Evet hissettim İstanbul dan bile hissedilmiş ben manisaya çok yakınım.Geçmiş olsun manisada olmuş evt, siz hissettiniz mi?
Teşekkürler canm 5,1 Manisa afad a göre 4,8 di sanrm ama aslında arka arkaya 2 deprem oldu birini koeri birini afad verdi galibaTakip edemedim, kaç şiddetinde nerde oldu
TeşekkürlerSlm kizlar ğeçmiş olsun
Bizler his etmedik
TeşekkürlerGeçmiş olsun kızlar
Canm mekikte kaçıncı günde kaldık ya ben baştan mı başlasam yoksa kaldığımz günden devammı etsem bilemedim28 ocak listem
Saa 11.30 da 1 dilim ekmek 3 salam 1 çatal patates
17.30 da 2 kepçe kuru fasulye
18.30 da 1 bardak adaçayı
19.45 'te 1 lokmalık ekmekle tavuk sote ama 1 lokma
20.15 'te 1 maden suyu
2 saat yürüyüş yaptım
1 buçuk litre su içtim
Afiyet olsun canmIyi akşamlar kızlar
Sabah limonlu su
Kahvaltı 09.00
1dilim tb ekmek
Peynirli omlet 2kasik kadar
3zeytin 1cay kas fıstık şekersiz fıstık ezmesi
13.00
Yarım portakal
14.30
1dilim ıspanaklı börek
Yeşilçay
18.30 Akşam
1kase tarhana çorbası
Salata
20.00 Yarim armut
2.5lt su.
Spor 1mile leslie ama hafif tempolu
Valla çıkmaya niyetlenmiştim ki deprem oldu ve hissettim. 2020 felaketler yılı olacak diyorlar bir astrolog var söyledikleri şaşmıyor instagramda bunlar sadece fragman diyor korkuyorum. Gökyüzü felaketlerin konumundaymış sanırım.canım, ben aslen malatalıyım tüm sülale malatyada o gün aklımız çıktı yakınlara belli bir süre ulaşamadık telle... şuan osmaniyede yaşıyoruz eşimin işi dolayısıyla.. osmaniye bile çok kötü sallandı Rabbim bidaha yaşatmasın... seni çok iyi anlıyorum bende o psikolojideydim günlerdir ama artık çıkmamız lazım kendimize zarar veriyoruz....
ben bugün spora başlıyorum spor insana mutluluk veriyor...
Saçımdaki açılmayı görüyor musınuzEki Görüntüle 2581846
Bu da 8 ocaktaki halim :)
16. Gün canım bugün 125 taneydi ama bende çekmedim. 16. Günden basla canım yoksa gözünde büyür ay nasi çekicem o kadarı diye :)Canm mekikte kaçıncı günde kaldık ya ben baştan mı başlasam yoksa kaldığımz günden devammı etsem bilemedim
Salam dışında yanlş bir şey yok bence çok güzel afiyet olsun :)
Allah yardımcın olsun kaptanım .Hasta olmasan bir şekilde üstesinden gelirsin ama bence kendini çok sıkma iş olur sağlık daha önemliÖnce bir selam vereyim.Sonra geçmişe bir uçup geleyim. Öyle yoğunum ki kızlar anlatamam Hasta hasta hiç çekilmiyor.
Abaoov 125 de maşallah yaa16. Gün canım bugün 125 taneydi ama bende çekmedim. 16. Günden basla canım yoksa gözünde büyür ay nasi çekicem o kadarı diye :)
Bu sıra hepimizde bi çiğ köfte aşkı var sanırımBugunku menum
Sabah sat 7 15
1 haslan yumurta
1 parca peynir
2 dilim tm buday ekmegi
Oglen sat 1
Yarim kepce yayla corbasi
1 kepce bulgur pilavi
Ayran 1 subardagi
Ara sat 4
Haslanmis roko
Zeytin yagli
1 kucuk kase
Aksa sat 7
1 tane cig kofte durum
3 catal tavuk
Su 2 lt
6516 adim sayar
Sat 9 1 elma
LAydLiNe
Aslında dolma sayılarını azaltsan çok da bir şey olmayacak gibi pirinçliyse çok kilo aldırıyor pirinç :)Menülerimi yazmaya utanıyorum
Gündüz ve akşam ayrı gezmedeydim.
11.00. Çeyreğin çeyreği ekmek, 1 kaşık menemen, 3 yeşil zeytin
15.00. 2dilim ıspanaklı börek, 3 dolma( patlıcan-biber), 1 kase patates salatası, yarım dilim ağlayan pasta, 1 dilim tavuk göğsü.
20.00. 1dilim fıstıklı kadayıf, 1 küçük tuzlu kurabiye.
Suyu hesaplayamadım, 2 litre olmuştur, egzersiz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?