Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Herkese günaydın. Bir süredir işlerden,hastalandığımdan ve galiba hayat koşturmasından kendimi unuttum. Dün akşam artık dayanamadığım için 9 gibi uyumuşum (sızmışım). Sabah 4 gibi kalkıp banyomu yaptım,sonrasında bir güzel kahvaltı ve sıcak suya kemik suyu içtim.Sabah erken kalkmak ne güzel oluyormuş. Hala 56 kilodayım. Bu arada arkadaşlarla birşey fark ettik. Fabrika içinde verilen yemeği yemediğimiz zaman herkesin midesi daha rahat ediyor. Hatta hamilelik şekeri çıkan bir arkadaşım da fabrikada öğle yemeğini bıraktıktan sonra şekeri düzeldi. Bir süre eğer yapabilirsem IF yapmak istiyorum. Sanırım aralıklı oruç diyorlar. Bugün biraz onu araştıracağım.Bu arada belki 3 haftadır spor yapmadım.Çok özledim:/

Günaydın herkese, dün regl yüzünden ağrım vardı, pek bir şey yapmadım. Menüm de çok ic acıcı olmadı.
Sabah 9.00
Yarım dilim ispanakli kek, domates salatalık, 1 çay bardagi portakal suyu
Öğle 13.00
1 avuç badem, 3 tatlı kurabiye
Ikındı 15.30
1 sade turk kahvesi yanına 1 küçük lokum
Akşam 18.30
2 tavuk but, az salata
Spor yok su 1,5lt
Dün biraz tatlı çekti canım maalesef dayanamadım.

Aslında dolma sayılarını azaltsan çok da bir şey olmayacak gibi pirinçliyse çok kilo aldırıyor pirinç :)
Dolmalar pirinçliydi ne yazık ki..Maraşta hep pirinçli yapılır..
Sabah annemin tartısında 85.3 çıktım. Çok moralim bozuldu..5 günde 1 kilo almış olabilir miyim.. inanamadım.. Benim tartımla aynı değil mi, fazla mı tartıyo, bozuk mu bilemedim..
Derhal yürüyüşe başlıyorum, ve boğazımı tutuyorum... inşallah..

Günü kapatmalıyım yoksa bişeler daha yiyecem (
11.00 de 1 dilim ekmek biraz ( 2 yk kadar) patatesli yumurtla
15.00 de 1 adana ve 3 yk bulgur pilavı
16.00 da 1 çilek
17.00 de 2 yk bulgur pilavı birazcıkta soğan salatası
20 dakika yürüyüş
Mekik henüz çekmedim çekip yazarım.
1 buçuk litre su

Akşam neskafe 2 si bi arada içsem kalorisi çok olurmu kızlar hiçbir bilgim yok çünkü. Normalde asla içmem neskafeyi ama küçük kardeşim almış abla akşam içelim dedi kırmak istemiyorum ama kalorisinide merak ediyorum

Üzerinde yazar kalorisi, çok fazla olacağını sanmıyorum. Şekeri az yada şekersiz içersen daha iyi olur tabi

Merak ettim, diyetkolik ten baktım şimdi, 1 paket neskafe 2 si bi arada 49 kalori yazıyor. Bi elma kalorisinde yani..

Menüm
11.00. Çeyreğin yarısı ekmek, 2 kaşık yumurtasız menemen, 3 yeşil zeytin.

16.30. 7-8 çiğköfte, bi parça ev yufkası, yarım tabak salata

19.30. 4 çiğköfte daha. 4bardak çay

2.5 litre su, 1 saat yürüyüş

O kadar dolmayla bence almış olabilirsin ama tartı farkı da var çok kendini üzmeden pirinci azaltarak ye tadına var :)

Iyi akşamlar kızlar.
Kahvaltı 08.30 Aceleyle yaptim
Tb ekmekten peynirli tost
1fincan çay

10.30
Şekersiz türk kahvesi
1kucuk avuç badem kuruüzüm ceviz

12.00 ogle
Yarım simit çay

18.00 Akşam
1kucuk tabak erişte peynirli
Salata
1bardak ayran.

2.5lt su
Spor yok.Tum gün dersim vardı bugün.Aksam yemeğe kv.deydim.Baya kosturdum

Kızlar akşam 18:30 civarı uyandım

19:30 civarı 3 sıkım çiğköfte

21 e doğru 1 çiğköfte dürüm 4 sıkımdan
22:30vyarım dilim baklava 0,74 kase irmik tatlısı 1 çb çay
Misafir vardı :)

Daha günüm yeni başlıyor kızım da şimdi uyudu 3 e doğru uyanır die düşünüyorum.

Su 1300 ml
Akşam yeni damacana geldi su serin sğrekli içesim geliyor

Bugün tartıldım 77,5 çıktım mutluyum kilo almamışım ama haftalık hedefime de çok uzağım...

Bu arada kızlar fotoğraflarımı görmediniz sanırım kimse yorum yapmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…