Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gördüm canım yoğunluktan yorum yazamadım..İlk foto ile 2. arasında bayaa fark var bence. Arada kaç kilo var bilmiyorum.. inşallah daha da güzel olacağız hepimiz..

O kadar dolmayla bence almış olabilirsin ama tartı farkı da var çok kendini üzmeden pirinci azaltarak ye tadına var :)
Evet almış olabilirim, haklısın..
en son 2.5 ay önce yine 1 haftalığına gelmiştim memlekete ve o zaman 94 kilo civarında hayatımın kilo zirvesindeydim..şimdi 9-10 kilo zayıflayıp gelince ailem ve akrabalarım çok beğendiler, incecik olmuşsun dediler..çok mutlu oldum..o gaz ile biraz abarttım dolmaları sanırım.. pazar günü dönüyoruz inşallah kendi menüme döneceğim..o güne kadar da yine dikkat edeceğim yediklerimi tabi..

Dun gece 12 gibi yarim tabak bulgur pilavi ve biraz yoğurt yedim, sahur gibi.

Gunduz orucluydum

18.25 iftar bulgur pilavi ve biraz etli patates yemegi, az salata, az yoğurt

Aksam bir misafirlikteydik 22.00 civarı bir kare sütlü tatlı

Su epey az oldu
Ciddi bir bağırsak yavaslamasi yasiyorum karnım tas gibi, tuvalete çıkamıyorum. Günlerdir de ustuste bulgur pilavı ve çiğköfte yiyorum, hepsi gaz yapacak şeyler çok agrim var

Gördüm canım yoğunluktan yorum yazamadım..İlk foto ile 2. arasında bayaa fark var bence. Arada kaç kilo var bilmiyorum.. inşallah daha da güzel olacağız hepimiz..
Canm arada 11 kg falan var cushing sendromu özellikle yüzü çok şişirip aydede yüz yapıyor hastalığın diğer adı da ayyüzü hastalığı.

Ay çok sevindim farketmelerine :)
Aslında o gazla daha gğzel diyete sarılsak... Ama yok ille o gazla salıcaz daha çok yiycez demi

05:53 ten sesleniyorum boğazım bişeyler yemelisin diyor midem yoo ne gerek var ben henüz acıkmadım diyor mantığım 29 gün kaldı 73,5 olacaksın artık yeter sustur şunları yeme sakın diyor içimdeki bir ses ya yarın ölürsem ya canımın çektiklerini yiyemezsem diyor kafayı yedim sanırım ha bir de durmadan son depremlere deprem sayfalarında yazılanlara bakıyorum sanki her dakika sallanıyorum.. kızım çoktan uyudu ben uyuyamıyorum

Günaydın arkadaşlar dün menümü yazmayı unuttum çok yoğundum dünkü menümü yazayım

sabah kahvaltı yok
13.30. salata
4 kaşık kısır

17.00 çay 2 hurma

19.00. 1 bütün but
küçük bir kase yoğurtlu brokoli salatası
2 lt yi geçmiştir suyum
spor yok

Akşama kadar neredeyse hiçbir şey yememişsin canım..gün içinde daha sağlıklı beslenip akşam yemeğinde hafif yiyebilirsin.. Ama toplamda çok az kalorili güzel bi diyet günü olmuş..

Afiyet olsun :)

Bugun annemin tartısında 84.8 geldim, dün den 500 Gr eksik.. ya bol su içerek ödem vs attım, ya da tartı bozuk bilemedim ama sevindim yinede..

Benim tartının neden öyle gösterdiği anlaşıldı. İlaçlar + regl ödemi. Bugün daha eksik çıktım 73.5 ama maalesef cumaya göre yine artıdayım İnşallah yarına kadar daha da azalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…