Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hoşbulduk canım nasılsın ? Nasıl gidiyor diyet ?
Canım iyiyim aynıyım oğlum 3 yaşını bitirdi, lefkosadayiz, oğlum kreşe başladı bu sene hastalıklar yakamızı bırakmadı. Kisa bir dönem iyiydik, o kresteydi ben spor yapiyordum, kitap okuyordum vs. Ust uste cok hasta olunca bu ay komple evde dinlensin dedik. Obur aylarda da yarim gün gider muhtemelen.
Senle listedeyken 70lerdeydim sanırım şimdi 64lerdeyim, yaz tatilinin sonlarında dağıttım tekrar 69lari gördüm işte tekrar düştüm. Düzen tutturunca iyi gidiyor ama hastaliklar seyahatler düzenimi bozuyor.
Bir de insulin direnci için ilacım var 10 gündür düzenli kullanıyorum.
Sen neler yaptın, çok spor yapardın sen, gıpta ederdim. Hala öyle mi, nasıl gidiyor ?

Canım seni anlıyorum, oğlumu uyuturken sosyal medya haberlerine bakiyorum, sonra dipsiz çukur oluyor bu videolar linkler. Bunları çok izlemek, insanin ruh durumunu etkiliyor zira 2020 çok kötü başladı. Zaten insan sürekli çocukluk dönemine özlem duyuyor, bu işlerin sonu ne olacak diye düşünürsen işin içinden çıkamayız. Senin olumsuz şeylere odaklanman hayatına negatif etki eder. Duyarsız olmak ya da polyannacilik oynamak değil ama, kaygıların da günlük hayatımızı sekyete uğramasına izin vermemeliyiz. Bu devrin insanı çok yönlü olmak zorunda. Yani diyet de yaparsın, deprem haberi de okuyup bağış da yaparsin, arkadaslarinla o gün kahve içip sohbet de edersin. Böyle olmak zorunda yoksa, bu cağ bu düzen bizleri çok yipratir, bas edememe duygusu psikolojik çöküntüye neden olur.
Günlük küçük mutluluklarimiz bizi ayakta tutan antidepresanlarimiz oluyor bazen.

Harika ne kadar zamanda :)
geçen sene 2 şubatta başladım haziran sonu gibi 57 ile mezun olmuştum araya ramazan girdi ramazanda hiç kilo verememiştim diye hatırlıyorum sabittim.... ama ben çok spor yaptım günlük hergün 2,5 saat spor yaptığım zamanlar oluyordu...

canım, ben aslen malatalıyım tüm sülale malatyada o gün aklımız çıktı yakınlara belli bir süre ulaşamadık telle... şuan osmaniyede yaşıyoruz eşimin işi dolayısıyla.. osmaniye bile çok kötü sallandı Rabbim bidaha yaşatmasın... seni çok iyi anlıyorum bende o psikolojideydim günlerdir ama artık çıkmamız lazım kendimize zarar veriyoruz....
ben bugün spora başlıyorum spor insana mutluluk veriyor...

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım , bizde yaklaşık bir aydır hastalılarla uğraşıyoruz kızım hastanede yattı tam iyileşti derken bir hafta sonra tekrarladı grip onunla beraber bende hastalandım ateş titreme öksürük boğaz ağrısı çok fenaydı ev hastane gibi oldu ... bi türlü geçmek bilmedi.... kızım bu sene 1. sınıfa başladı ona çok vakit ayırıyorum günlerim okulda geçiyor öğlen yanına gidiyorum yemek yediriyorum 1,5 saat sonra tekrar almaya gidiyorum okul ev arasında mekik dokuyorum resmen...
kilo almaya başladım çünkü düzenli spor yapamadım hep araya birşeyler girdi hastalıklar okul telaşı derken çok bıraktım... artık başlayacam inşallah ....sporsuz ben kilo veremiyorum maalesef.... bu sefer ilk hedefim 55 bu rakamı görmek istiyorum

Önce bir selam vereyim. Sonra geçmişe bir uçup geleyim. Öyle yoğunum ki kızlar anlatamam Hasta hasta hiç çekilmiyor.

Eski menülerine göre bu menü gayet güzel olmuş. Yalnız makarna olmamış. Portakalı saat kaçta yedin? Su gayet güzel bu mevsimde. Adım sayını biraz daha çoğaltman lazım.

Bu deprem uzakta bile olsak baya etkiledi beni.Allah yaşayanların yardımcısı olsun.Kacgundur haberleri izledikce daha çok üzülüyorum.

28 ocak listem
Saa 11.30 da 1 dilim ekmek 3 salam 1 çatal patates
17.30 da 2 kepçe kuru fasulye
18.30 da 1 bardak adaçayı
19.45 'te 1 lokmalık ekmekle tavuk sote ama 1 lokma
20.15 'te 1 maden suyu

2 saat yürüyüş yaptım
1 buçuk litre su içtim

Iyi akşamlar kızlar
Sabah limonlu su
Kahvaltı 09.00
1dilim tb ekmek
Peynirli omlet 2kasik kadar
3zeytin 1cay kas fıstık şekersiz fıstık ezmesi

13.00
Yarım portakal

14.30
1dilim ıspanaklı börek
Yeşilçay

18.30 Akşam
1kase tarhana çorbası
Salata

20.00 Yarim armut
2.5lt su.
Spor 1mile leslie ama hafif tempolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…