Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende çok saldım.Spor da yapamıyorum.Ama pazartesi başlıcam yavaştan artik.Dun akşam da bi dilim kek yedim menü yazdıktan sonra.Hic böyle yapmazdım.

Geçmiş olsun, tez zamanda şifa bulsun kuzucuk inşallah..

Kulağının birindeki iltihabı akıttılar ardından doktor penisilin vuralım, uzun sürer tedavisi böyle iyileşmez minvalinde tavsiye etti ama gerçekten agir geldi sanirim, şimdi de yürümemesi psikolojik mi yoksa gerçekten bir durum mu var onu çözmeye çalışıyoruz. Inşallah düzelir, korkmaya başladım.
Cok geçmiş olsun canım.ya.Ya kıyamam bebeklerin çocukların hastalığı çok zor.Onlarin canının acidigini gormek mahvediyo zaten.Allah iyilik versin.Hemen iyileşir inşallah
Sağol cnm insallah.

Selam kızlar birkaç gündür tuhaf tuhaf şeyler yediğim için keyfim yoktu akşam da deprem oldu haberleri face de yazılanları takip ettim hep. Allaha şükür kızım gece 2 de uyudu ama ben 8 de uyuyabildim kaç gündür 8 de uyuduğmdan bir türlü uykumu toplayamadım.
Pek aktif olamadım kusuruma bakmayın :))
Şimdi geçmişi okuyup cevap vereceğim.
Valla istemeye istemeye annemin gün toplantısına gittim annem her seferinde sen de gel diyordu ben gitmiyordum sevdiğim mekan bir de gidilen yer iyi geldi biraz gözüm gönlüm açıldı ne zamandır evden çıkmıyordum şöyle yeşillik park görmüyordum ,:)
Orda 1 kıymalı pide yarım künefe 1 ayran (birazını kızım kaptı vermedi bana )
1 bardak çay içtim .
Bol bol kızımın peşinden koştum kaldır indir yakala cee oyna vallahi spor yapmış kadar oldm bana ağır geliyor böyle kızımın peşinden koşmak kollarım ellerim çok acıyor. Genelde de eşim koştuğundan ben baya yoruldm bugün ama iyi oldu kızım kucağımda uyuyakaldı ben de şimdi eve geldim koltuğa uzandım oohhh valla kendimi iyi hissetmeye başladım. Dışarı çıkmaya ihtiyacım varmış anladımki hem regl psikolojisi hem evde hapis kalmaktan sıkılıp sıkılıp yemeğe sarmışım.
Evet 400 gr kadar almışım bu sabah öyle çıktım yarın ne olacak bakalım :)
Valla para gitmesin die dışarda 1 çay bile içmez olmuştum asgari ücretle geçinmek zor.
Geçenlerde eşimle tartıştık benim sürekli kenara para atalım zaruri ihtiyaç dışı bişey almayalım düşüncelerim ve davranış larım yüzünden o günden beri yani 2 aydır istediğimi alıorum tabii birkaçını yine erteleyerek.
Dışarda da yemeye başladım oh sefam olsun be ben o kadar fedakarlık yaptım kendimi hep erteledim canım bir şey çekti yutkundum yok istemiyorum dedim ama nankör oldum paraya çok önem veriyor oldum. Ben kızımın geleceğine önem veriyorum...
Aman neyse bu detaylar buranın konusu d eğil de nedense anlsttım işte.
Çok iyi geldi ya ara ara çay içmeye bari olsun gideyim diyorum para yetmezse de babasından istiyor nasılsa biraz da ben keyif yapayım beeee nolur bugünkü yediğime laf etmeyin gerçekten psikolojime çok iyi geldi.

Aa bu arada 2 gün önce benm ev sahibine gitiik kapıyı açtı bana baktı kaldı Efsun kızım sen naptın kendine dedi şaşkın şaşkın saçlarıma baktı bana baktı üniversite yıllarına dönmüşsün dedi saçın da çok yakışmış dedi ayyy nasıl sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam :))))
Annem ille moralimi bozar o da dedi ki bi de göbeğin gitse hala hamile gibisin dedi hey Allahım kadın 3 tür bunu diyo halbuki göbeğim bile küçüldü ama yooook ille olumsuz konuşması lazım annemin
Destan yazdım ama okursunuz inşallah çok mutluyum çoook umarım kısa sürmez :))
Sizi de çook seviyorum iyiki gelmişim bu takıma :)

Güzel canım afiyet olsun da sanki meyve porsiyonu çok gibi tabii bunu benim söyleme hakkım c6ar mı onu da bilemiyorum kaç gündür yediklerimin üzerine

Eğer hırsla istiyorsam bende işe yaramıyor ama bi yerde görüp hafiften canm çektiyse evet unutabiliyorum :)

Afiyet olsn :)

Çok geçmiş olsun şimdi nasılsın kaptan seni buralarda daha sık göreceğimiz zamanları sabırsızlıkla bekliyoruz bizi yoldan çıkarma koru kolla :))

3 bardak ayran mı kız nasıl içtin şişmedi mi karnın ben olsam içemezdim sanırım :)))
Şifa olsun :)

Çok güzel afiyet olsun :))

Canın abur cubur istediğinde kayısı incir kurusu ye, incecik elbiseler giyeceğin günleri hayal et..
Ah keşke öyle şeylere kansa beynim neyi istediyse onu vermem gerek kanmıyor 1 lokmada olsa ille istediği tat lazım çünkü karnım aç olduğu için değil zevk için yemek yemeye alıltığımdan.
Bir söz var ya
Yemek için yaşama yaşamak için ye.
Ben yemek için yaşıyorum

Iyi akşamlar kızlar Bugunki menümü vereyim.
Kahvaltı 09.30
1dilim tb ekmek
1yumurtadan peynirli omlet
Salatalik 3zeytin

13.00
Şekersiz türk kahvesi
1kucuk avuç badem kuruüzüm ceviz

15.00
Kepekli tost 1fincan yeşilçay

19.00
1kucuk tabak mantarlı kremalı tam buğday makarna
Salata

1fincan papatya cayi.
2.5lt su
30dak yürüyüş yaptım.Biraz tempolu.

İyi yapmışsın dışarı çıkmakla, uzun süre evde kalmak psikolojimizi bozuyor ve monotonlaşıyoruz iyice..Bende bi gezmeye yada dışarı çıkıp geldiğimde kendimi daha enerjik ve mutlu hissederim... afiyet olsun..annen seni sevdiğind n yakın bulduğundan söylüyordur, benimki de söyler..

Menüm
11.00. 3dilim tahinli ekmek, 5 yeşil zeytin, bir lokma ekmek, 3dilim domates, çay
16.00. 1kase tarhana çorbası, yarım tabak makarna
18.00. 3bardak çay, çeyrek dilim ıslak kek

Birazdan biberiyeli çay içip günü kapatmayı düşünüyorum..başarabilirsem..yarın tartı günü diye artık yemek istemiyorum, tartım bozuktu, pili bitmiş meğer, şimdi düzeldi..yalanda olsa 79 u görmek çok güzeldi..

Biliyorum menüm çok karbonhidratlı diyetle alakası yok ama öğleden sonra aniden misafir gelince evde olanlardan yedim.. sabahleyin de çocuklar için tahinli alınca dayanamadım

Suyu hesaplayamadım yine, 2-2,5 Litre arası olmuştur, egzersiz yok. Ev yerleştirmeye devam..
Bu hafta taşınma yüzünden çok dengesiz ve fazla yedim. Umarım yarın tartıda üzülmem..

3 bardak ayran mı kız nasıl içtin şişmedi mi karnın ben olsam içemezdim sanırım :)))
Şifa olsun :)
:)) bünye alışmış hep bu eşim yüzünden o da ayran delisi benide kendine benzetti:)) onu bırak ufaklıkla markete gidiyoz milletin çocuğu çikolataya koşar bizimki yoğurt ve ekmeğe koşuyo :))

Hepinize selam kızlar 23 ocak listem

8.30da limonlu ılık su
11.30 da 1 dilim ekmek birazcıkta bal
12.30 da yumurtasız menemen (ekmeksiz )
16.30 da 5 tane küçük pırasa köftesi ve ayran
20.00 de 4 tane hurma
Şimdi çay içicem

60 mekik
Yarim saat yürüyüş
2 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…