Cok gecmis olsun ya kaptanim.buarada tartımın pili bitmiş.Artik.duzeldi.Bu hafta size hep kötü mesajlar yazdım. Hiçte sevmem böyle sızlanmayıPazartesi hastaneye gidince bir kaç kez gıcık tutmuş gibi öksürdüm. Çok umursamadım. Dün öğleden sonra genel durumum kötüleşti, izin alıp eve geldim. Dinlenince düzelirim diye düşündüm. Sabaha sesim soluğum gitti. Öksürüğüm arttı. Doktora gittim. Farenjit olmuşum. 3 gün raporluyum. Eve geldim şimdi. İlaçlarımı içtim. İnşallah akşama biraz daha toparlarım. Haberiniz olsun diye yazdım. Merak etmeyin.
Antibiyotik başladı doktor. İki kutu yazmış birde. Sabaha göre daha iyiyim şükür ama.Geçmiş olsun canım, evde iyice dinlen toparlan inşallah..Ballı süt, Ballı ıhlamur faranjite iyi gelir. Bende de var faranjit, özellikle okul dönemi çok sık tekrarlıyor..
Geçmiş olsun kaptan.İki gündür evde yemekte yapamıyorum. Dışarıdan yiyoruz. İnşallah cumaya kötü bir sonuç görmem.
Geçmiş olsun canımİki gündür evde yemekte yapamıyorum. Dışarıdan yiyoruz. İnşallah cumaya kötü bir sonuç görmem.
İyi akşamlaar :))Günaydınlar...
Canın abur cubur istediğinde kayısı incir kurusu ye, incecik elbiseler giyeceğin günleri hayal et..Bugün canım hem cips hem çikolata istiyor artık yeter artık kendime dur demeliyim aşmam lazım bu zor zamanları yoksa 80 e geri dönücem bu gidişle dönmemeliyim yememeliyim
Ayy canım çok geçmiş olsun yavrucağın kim bilir canı nasıl acıyo ki basamıyo kıyamamGünaydınlar, akşam menümü yazmamışım oğlumla uğraşırken unutmusum. Yapışık yaşıyoruz 3 gündür. Ağır orta kulak iltihabi ve boğaz iltihabi var. Kulağının birindeki sıvıyı patlatıp rahatlattılar. O gün penadur vuruldu 6.3.3 ve ertesi günden beri basmıyor ayağını, acıyor diyor, her şey sil baştan. Yatagimiz bir, tuvalete oturmuyor beze döndük. Korkmuş biraz naz niyaz ama gerçekten aciyor hala. Kres fln iptal, ev de kalk gidelim diyor. Bugün artık koydum önüne cizgifilmi temizlik yapacagim biraz, daraldım. Spor fln da yalan oldu, Allahtan kosturmacada atıştırmaya vaktim olmadi
Canım yarın tartı günü amaaBugun cok cok cok utanç verici bir menu cıktı ortaya. Arkadaşıma kahvaltiya davetliydim, aksam da tatli kriziyle eşimin israri birleşincemoraller bozuk..
motivastiyon harika canımCanın abur cubur istediğinde kayısı incir kurusu ye, incecik elbiseler giyeceğin günleri hayal et..
Diren efsun64 az kaldı şubat hedefini göz önüne al. Hadi kalk spor yap bak bugün 11. günümüzBugün canım hem cips hem çikolata istiyor artık yeter artık kendime dur demeliyim aşmam lazım bu zor zamanları yoksa 80 e geri dönücem bu gidişle dönmemeliyim yememeliyim
Cok geçmiş olsun canım.ya.Ya kıyamam bebeklerin çocukların hastalığı çok zor.Onlarin canının acidigini gormek mahvediyo zaten.Allah iyilik versin.Hemen iyileşir inşallahGünaydınlar, akşam menümü yazmamışım oğlumla uğraşırken unutmusum. Yapışık yaşıyoruz 3 gündür. Ağır orta kulak iltihabi ve boğaz iltihabi var. Kulağının birindeki sıvıyı patlatıp rahatlattılar. O gün penadur vuruldu 6.3.3 ve ertesi günden beri basmıyor ayağını, acıyor diyor, her şey sil baştan. Yatagimiz bir, tuvalete oturmuyor beze döndük. Korkmuş biraz naz niyaz ama gerçekten aciyor hala. Kres fln iptal, ev de kalk gidelim diyor. Bugün artık koydum önüne cizgifilmi temizlik yapacagim biraz, daraldım. Spor fln da yalan oldu, Allahtan kosturmacada atıştırmaya vaktim olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?