- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
Hayat diyetten ibaret degil, arada kacamaklar da olur. Hepsinden illa vicdan azabi cekmeye gerek yok, bazisi boyle moral oluyor insana. Cok sevindim senin adına. Daha enerjik devam edersin diyeteSelam kızlar birkaç gündür tuhaf tuhaf şeyler yediğim için keyfim yoktu akşam da deprem oldu haberleri face de yazılanları takip ettim hep. Allaha şükür kızım gece 2 de uyudu ama ben 8 de uyuyabildim kaç gündür 8 de uyuduğmdan bir türlü uykumu toplayamadım.
Pek aktif olamadım kusuruma bakmayın :))
Şimdi geçmişi okuyup cevap vereceğim.
Valla istemeye istemeye annemin gün toplantısına gittim annem her seferinde sen de gel diyordu ben gitmiyordum sevdiğim mekan bir de gidilen yer iyi geldi biraz gözüm gönlüm açıldı ne zamandır evden çıkmıyordum şöyle yeşillik park görmüyordum ,:)
Orda 1 kıymalı pide yarım künefe 1 ayran (birazını kızım kaptı vermedi bana)
1 bardak çay içtim .
Bol bol kızımın peşinden koştum kaldır indir yakala cee oyna vallahi spor yapmış kadar oldm bana ağır geliyor böyle kızımın peşinden koşmak kollarım ellerim çok acıyor. Genelde de eşim koştuğundan ben baya yoruldm bugün ama iyi oldu kızım kucağımda uyuyakaldıben de şimdi eve geldim koltuğa uzandım oohhh valla kendimi iyi hissetmeye başladım. Dışarı çıkmaya ihtiyacım varmış anladımki hem regl psikolojisi hem evde hapis kalmaktan sıkılıp sıkılıp yemeğe sarmışım.
Evet 400 gr kadar almışım bu sabah öyle çıktım yarın ne olacak bakalım :)
Valla para gitmesin die dışarda 1 çay bile içmez olmuştum asgari ücretle geçinmek zor.
Geçenlerde eşimle tartıştık benim sürekli kenara para atalım zaruri ihtiyaç dışı bişey almayalım düşüncelerim ve davranış larım yüzünden o günden beri yani 2 aydır istediğimi alıorum tabii birkaçını yine erteleyerek.
Dışarda da yemeye başladım oh sefam olsun be ben o kadar fedakarlık yaptım kendimi hep erteledim canım bir şey çekti yutkundum yok istemiyorum dedim ama nankör oldum paraya çok önem veriyor oldum. Ben kızımın geleceğine önem veriyorum...
Aman neyse bu detaylar buranın konusu d eğil de nedense anlsttım işte.
Çok iyi geldi ya ara ara çay içmeye bari olsun gideyim diyorum para yetmezse de babasından istiyor nasılsa biraz da ben keyif yapayım beeee nolur bugünkü yediğime laf etmeyin gerçekten psikolojime çok iyi geldi.
Aa bu arada 2 gün önce benm ev sahibine gitiik kapıyı açtı bana baktı kaldı Efsun kızım sen naptın kendine dedi şaşkın şaşkın saçlarıma baktı bana baktı üniversite yıllarına dönmüşsün dedi saçın da çok yakışmış dedi ayyy nasıl sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam :))))
Annem ille moralimi bozar o da dedi ki bi de göbeğin gitse hala hamile gibisin dedi hey Allahım kadın 3 tür bunu diyo halbuki göbeğim bile küçüldü ama yooook ille olumsuz konuşması lazım annemin
Destan yazdım ama okursunuz inşallah çok mutluyum çoook umarım kısa sürmez :))
Sizi de çook seviyorum iyiki gelmişim bu takıma :)
Çok gğzel sadece makarnadakş mantar fazla oomuş o kadar :)Iyi akşamlar kızlar Bugunki menümü vereyim.
Kahvaltı 09.30
1dilim tb ekmek
1yumurtadan peynirli omlet
Salatalik 3zeytin
13.00
Şekersiz türk kahvesi
1kucuk avuç badem kuruüzüm ceviz
15.00
Kepekli tost 1fincan yeşilçay
19.00
1kucuk tabak mantarlı kremalı tam buğday makarna
Salata
1fincan papatya cayi.
2.5lt su
30dak yürüyüş yaptım.Biraz tempolu.
Bir de hiç arkadaşım yok şöyle yaşıtım aynı kafada sohbet edip kafa dağıtabileceğim. 10 senedir bu şehirdeyim üni arkadaşlarım krndi şehirlerine döndü ben de bi kursa falan arkadaş tanıyableceğim bi ortama girmediğimden sadece birkaç akraba var hayatımda rkaç da eşimin iş arkadaşları o kadar. Hayatımda bir eşim var gezebildiğim sohbet edebildiğim. O yüzden de çok bunalıyorum beraber büyüdüğüm arkadaşlarım da dağıldı herkes kendine bi dünya kurdu kabuğuna çekildi özleyip arayan yok yalnızım yani o da üzüyor beni.İyi yapmışsın dışarı çıkmakla, uzun süre evde kalmak psikolojimizi bozuyor ve monotonlaşıyoruz iyice..Bende bi gezmeye yada dışarı çıkıp geldiğimde kendimi daha enerjik ve mutlu hissederim... afiyet olsun..annen seni sevdiğind n yakın bulduğundan söylüyordur, benimki de söyler..
Afiyet olsun ben de 15:30 da yediklerimden başka yemedim ama çay içtim 1 bardak.Menüm
11.00. 3dilim tahinli ekmek, 5 yeşil zeytin, bir lokma ekmek, 3dilim domates, çay
16.00. 1kase tarhana çorbası, yarım tabak makarna
18.00. 3bardak çay, çeyrek dilim ıslak kek
Birazdan biberiyeli çay içip günü kapatmayı düşünüyorum..başarabilirsem..yarın tartı günü diye artık yemek istemiyorum, tartım bozuktu, pili bitmiş meğer, şimdi düzeldi..yalanda olsa 79 u görmek çok güzeldi..
İnşallah önümüzdeki hafta toparlayalım beslenmemizi :)Suyu hesaplayamadım yine, 2-2,5 Litre arası olmuştur, egzersiz yok. Ev yerleştirmeye devam..
Bu hafta taşınma yüzünden çok dengesiz ve fazla yedim. Umarım yarın tartıda üzülmem..
Hangi şehirdesin bakarsın sana arkadaş olurum üzülme :)Bir de hiç arkadaşım yok şöyle yaşıtım aynı kafada sohbet edip kafa dağıtabileceğim. 10 senedir bu şehirdeyim üni arkadaşlarım krndi şehirlerine döndü ben de bi kursa falan arkadaş tanıyableceğim bi ortama girmediğimden sadece birkaç akraba var hayatımda rkaç da eşimin iş arkadaşları o kadar. Hayatımda bir eşim var gezebildiğim sohbet edebildiğim. O yüzden de çok bunalıyorum beraber büyüdüğüm arkadaşlarım da dağıldı herkes kendine bi dünya kurdu kabuğuna çekildi özleyip arayan yok yalnızım yani o da üzüyor beni.
Keşke kafa dengi bi arkadaşım olsa ...
Kayseri'ye özgü bi şey sanırım. Pide fırınında yapılıp satılıyo, şekerli tahinli ince ekmek gibi bişey..tam tahinli pide yuvarlak servis tabağından biraz büyük..benim yediğim 2 bardak altı kadar gelir ancak.Afiyet olsun ben de 15:30 da yediklerimden başka yemedim ama çay içtim 1 bardak.
Tahinli ekmek nasıl oluyor kalorili midir 3 dilim yemişsin bilmiyorum nasıl bir şey olduğunu :)
Hahahah maşallah ne güzelmiş yaa:)) bünye alışmış hep bu eşim yüzünden o da ayran delisi benide kendine benzetti:)) onu bırak ufaklıkla markete gidiyoz milletin çocuğu çikolataya koşar bizimki yoğurt ve ekmeğe koşuyo :))
Uşaktayım :) ne güzel olur beraber spor yaparız :)))Hangi şehirdesin bakarsın sana arkadaş olurum üzülme :)
Hım bi bakayım googledan bari merak ettm :)Kayseri'ye özgü bi şey sanırım. Pide fırınında yapılıp satılıyo, şekerli tahinli ince ekmek gibi bişey..tam tahinli pide yuvarlak servis tabağından biraz büyük..benim yediğim 2 bardak altı kadar gelir ancak.
Oo uzakmışsın canım ben istanbuldayım :)Uşaktayım :) ne güzel olur beraber spor yaparız :)))
Amanın tahinli mi.Ya ben bayılırım.Evet bende Kayseri dışında hiç görmedimKayseri'ye özgü bi şey sanırım. Pide fırınında yapılıp satılıyo, şekerli tahinli ince ekmek gibi bişey..tam tahinli pide yuvarlak servis tabağından biraz büyük..benim yediğim 2 bardak altı kadar gelir ancak.
Biz bu hafta takımca çöküşlerdeyizBugun cok cok cok utanç verici bir menu cıktı ortaya. Arkadaşıma kahvaltiya davetliydim, aksam da tatli kriziyle eşimin israri birleşincemoraller bozuk..
Çok çok geçmiş olsun canım benim küçücükler daha nasıl dayansınlar o kadar acıya çok zorGünaydınlar, akşam menümü yazmamışım oğlumla uğraşırken unutmusum. Yapışık yaşıyoruz 3 gündür. Ağır orta kulak iltihabi ve boğaz iltihabi var. Kulağının birindeki sıvıyı patlatıp rahatlattılar. O gün penadur vuruldu 6.3.3 ve ertesi günden beri basmıyor ayağını, acıyor diyor, her şey sil baştan. Yatagimiz bir, tuvalete oturmuyor beze döndük. Korkmuş biraz naz niyaz ama gerçekten aciyor hala. Kres fln iptal, ev de kalk gidelim diyor. Bugün artık koydum önüne cizgifilmi temizlik yapacagim biraz, daraldım. Spor fln da yalan oldu, Allahtan kosturmacada atıştırmaya vaktim olmadi
Gerçekten çok haklısın haftasonu ben yazdm hiç cvp gelmedi mesela o da beni çok etkiledi.Diren efsun64 az kaldı şubat hedefini göz önüne al. Hadi kalk spor yap bak bugün 11. günümüzSiteye sık sık girin kızlar yoksa motivasyonlar düşüyor.
13. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
seaBahAR
Cuma zayıflama yarışmaları 13. Takım menü paylaşım alanı
Cuma zayıflama yarışmaları 13. takım üyeleri olarak menülerimizi artık bu sayfada paylaşacağız.www.kadinlarkulubu.com 13. TAKIM KAPTANI: @LAydLiNe
13. TAKIM KAPTAN YARDIMCILARI:
13.TAKIM KURALLARI:
* Her yeni üyenin listeye alınması için en az 2 cuma deneme süresi vardır. Bu süre içerisinde paylaşımları dikkate alınacaktır ve paylaşımı yetersiz üyeler listeye alınmayacaktır.Gerekirse bu süre uzayacaktır.
*Takım üyeleri , takıma girdiği gün itibarıyla her gün düzenli olarak menü paylaşımında bulunmalı , menü bildirimi akşam saatlerinde tüm günü içerecek şekilde ve saat belirtilerek olmalıdır .
* Her gün menüler yukarıda linki verilen 13. Takım menü paylaşım alanına yazılacak, mazeretsiz 3 gün menü paylaşmayan üye cezalı duruma düşecek, menü paylaşmamayı alışkanlık haline getiren üye ise kırmızı kartla liste dışı kalacaktır.
*Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı, eleştiriler kırıcı rencide edici olmamalıdır.(yalnızca kendi menümüzü yazıp çıkmamalıyız yoksa takım ruhu oluşmamış demektir)
* Takımın motivasyonu için günlük en az 5 mesaj kesinlikle yazılacaktır(en az)
Az katılım yapan üyeler önce uyarılacaktır (sarı kart)
aynı durum 2.kez olursa uyarıya rağmen üye diskalifiye edilecektir.
*Listede olan olmayan herkes takimdadir, takımın başarısından sorumludur. Kaptan ve yardımcıları tarafından belirlenen görevleri yapmaları gerekmektedir.
* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü en geç 11:30 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür..
* 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen takımdan çıkarılır...[genel kural.)
*Cuma 2 kere bildirim yapmayan üye diskalifiye edilecektir.
*Mazereti olan üye izne ayrılabilir. İzin süresi en az 2 haftadır. izne ayrılan üye izinden döndüğünde kilo almamış olmalıdır. Kilo alarak izinden dönmüş ise izne ayrıldığı kilosuna gelene dek listeye alınmayacaktır. Ayrıca yılda yalnızca 2 kez izin alma hakkı vardır. Yeni üyeler listeye girdikten sonra 2 ay izin alamazlar.
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı :
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
ŞEKERSİZ 21 GÜN PROGRAMIMIZ
Her gün mutlaka en az 2,5 lt su içiyoruz ve mümkün olduğunca siyah çay, neskafe içmemeye çalışıyoruz. Bol bitki çayı içiyoruz. Türk kahvesi günde 1 fincanı geçmemeye çalışıyoruz
Gelelim programa, buyrun 21 gün boyunca yenmeyecekler:
Beyaz un
Şeker
Bal-reçel-pekmez
Pirinç
Patates
Fast food
Cips
Kızartmalar
Çikolata-Dondurma
Kurabiye, Bisküvi, gofret vb zımbırtılar
Hazır gıdalar
Ketçap vs soslar
Aşırı yağlı yiyecekler
Asitli içecekler
Alkol
Tüketilmesi serbest olan yiyecekler :
%100 tam buğday ve tam çavdar ekmekler, bulgur, kurubaklagiller, yulaf
Badem, Fındık, Fıstık, Ceviz abartılmadan serbest
Meyve günde maksimum 2 porsiyon
Et-tavuk-balık-yumurta
Peynir-zeytin
Yoğurt-Laktozsuz veya light süt
Çiğ ve pişmiş sebzeler
Kurubaklagiller (max.haftada 1-2)
Cardio- dk- 5 puan (Eliptik, koşu, kondisyon bisikleti- en az 5. level de olmak şartıyla)
Koşu (dışarıda) - dk- 4 Puan
Yüzme- dk- 4 Puan
Jillian- dk -4 Puan
Zumba- dk -3.5 Puan
Yoga -dk- 2 puan
Leslie : dk 3 puan
Pilates: dakikası 3 puan
Tempolu Yürüyüş (dışarıda) -dk- 3 Puan
Yavaş Tempo Yürüyüş- dk -1 Puan
Keyfi Yüzme- dk- 1 Puan
Park Aletleri -dk- 1 Puan
İp atlama- 5 tane- 1 Puan
İpsiz ip atlama-zıplama -8 tane -1 puan
Plank -3 sn-1 puan
1000 adim - 15 puan
Twist - 15 tane- 1 puan
Ev isi 30 dk-10 puan
Göbek atma (oyun havasi vs:)) dk 2 puan
Merdiven çıkma - 5 tane- 1 puan
Bisiklet sürme - dk - 2 puan
#040DF7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?