Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Slm kizlar ğeçmiş olsun
Bizler his etmedik
Teşekkürler ben yatıyodum kızım yeni uyanmıştı yatağı birivitti gibi oldu gardroptan takır tukur ses geldi sallanma hissetmedim sadece 1 kere itildi yatak sonra gözümü açtım baktım avize sallanıyor 3 dk kadar bekleyip aşağı annemlere indik hala avize sallanıyordu biz merdivendeyken bir deprem daha olmuş o kadar uzun sallanmaz avize çünkü izmirden bi arkadaşım da 2 deprem oldu dedi

Canm mekikte kaçıncı günde kaldık ya ben baştan mı başlasam yoksa kaldığımz günden devammı etsem bilemedim
Salam dışında yanlş bir şey yok bence çok güzel afiyet olsun :)

15:15
4 dilim sucuk domatesli
1 dilim kaşar
3 yeşil zeytin
1 çb çay 1 şekerli
Bir dilim kadar ekmek içi

17:15
1 kepçe mercimek çorbası
4 yk pirinç pilavı
Yarım tabak kavurma
1 salatalık turşusu
1 yk soğan salatası
1 çay bardağı ayran

Sabaha karşı da bir şeyler yerim ne yerim bilmiyorum

Su 5 bardak şimdilik
Spor yok

Afiyet olsun canm

Valla çıkmaya niyetlenmiştim ki deprem oldu ve hissettim. 2020 felaketler yılı olacak diyorlar bir astrolog var söyledikleri şaşmıyor instagramda bunlar sadece fragman diyor korkuyorum. Gökyüzü felaketlerin konumundaymış sanırım.
Dğn de ege de deprem bekliyorum demişti.
Mesela geçenlerdd bu birkaç gün boyun tutulmalarına dikkat demişti baya insanın boynu tutuk duydum yani.

Bugun son dakika misafiri geldi, ancak toparlaniyorum. Gecmise de bakamadim hic

Sabah limonlu su

12.00 2 yemek kaşığı menemen, ince çiğköfte lavasinin yarisina acılı ezme surup yedim

15.00 3 sıkım çiğköfte, yesillik, yoğurt

18.30 tarhana corbasi, bulgur pilavi, salata, yarim kase puding

Suyu hic hesaplayamadim yarin kesin oruc tutmam lazim, aksam da bir yere davetliyiz yine aldim basimi gidiyorum

Canm mekikte kaçıncı günde kaldık ya ben baştan mı başlasam yoksa kaldığımz günden devammı etsem bilemedim
Salam dışında yanlş bir şey yok bence çok güzel afiyet olsun :)
16. Gün canım bugün 125 taneydi ama bende çekmedim. 16. Günden basla canım yoksa gözünde büyür ay nasi çekicem o kadarı diye :)

Bugunku menum
Sabah sat 7 15
1 haslan yumurta
1 parca peynir
2 dilim tm buday ekmegi

Oglen sat 1
Yarim kepce yayla corbasi
1 kepce bulgur pilavi
Ayran 1 subardagi

Ara sat 4
Haslanmis roko
Zeytin yagli
1 kucuk kase

Aksa sat 7
1 tane cig kofte durum
3 catal tavuk
Su 2 lt
6516 adim sayar
Sat 9 1 elma
LAydLiNe

Menülerimi yazmaya utanıyorum
Gündüz ve akşam ayrı gezmedeydim.
11.00. Çeyreğin çeyreği ekmek , 1 kaşık menemen, 3 yeşil zeytin
15.00. 2dilim ıspanaklı börek, 3 dolma( patlıcan-biber), 1 kase patates salatası, yarım dilim ağlayan pasta, 1 dilim tavuk göğsü.

20.00. 1dilim fıstıklı kadayıf, 1 küçük tuzlu kurabiye.
Suyu hesaplayamadım, 2 litre olmuştur, egzersiz yok

Bu sıra hepimizde bi çiğ köfte aşkı var sanırım

Aslında dolma sayılarını azaltsan çok da bir şey olmayacak gibi pirinçliyse çok kilo aldırıyor pirinç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…