- 11 Ocak 2019
- 1.083
- 2.340
- 133
Günaydin kaptanimGünaydın kızlar
Yoğunluk başlamadan yazayım dedim
Dolmalar pirinçliydi ne yazık ki..Maraşta hep pirinçli yapılır..Aslında dolma sayılarını azaltsan çok da bir şeyolmayacak gibi pirinçliyse çok kilo aldırıyor pirinç :)
Günaydın kaptanım, nasılsın, toparlandın mı biraz?Günaydın kızlar
Yoğunluk başlamadan yazayım dedim
Üzerinde yazar kalorisi, çok fazla olacağını sanmıyorum. Şekeri az yada şekersiz içersen daha iyi olur tabiAkşam neskafe 2 si bi arada içsem kalorisi çok olurmu kızlar hiçbir bilgim yok çünkü. Normalde asla içmem neskafeyi ama küçük kardeşim almış abla akşam içelim dedi kırmak istemiyorum ama kalorisinide merak ediyorum
Merak ettim, diyetkolik ten baktım şimdi, 1 paket neskafe 2 si bi arada 49 kalori yazıyor. Bi elma kalorisinde yani..Akşam neskafe 2 si bi arada içsem kalorisi çok olurmu kızlar hiçbir bilgim yok çünkü. Normalde asla içmem neskafeyi ama küçük kardeşim almış abla akşam içelim dedi kırmak istemiyorum ama kalorisinide merak ediyorum
Ay çok sağol canım ya gönül rahatlığıyla içeyim :) tesekkürlerrMerak ettim, diyetkolik ten baktım şimdi, 1 paket neskafe 2 si bi arada 49 kalori yazıyor. Bi elma kalorisinde yani..
İyiyim şükür, kızım hasta biraz grip ve burnu tıkanıyo, uyumakta zorlanıyor, onunla uğraşıyorum. Sen nasılsınSlm kizlar nasilsiniz
Ćok geçmiş olsun cnm bende iyi oksurun disinda iyim iş ev kosusturmaİyiyim şükür, kızım hasta biraz grip ve burnu tıkanıyo, uyumakta zorlanıyor, onunla uğraşıyorum. Sen nasılsın
Selam canım iyiyim çok şükür :) gecenin bu vaktinde yarim saat plates yaptım başım dönüyo:)) sen nasılsın :)Slm kizlar nasilsiniz
O kadar dolmayla bence almış olabilirsin ama tartı farkı da var çok kendini üzmeden pirinci azaltarak ye tadına var :)Dolmalar pirinçliydi ne yazık ki..Maraşta hep pirinçli yapılır..
Sabah annemin tartısında 85.3 çıktım.Çok moralim bozuldu..5 günde 1 kilo almış olabilir miyim.. inanamadım.. Benim tartımla aynı değil mi, fazla mı tartıyo, bozuk mu bilemedim..
Derhal yürüyüşe başlıyorum, ve boğazımı tutuyorum... inşallah..
İyiyim canm sen nasılsınSlm kizlar nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?