- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Günaydın hoşgeldin canımArkadaşlar hepinize günaydın
Hoşgeldin canım. Sen geçen sene bu grupta var miydin ?? Belkide ben yanlış hatırlıyorum
2018 yılında vardım ben de seni hatırladımHoşgeldin canım. Sen geçen sene bu grupta var miydin ?? Belkide ben yanlış hatırlıyorum
tebrik ederim çok güzel vermişsinGünaydın herkese..
Geçen cuma. 85.7
Bugun. 84.2
Fark: -1500 Gr
Taşınmak da zayıflatıyormuş, yoksa son günlerde ölçüsüz yemiştim ama yoğun bi toplanma ve yerleşme dönemi sayesinde yine verebildim şükür..
Bugun memleketime Kahramanmaraş a gidiyorum 1 haftalığına..yemekler günler gezmeler beni bekliyor, inşallah diyetimi çok bozmamaya, abartmaya çalışacağım..
Kaptanım geçmiş olsun.Ya böyle ailecek hasta olunuyo zaten.Bi de havalar kötü.Cok dikkat etmek gerekDikkat edin kendinize. Hiç bu kadar kötü hastalanmamıştım şimdiye kadar.
Çok geç bi günaydın da bendeenArkadaşlar hepinize günaydın
Hepimizde bi savsaklama hali var toparlanmalıyızHerkese günaydın.Ben diyet işini iyice savsakladım ya:/ Mevsimden dolayı mıdır bilmiyorum tek istediğim iş çıkışı eve gidip sıcak birşeyler yiyip,içip yatmak
Yaa çok üzüldüm Allahım ikinize de şifa versin kıyamamGünaydın kızlar, ben hâlâ iyileşmedim. İşin kötüsü küçük kızımda ateşlendi
Sevindim oğlun için canm :))Günaydınlar, oglumun bacağı iyi çok şükür, evdeyiz ilaçlarını kullanıyor, bütün gün benimle. Babamız da 8 gibi geliyor, bu hafta spor pek olmadı bu yüzden, spor olmayınca motivasyonum düşüyor
Geçen cuma 66
Bu cuma 64.8
Sanırım regl olacağım için biraz fazla cıktı daha pzt 64.6 ydi.
Süper süpeeer :) çok iyi veemişsin hem deGünaydın herkese..
Geçen cuma. 85.7
Bugun. 84.2
Fark: -1500 Gr
Taşınmak da zayıflatıyormuş, yoksa son günlerde ölçüsüz yemiştim ama yoğun bi toplanma ve yerleşme dönemi sayesinde yine verebildim şükür..
Bugun memleketime Kahramanmaraş a gidiyorum 1 haftalığına..yemekler günler gezmeler beni bekliyor, inşallah diyetimi çok bozmamaya, abartmaya çalışacağım..
Sorun değil senin için üzülme :)Geçen cuma :59.5kg
Bugun;59.5kg
Pzrtisye göre 400gr almisim
Selam :)Selam herkese
Geçen cuma : 71.7
Bu cuma : 70.9
Fark : -800
Buna da şükür :) önümüzdeki cuma hedefim 69 lu rakamları ucundan bile olsa görmek :))
Ooo bendensin bu haftaPtesi 64.5
Cuma 65.1
Yok canım daha iyiyim.Ama su sıralar akşam tatlı krizleri tutuyo.Bas edemiyorum sankiSorun değil senin için üzülme :)
İyice dinlen iyileş de hele bi
Belki de vücudun iyileşirken güce ihtiyaç duyuyordur :)Yok canım daha iyiyim.Ama su sıralar akşam tatlı krizleri tutuyo.Bas edemiyorum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?