Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugünkü menüm,
Sabah 8.30
Yarım simit, bir çay bardagi portakal suyu, 2 kk kaşar
Öğle 13.00
3 mücver, 1 kase yoğurt
Ara 15.30
1 sade turk kahvesi, 2 kuru kayısı
Akşam 18.00
1 bardak ılık ballı süt, 2 ceviz, 1 kuru kayısı
Su 1.5 lt Spor yok
Regl olacağım o yüzden canım çok tatlı çekti, süt ve kayisiyla bastırmaya çalıştım.

Oglum 2 yasini gecti ama bugun sezeryan yerimde bi sisme var, elime de findik gibi bezeler geldi moralim bozuldu menum 2 gündür tam bir obez menusu yarin tartida 66 falan bekliyorum

Sabah limonlu su

12.30 bir kucuk kase kasarli mantar, 5 6 zeytin

16.00 bir kase yesil mercimek çorbası

18.00 yarim tabak peynirli makarna

20.00 4 sigara boregi, 1 kurabiye

Hayat diyetten ibaret degil, arada kacamaklar da olur. Hepsinden illa vicdan azabi cekmeye gerek yok, bazisi boyle moral oluyor insana. Cok sevindim senin adına. Daha enerjik devam edersin diyete

Çok gğzel sadece makarnadakş mantar fazla oomuş o kadar :)
Şifa olsun :)

Bir de hiç arkadaşım yok şöyle yaşıtım aynı kafada sohbet edip kafa dağıtabileceğim. 10 senedir bu şehirdeyim üni arkadaşlarım krndi şehirlerine döndü ben de bi kursa falan arkadaş tanıyableceğim bi ortama girmediğimden sadece birkaç akraba var hayatımda rkaç da eşimin iş arkadaşları o kadar. Hayatımda bir eşim var gezebildiğim sohbet edebildiğim. O yüzden de çok bunalıyorum beraber büyüdüğüm arkadaşlarım da dağıldı herkes kendine bi dünya kurdu kabuğuna çekildi özleyip arayan yok yalnızım yani o da üzüyor beni.
Keşke kafa dengi bi arkadaşım olsa ...

Afiyet olsun ben de 15:30 da yediklerimden başka yemedim ama çay içtim 1 bardak.
Tahinli ekmek nasıl oluyor kalorili midir 3 dilim yemişsin bilmiyorum nasıl bir şey olduğunu :)

Hangi şehirdesin bakarsın sana arkadaş olurum üzülme :)

Afiyet olsun ben de 15:30 da yediklerimden başka yemedim ama çay içtim 1 bardak.
Tahinli ekmek nasıl oluyor kalorili midir 3 dilim yemişsin bilmiyorum nasıl bir şey olduğunu :)
Kayseri'ye özgü bi şey sanırım. Pide fırınında yapılıp satılıyo, şekerli tahinli ince ekmek gibi bişey..tam tahinli pide yuvarlak servis tabağından biraz büyük..benim yediğim 2 bardak altı kadar gelir ancak.

:)) bünye alışmış hep bu eşim yüzünden o da ayran delisi benide kendine benzetti:)) onu bırak ufaklıkla markete gidiyoz milletin çocuğu çikolataya koşar bizimki yoğurt ve ekmeğe koşuyo :))
Hahahah maşallah ne güzelmiş yaa
İyi işte ayran şişirir acıkmazsın kolayca kilo verirsin :))

Amanın tahinli mi.Ya ben bayılırım.Evet bende Kayseri dışında hiç görmedim

Çok çok geçmiş olsun canım benim küçücükler daha nasıl dayansınlar o kadar acıya çok zor

Diren efsun64 az kaldı şubat hedefini göz önüne al. Hadi kalk spor yap bak bugün 11. günümüz Siteye sık sık girin kızlar yoksa motivasyonlar düşüyor.
Gerçekten çok haklısın haftasonu ben yazdm hiç cvp gelmedi mesela o da beni çok etkiledi.
Ah spor ahh sözde leslie ye başlayacaktım senle bir de.

Valla kendimi kötü hissettiriyor bu spora başlayamamak. Adı spor olunca herhalde.
Kızımla daha daha aktifim Allaha şükür 2 gündür ama o leslie ye bir türlü başlayamadım

Şubat hedefi 35 günüm kaldı yapmam lazım üstesinden gelmem lazımm.
Şuan teyzemdeyim kuzenm ve oğlu teyzem falan böyle çok iyi olmuşsun dediler kişo vermişsin dediler nasıl sevndim ... Bir yandan da içimden kendime kızdım yediklerim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…