Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cok gecmis olsun ya kaptanim.buarada tartımın pili bitmiş.Artik.duzeldi.

Şuan hala listede değilim sanırım kaptan.zaten cuma günü tartilamayacagim bulunduğum yerde tartı yok malesef.biyere gidip tartilsamda aynı olmaz sabah ac karina eşyasız tartılacak yerim yok.artik listeye de 15 tatilden sonra gireriz inş.

Geçmiş olsun canım, evde iyice dinlen toparlan inşallah..Ballı süt, Ballı ıhlamur faranjite iyi gelir. Bende de var faranjit, özellikle okul dönemi çok sık tekrarlıyor..
Antibiyotik başladı doktor. İki kutu yazmış birde. Sabaha göre daha iyiyim şükür ama.

Selamlar hepinize 22 ocak listem

8.30'da limonlu ılık su
12.30'da soğanlı kıymalı yumurta ve 2 dilim ekmek çay
14.00'te 1 hurma
16.00'da 1 ceviz
19.30 da 1 tabak kağıt kebabı
2 dilime denk gelen lavaş ekmeği
3 bardak ayran

1.5 litre su
50 mekik çektim aslında bugün mekikte dinlenme günümdü ama boş dururken çekmiş bulundum :)
Nerdeyse her akşam dağ çayı ve ada çayı karışık olarak demliyorum kızlar birazdan onuda içerim

Iyi akşamlar kızlar
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 10.30
Baya geç oldu.Evdeydim bugün
1dilim tb ekmek
1kasik yumurtasız menemen
1haslanms yumurta.
1dilimpeynir 3zeytin salatalik

13 30
Şekersiz türk kahvesi
1minik kare bitter

16.00
Yeşilçay
3tane yaprak sarma

19.00 Akşam
1kucuk tabak ıspanak yemeği yoğurtlu
1dilim tb ekmek

2.5lt su
Spor yok.Bi kaç gün daha zamanım var.

İyi geceler
11.00. Çeyreğin yarısı ekmek, 7 yeşil zeytin, 3kaşık yumurtasız menemen, 3 bardak çay
13.30. 2 elma, 1 mandalina
16.00. 1 tabak tarhana çorbası
19.30. 2 dilim pastırma
20.30. Yeşil çay

Suyu hesaplayamadım..2 litre olmuştur inşallah..

Bugün canım hem cips hem çikolata istiyor artık yeter artık kendime dur demeliyim aşmam lazım bu zor zamanları yoksa 80 e geri dönücem bu gidişle dönmemeliyim yememeliyim
Canın abur cubur istediğinde kayısı incir kurusu ye, incecik elbiseler giyeceğin günleri hayal et..

Günaydınlar, akşam menümü yazmamışım oğlumla uğraşırken unutmusum. Yapışık yaşıyoruz 3 gündür. Ağır orta kulak iltihabi ve boğaz iltihabi var. Kulağının birindeki sıvıyı patlatıp rahatlattılar. O gün penadur vuruldu 6.3.3 ve ertesi günden beri basmıyor ayağını, acıyor diyor, her şey sil baştan. Yatagimiz bir, tuvalete oturmuyor beze döndük. Korkmuş biraz naz niyaz ama gerçekten aciyor hala. Kres fln iptal, ev de kalk gidelim diyor. Bugün artık koydum önüne cizgifilmi temizlik yapacagim biraz, daraldım. Spor fln da yalan oldu, Allahtan kosturmacada atıştırmaya vaktim olmadi

Ayy canım çok geçmiş olsun yavrucağın kim bilir canı nasıl acıyo ki basamıyo kıyamam o genelde doktorların yüksek iltihapta son çare diye vurdukları ağır bi penisilin küçücük yavrucak ne yapsın

Bugun cok cok cok utanç verici bir menu cıktı ortaya. Arkadaşıma kahvaltiya davetliydim, aksam da tatli kriziyle eşimin israri birleşince moraller bozuk..
Canım yarın tartı günü amaa ne yedin o kadar kötü yaa merak ettim

Bugün canım hem cips hem çikolata istiyor artık yeter artık kendime dur demeliyim aşmam lazım bu zor zamanları yoksa 80 e geri dönücem bu gidişle dönmemeliyim yememeliyim
Diren efsun64 az kaldı şubat hedefini göz önüne al. Hadi kalk spor yap bak bugün 11. günümüz Siteye sık sık girin kızlar yoksa motivasyonlar düşüyor.

Cok geçmiş olsun canım.ya.Ya kıyamam bebeklerin çocukların hastalığı çok zor.Onlarin canının acidigini gormek mahvediyo zaten.Allah iyilik versin.Hemen iyileşir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…