Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İnşallah görücez canım.. evet okadar yoruldum ki heryerim sızlıyor..taşınmak çook yorucu..hele de bebekle..Allah'tan kayınvalidem çok destek oldu ben yerleştirirken o bebeğe baktı, yardım etti..
Ay sağolsun Allah razı olsun canım ne güzel muhabbetiniz daim olsun

Sabah limonlu su

11.30 7 8 zeytin, 1 kk beyaz peynir, 3 ceri domates

16.00 arkadasin çocuğunun dogumgunundeydik. 2 yemek kaşığı makarna salatasi, 3 tane cok cok kucuk patatesli borek, 6 7 sarma, 1 kucuk patlican dolmasi

19.30 1 yemek kaşığı bulgur pilavi, 2 yemek kaşığı kıymalı patlican yemegi, yoğurt

2 litre su

Regl oldum, epey sancim ve şişim var ben bu sporsuzlukla ve bu sosyal hayatla asla kilo veremem

Bir ben diyetten kopuş yaşıyorum sanarken sizi okudum ve açıkçası biraz rahatladım. Deliricem kahvaltıda domates peynir zeytin yiyesim gelmiyor ve deli gibi çikolata gofret falan yemek istiyorum
Az önce 2 buçuk tane miniki yedim toplam 152 kalori çıktı programda hesaplattım aklım çikolatalı gofrette valla delircem yemezsem kaç gündür direniyorum (((

Yedim say camisini duymuşmuydun..adamın biri canı bişey yemek istese yemeyip, yedim say deyip parasını cebine atıp biriktirmiş. O paralarla cami yaptırmış...
Sende onun gibi yedim say de, bakalım nolacak

Bi sitede şey okumuştum...diyette canınız bişey yemeyi çok isterse, daha önce bundan çoooook yedim zaten deyin bu düşünce isteğinizi azaltacaktır yazıyordu..diyetin ilk zamanlarında benimde canım gofret çekmişti ve bu düşünce işe yaramıştı..

Herkese iyi geceler, yoğun bir gündü, hastanedeydik, yeme düzenim çok iyi olmadı.
Sabah 8.30
1 sade turk kahvesi, 2 kuru kayısı
9.30
1 küçük kase pekmezli yoğurt, 2 ceviz, 1 etimek
Ikindi 16.00
1 kase tavuk suyu çorbası, 7,8 dal maydonoz
Akşam 17.30
1 bardak süt, 1 galeta.
Su 1.5 lt Spor yok

Geçmiş olsun canım çok güzel gidiyorsun menün gaayet hafif ve doyurucu

Ney neyyy yedinmii biz en iyisi ceza da koyalım programa kim kaçamak yaparsa ona ceza verelim ya akşam yemeği yememe cezası ya da 50 mekik çekme ya da baska bişe.. caydırıcı olması acısından. Senin menünü görmedim ben bugün acaba gözden mi kaçırdım? Mekikler ne durumda canımmm

Bugün yegenimin 1.yaş doğumgünü.Ve gündüz hariç tamamen koptum yarim saat önce bi de cupcake yedim tam sopalık oldum artık.Menu yazmaya utandım.En iyisi uyumak.yoksa daha yicem diye korkuyorum

Yedim say camisini duymuşmuydun..adamın biri canı bişey yemek istese yemeyip, yedim say deyip parasını cebine atıp biriktirmiş. O paralarla cami yaptırmış...
Evet duymuştum canm İkbal Gürpınar anlatmıştı ama o konu tasarruf konusuydu yaaa yemekle bir bağ göremiyorum ben

Evet duymuştum canm İkbal Gürpınar anlatmıştı ama o konu tasarruf konusuydu yaaa yemekle bir bağ göremiyorum ben
Ceza mıı ouuy ne acelemiz var yaaa yavaş yavaş veriyoruz işte kiloları bazen koşuyoruz bazen dinleniyoruz bazen gerileyip güç alıyoruz
Valla akşam 5 te uyandık daha günümüz yeni başlıyor bizim yaaa uff yine sabaha kadar oturmacalar...

Kahvaltımız akşam yemeği oldu 18:45
Tavuklu nohutlu pirinç pilavı 1 kase
6 tane vali gülü köftesi
2 yk yoğurt

Annemlerden eve çıkınca 2,5 çikolatanın adını unuttum ince küçük bişey var ya ondan

Kızıma brokoli haşladım ondan 1 parça aldım
3/4 gofret

Az önce öğle yemeği olarak nohutlu tavuklu pilav 1 yk yoğurt

Yani yaşadığım en berbat nenü oldu

Spor kızımla koridorda koşmacalar annemlerde saklambaç ve koşmacalar var şuan henüz

Su 3 sb
Mekik henüz yapmadım :)

Kilom 75
Boyum 1.69
Yaş 25

Hedef kilo simdilik 70 kilo

Evliyim 2 kizim var
Kilolarim dogum sonrasi 68 kiloya kadar düserek verdim ama tekrar geri aldim kac ayda 75 oldum yardimci olmanizi istiyorum yoksa sonu iyiye gitmiyor.

Bu hafta size hep kötü mesajlar yazdım. Hiçte sevmem böyle sızlanmayı Pazartesi hastaneye gidince bir kaç kez gıcık tutmuş gibi öksürdüm. Çok umursamadım. Dün öğleden sonra genel durumum kötüleşti, izin alıp eve geldim. Dinlenince düzelirim diye düşündüm. Sabaha sesim soluğum gitti. Öksürüğüm arttı. Doktora gittim. Farenjit olmuşum. 3 gün raporluyum. Eve geldim şimdi. İlaçlarımı içtim. İnşallah akşama biraz daha toparlarım. Haberiniz olsun diye yazdım. Merak etmeyin.

Daha iyiyim bende.Ama tartımda sorun var galiba.5dak bir tartılınca bile sabah farklı cıktı.
Yazacaktım sana da yazamadım. Evde 5 lt lik su bidonu varsa onu tartıp bi bak. Tartı yanlışsa belli olur.

Geçmiş olsun canım, evde iyice dinlen toparlan inşallah..Ballı süt, Ballı ıhlamur faranjite iyi gelir. Bende de var faranjit, özellikle okul dönemi çok sık tekrarlıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…