- 30 Ocak 2018
- 1.776
- 4.257
- 133
Ay sağolsun Allah razı olsun canım ne güzelİnşallah görücez canım.. evet okadar yoruldum ki heryerim sızlıyor..taşınmak çook yorucu..hele de bebekle..Allah'tan kayınvalidem çok destek oldu ben yerleştirirken o bebeğe baktı, yardım etti..
Yedim say camisini duymuşmuydun..adamın biri canı bişey yemek istese yemeyip, yedim say deyip parasını cebine atıp biriktirmiş. O paralarla cami yaptırmış...Bir ben diyetten kopuş yaşıyorum sanarken sizi okudum ve açıkçası biraz rahatladım. Deliricem kahvaltıda domates peynir zeytin yiyesim gelmiyor ve deli gibi çikolata gofret falan yemek istiyorum
Az önce 2 buçuk tane miniki yedim toplam 152 kalori çıktı programda hesaplattım aklım çikolatalı gofrette valla delircem yemezsem kaç gündür direniyorum(((
Geçmiş olsun canım çok güzel gidiyorsun menün gaayet hafif ve doyurucuHerkese iyi geceler, yoğun bir gündü, hastanedeydik, yeme düzenim çok iyi olmadı.
Sabah 8.30
1 sade turk kahvesi, 2 kuru kayısı
9.30
1 küçük kase pekmezli yoğurt, 2 ceviz, 1 etimek
Ikindi 16.00
1 kase tavuk suyu çorbası, 7,8 dal maydonoz
Akşam 17.30
1 bardak süt, 1 galeta.
Su 1.5 lt Spor yok
Ney neyyy yedinmiiBir ben diyetten kopuş yaşıyorum sanarken sizi okudum ve açıkçası biraz rahatladım. Deliricem kahvaltıda domates peynir zeytin yiyesim gelmiyor ve deli gibi çikolata gofret falan yemek istiyorum
Az önce 2 buçuk tane miniki yedim toplam 152 kalori çıktı programda hesaplattım aklım çikolatalı gofrette valla delircem yemezsem kaç gündür direniyorum(((
Evet duymuştum canm İkbal Gürpınar anlatmıştı ama o konu tasarruf konusuydu yaaaYedim say camisini duymuşmuydun..adamın biri canı bişey yemek istese yemeyip, yedim say deyip parasını cebine atıp biriktirmiş. O paralarla cami yaptırmış...
Sende onun gibi yedim say de, bakalım nolacak
Evet duymuştum canm İkbal Gürpınar anlatmıştı ama o konu tasarruf konusuydu yaaaYedim say camisini duymuşmuydun..adamın biri canı bişey yemek istese yemeyip, yedim say deyip parasını cebine atıp biriktirmiş. O paralarla cami yaptırmış...
Sende onun gibi yedim say de, bakalım nolacak
Ceza mıı ouuy ne acelemiz var yaaa yavaş yavaş veriyoruz işte kilolarıNey neyyy yedinmiibiz en iyisi ceza da koyalım programa kim kaçamak yaparsa ona ceza verelim ya akşam yemeği yememe cezası ya da 50 mekik çekme ya da baska bişe.. caydırıcı olması acısından. Senin menünü görmedim ben bugün acaba gözden mi kaçırdım? Mekikler ne durumda canımmm
Tabii ki alırız canım. Takımın ilk sayfasında kurallarımız var. Okuduktan sonra uyabileceğini düşünüyorsan formu doldurup burada paylaş lütfen.Slm kizlar bnide alirmisiniz
Yazacaktım sana da yazamadım. Evde 5 lt lik su bidonu varsa onu tartıp bi bak. Tartı yanlışsa belli olur.Daha iyiyim bende.Ama tartımda sorun var galiba.5dak bir tartılınca bile sabah farklı cıktı.
Teşekkür ederim cnm, biraz istemsiz bir şekilde oldu bu hafta.Geçmiş olsun canım çok güzel gidiyorsun menün gaayet hafif ve doyurucu
Geçmiş olsun canım, evde iyice dinlen toparlan inşallah..Ballı süt, Ballı ıhlamur faranjite iyi gelir. Bende de var faranjit, özellikle okul dönemi çok sık tekrarlıyor..Bu hafta size hep kötü mesajlar yazdım. Hiçte sevmem böyle sızlanmayıPazartesi hastaneye gidince bir kaç kez gıcık tutmuş gibi öksürdüm. Çok umursamadım. Dün öğleden sonra genel durumum kötüleşti, izin alıp eve geldim. Dinlenince düzelirim diye düşündüm. Sabaha sesim soluğum gitti. Öksürüğüm arttı. Doktora gittim. Farenjit olmuşum. 3 gün raporluyum. Eve geldim şimdi. İlaçlarımı içtim. İnşallah akşama biraz daha toparlarım. Haberiniz olsun diye yazdım. Merak etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?