Daha iyiyim bende.Ama tartımda sorun var galiba.5dak bir tartılınca bile sabah farklı cıktı.Teşekkür ederim canım
Sen nasılsın?
Canım bitki çayı içmeye ne dersin mesela adaçayı kuvvetli bir ödem sökücüdür. Ya da maydonoz limon kürünü dene onunda kuvvetli bir ödem sökücü özelliği var. Ayrıca rahatsızmışsın canım çok geçmiş olsunKızlar yaaaa bu aralar benim sabah kilomla akşam kilom aynı çıkıyor şaka gibi. Ödemden kurtulamıyorum bir türlü. Ödem yapacak herhangi bir şeyde yemiyorum. Çözemedim gitti bu durumu.
Oyy aksam yemegi saati beni bile gecmisSelam kızlar 20 ocak listem
8.30 da limonlu ılık su
12.30 da azcık patatesli omlet
4 zeytin 1 dilim ekmek
12.45 'te 3 tane hurma
16.30 da 2 tanecik tuzlu kraker
21.30da 2 yk bulgur pilavı
1 kase pulbiberli yoğurt
1 lokmalık ekmek
1 litre su
45 mekik çektim
Ayy evet geç oldu canım ya. Aslnda o 2 kaşık bulguru yemesem cok daha iyiydi ama tutamafım kendimi. Su içmeye bi türlü alışamadım. İnan ki aklıma gelmiyo. Ben normalde günlük 1 bardak anca içiyorum ama simdi yatmadan en azından 1 bucuk yapayım canım haklisin :)Oyy aksam yemegi saati beni bile gecmissu cok yetersiz. Neden boyle old bugun
Geçmiş olsnGünaydın kızlarİki gündür yatak döşek yatıyorum. Cumartesi sabah uyandığımda boynumu hareket ettiremiyordum. Öyle bir tutulmuş ki omzum ve boynum iki gün boyunca sıcak su torbasıyla yattım. Kas gevşetici ve sıcak su sayesinde iyiyim biraz daha hala devam ediyor
Evet istanbul cok soguk benceGünaydııın herkeslere. Hava çok mu soğuk oldu ya!!??
21.01.2020 menü ve program
Kahvaltı
1,5 çavdar ekmeği,1 yumurta,1 dilim peynir,4 yeşil zeytin,2 dilim hindi füme, 2 açık limonlu şekersiz çay
Öğle 12:30
ezogelin çorba,az makarna,salata,yoğurt
Ara:
akşam 1 fincan yeşil çay ,öğleden sonra 1 soda ve 1 portakal
Kaçamak:)
yok-şekersiz kahve
Akşam 20:00
detox suyu
Spor: hedef +10.000 adım
Su:2-2,5 lt
Kalorinin vucuda nasil girdiği de onemli ama. Bir tane buyuk muz 150 kalori. Klasik kirmizi paketteki cikolatalo gofret 200 kalori. 50 kalori icin muz degil gofret yiyelim diyemeyizİyi akşamlar kızlar, yoğunluktan yazamadım, 2 gün önce taşındık, yerleşmeye çalışıyorum.. pazartesi tartılamadım bugün sabah tartılayım dedim..bi de ne göreyimkilom 79,2...ben şok...sonra oğlumu da tartınca anladım ki 6-7 kilo eksik tartıyo.. taşınma sırasında tartım sarsıntıdan bozulmuş sanırım...ama bozukta olsa yanlış olduğunu bilsem bile 79 u görmek beni çok mutlu etti.. inşallah gerçeğini de göreceğim..
Bu hafta benim menüler iyice cozuttu.
Bugun
10.30. 1 dilim tam buğday ekmeği, 3-5 dilim sucuk, yarım domates, 5 yeşil zeytin, 2 şekerli susamlı çubuk.
17.00 1 tabak patatesli mantı.
18.30. 3 bardak çay
Bugün ilk defa tam buğday ekmeği yedim. 1dilimi zor bitirdim. Tadını pek sevmedim, bayat ekmek gibi zor yuttum, kalorisini hesapladım 100gram beyaz ekmek 250 kalori, 100 Gr tam buğday ekmeği 225 kalori..25 kalori için hiç ekmek yememek, yada normal ekmeği az yemek daha mantıklı geldi..zaten ekmeğe çok düşkün değilim..
Suyu kaç gündür hesaplayamadım ama 2 litreyi geçtiğini sanmıyorum, yani az içtim, bundan sonra artıracağım inş..
Haklısın da tadına nasıl alışacağım bilmiyorumKalorinin vucuda nasil girdiği de onemli ama. Bir tane buyuk muz 150 kalori. Klasik kirmizi paketteki cikolatalo gofret 200 kalori. 50 kalori icin muz degil gofret yiyelim diyemeyiz
Beyaz ekmek glisemik indeksi yuksek, sekeri birden yukselttigi icin cok cabuk geri acikmaya sebep oluyor. Ama tahilli ekmekler lifli olduğu icin bagirsaklari calistiriyor, daha gec acikmaya sebep oluyor.
Hersey kalori degil yani
Rekor sende canım 1 haftada 6 7 kiloİyi akşamlar kızlar, yoğunluktan yazamadım, 2 gün önce taşındık, yerleşmeye çalışıyorum.. pazartesi tartılamadım bugün sabah tartılayım dedim..bi de ne göreyimkilom 79,2...ben şok...sonra oğlumu da tartınca anladım ki 6-7 kilo eksik tartıyo.. taşınma sırasında tartım sarsıntıdan bozulmuş sanırım...ama bozukta olsa yanlış olduğunu bilsem bile 79 u görmek beni çok mutlu etti.. inşallah gerçeğini de göreceğim..
Bu hafta benim menüler iyice cozuttu.
Bugun
10.30. 1 dilim tam buğday ekmeği, 3-5 dilim sucuk, yarım domates, 5 yeşil zeytin, 2 şekerli susamlı çubuk.
17.00 1 tabak patatesli mantı.
18.30. 3 bardak çay
Bugün ilk defa tam buğday ekmeği yedim. 1dilimi zor bitirdim. Tadını pek sevmedim, bayat ekmek gibi zor yuttum, kalorisini hesapladım 100gram beyaz ekmek 250 kalori, 100 Gr tam buğday ekmeği 225 kalori..25 kalori için hiç ekmek yememek, yada normal ekmeği az yemek daha mantıklı geldi..zaten ekmeğe çok düşkün değilim..
Suyu kaç gündür hesaplayamadım ama 2 litreyi geçtiğini sanmıyorum, yani az içtim, bundan sonra artıracağım inş..
İnşallah görücez canım.. evet okadar yoruldum ki heryerim sızlıyor..taşınmak çook yorucu..hele de bebekle..Allah'tan kayınvalidem çok destek oldu ben yerleştirirken o bebeğe baktı, yardım etti..Rekor sende canım 1 haftada 6 7 kiloşaka bi yana o günleri de görcez inşallah ya. Ev taşımak cook zor sana kolay gelsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?