Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın herkese..
Geçen cuma. 85.7
Bugun. 84.2
Fark: -1500 Gr

Taşınmak da zayıflatıyormuş, yoksa son günlerde ölçüsüz yemiştim ama yoğun bi toplanma ve yerleşme dönemi sayesinde yine verebildim şükür..
Bugun memleketime Kahramanmaraş a gidiyorum 1 haftalığına..yemekler günler gezmeler beni bekliyor, inşallah diyetimi çok bozmamaya, abartmaya çalışacağım..

tebrik ederim çok güzel vermişsin

Sevindim oğlun için canm :))
200 gr fazladan bir şey olmaz dye düşünüyorum üzülme bunun için sonuçta bi kayıp elde etmişsin bak ben 600 gr almışım
1 200 de az buz bi kayıp değil iyi bence :)

Süper süpeeer :) çok iyi veemişsin hem de

Uiy amanın memleket mi zor bir göreve başlıyorsun kg almadan dönmek çok zor ye diye ısrar edecekler bir de almadan döneblirsin inşallah

Selam herkese
Geçen cuma : 71.7
Bu cuma : 70.9
Fark : -800
Buna da şükür :) önümüzdeki cuma hedefim 69 lu rakamları ucundan bile olsa görmek :))
Selam :)
Çok iyi sevindim gerçekten.
Bence hedefine çok rahat ulaşırsın o hedefini de başlığına yazacak mısın?

Evet kızlar ben uyandım ayıldım tartılabilmem için tüm hazırlıjları tamamladım ve 77,7 çıktım. Henüz listeler de yapılmamış kaptanımız hasta o sebeple sabaha karşı 4 bardak su içmişken çıktığım 78,1 i iptal edip şuanki en doğru gerçek sonucun kayda geçmesini rica ediyorum :)

Geçen hafta 77,5
Bu hafta 77,7
Fark + 200gr

O kadar çikolata bisküvi valigülü köftesi pide tatlı yedim fark yalnızca 200 gr neden çünkü kızımla olan hareketliliğimi artırmak için uğraştım yani ben o sebeple olduğunu düşünüyorum e mekik çektik o kadar tamam 200 gr aldım diye dünyamı başıma yıkmayacağım ve ben de senin gibi polokey2244 bir haftalık hedef belirledim.
Bu hafta -1200 kg vererek haftaya cuma 76,5 olmak istiyorum

LAydLiNe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…