü ve program
Kahvaltı

1,5 çavdar ekmeği,1 yumurta,1 dilim peynir,4 yeşil zeytin,2 dilim hindi füme, 2 açık limonlu şekersiz çay
Öğle 12:30
ezogelin çorba,az makarna,salata,yoğurt
Ara:
akşam 1 fincan yeşil çay ,öğleden sonra 1 soda ve 1 portakal
Kaçamak:)
yok-şekersiz kahve
Akşam 20:00
detox suyu
Spor: hedef +10.000 adım
Su:2-2,5 lt

Evet istanbul cok soguk bence kasim ve araligin yarısı gayet iyi gitti havalar. Ama 1 aydir epey soguk

İyi akşamlar kızlar, yoğunluktan yazamadım, 2 gün önce taşındık, yerleşmeye çalışıyorum.. pazartesi tartılamadım bugün sabah tartılayım dedim..bi de ne göreyimkilom 79,2...ben şok...sonra oğlumu da tartınca anladım ki 6-7 kilo eksik tartıyo.. taşınma sırasında tartım sarsıntıdan bozulmuş sanırım...ama bozukta olsa yanlış olduğunu bilsem bile 79 u görmek beni çok mutlu etti.. inşallah gerçeğini de göreceğim..
Bu hafta benim menüler iyice cozuttu.
Bugun
10.30. 1 dilim tam buğday ekmeği, 3-5 dilim sucuk, yarım domates, 5 yeşil zeytin, 2 şekerli susamlı çubuk.
17.00 1 tabak patatesli mantı.
18.30. 3 bardak çay

Bugün ilk defa tam buğday ekmeği yedim. 1dilimi zor bitirdim. Tadını pek sevmedim, bayat ekmek gibi zor yuttum, kalorisini hesapladım 100gram beyaz ekmek 250 kalori, 100 Gr tam buğday ekmeği 225 kalori..25 kalori için hiç ekmek yememek, yada normal ekmeği az yemek daha mantıklı geldi..zaten ekmeğe çok düşkün değilim..

Suyu kaç gündür hesaplayamadım ama 2 litreyi geçtiğini sanmıyorum, yani az içtim, bundan sonra artıracağım inş..

Kalorinin vucuda nasil girdiği de onemli ama. Bir tane buyuk muz 150 kalori. Klasik kirmizi paketteki cikolatalo gofret 200 kalori. 50 kalori icin muz degil gofret yiyelim diyemeyiz
Beyaz ekmek glisemik indeksi yuksek, sekeri birden yukselttigi icin cok cabuk geri acikmaya sebep oluyor. Ama tahilli ekmekler lifli olduğu icin bagirsaklari calistiriyor, daha gec acikmaya sebep oluyor.
Hersey kalori degil yani

Haklısın da tadına nasıl alışacağım bilmiyorum

Rekor sende canım 1 haftada 6 7 kilo şaka bi yana o günleri de görcez inşallah ya. Ev taşımak cook zor sana kolay gelsin canım

İyi akşamlar hepinize canlar :)
21 ocak listem

8.30 da limonlu ılık su
12.30 da 3 dilim ekmekten karışık tost ve çay
19.45 'te 1 tabak bulgur pilavı havuç salatası ve soğan salatası

1 buçuk litre su
60 mekik

Rekor sende canım 1 haftada 6 7 kilo şaka bi yana o günleri de görcez inşallah ya. Ev taşımak cook zor sana kolay gelsin canım
İnşallah görücez canım.. evet okadar yoruldum ki heryerim sızlıyor..taşınmak çook yorucu..hele de bebekle..Allah'tan kayınvalidem çok destek oldu ben yerleştirirken o bebeğe baktı, yardım etti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…