Gördüm canım yoğunluktan yorum yazamadım..İlk foto ile 2. arasında bayaa fark var bence. Arada kaç kilo var bilmiyorum.. inşallah daha da güzel olacağız hepimiz..Kızlar akşam 18:30 civarı uyandım
19:30 civarı 3 sıkım çiğköfte
21 e doğru 1 çiğköfte dürüm 4 sıkımdan
22:30vyarım dilim baklava 0,74 kase irmik tatlısı 1 çb çay
Misafir vardı :)
Daha günüm yeni başlıyor kızım da şimdi uyudu 3 e doğru uyanır die düşünüyorum.
Su 1300 ml
Akşam yeni damacana geldi su serin sğrekli içesim geliyor
Bugün tartıldım 77,5 çıktım mutluyum kilo almamışım ama haftalık hedefime de çok uzağım...
Bu arada kızlar fotoğraflarımı görmediniz sanırım kimse yorum yapmadı
Evet almış olabilirim, haklısın..O kadar dolmayla bence almış olabilirsin ama tartı farkı da var çok kendini üzmeden pirinci azaltarak ye tadına var :)
Canm arada 11 kg falan var cushing sendromu özellikle yüzü çok şişirip aydede yüz yapıyor hastalığın diğer adı da ayyüzü hastalığı.Gördüm canım yoğunluktan yorum yazamadım..İlk foto ile 2. arasında bayaa fark var bence. Arada kaç kilo var bilmiyorum.. inşallah daha da güzel olacağız hepimiz..
84 kilo ile de nasıl incecik olunuyorsa...o da ayrı bi mevzu tabi..
Ay çok sevindim farketmelerine :)Evet almış olabilirim, haklısın..
en son 2.5 ay önce yine 1 haftalığına gelmiştim memlekete ve o zaman 94 kilo civarında hayatımın kilo zirvesindeydim..şimdi 9-10 kilo zayıflayıp gelince ailem ve akrabalarım çok beğendiler, incecik olmuşsun dediler..çok mutlu oldum..o gaz ile biraz abarttım dolmaları sanırım.. pazar günü dönüyoruz inşallah kendi menüme döneceğim..o güne kadar da yine dikkat edeceğim yediklerimi tabi..
Akşama kadar neredeyse hiçbir şey yememişsin canım..gün içinde daha sağlıklı beslenip akşam yemeğinde hafif yiyebilirsin.. Ama toplamda çok az kalorili güzel bi diyet günü olmuş..Günaydın arkadaşlar dün menümü yazmayı unuttum çok yoğundum dünkü menümü yazayım
sabah kahvaltı yok
13.30. salata
4 kaşık kısır
17.00 çay 2 hurma
19.00. 1 bütün but
küçük bir kase yoğurtlu brokoli salatası
2 lt yi geçmiştir suyum
spor yok
İlk defa duydum canım, geçmiş olsun..bi daha olmaz inşallahCanm arada 11 kg falan var cushing sendromu özellikle yüzü çok şişirip aydede yüz yapıyor hastalığın diğer adı da ayyüzü hastalığı.
Afiyet olsun :)Günaydın arkadaşlar dün menümü yazmayı unuttum çok yoğundum dünkü menümü yazayım
sabah kahvaltı yok
13.30. salata
4 kaşık kısır
17.00 çay 2 hurma
19.00. 1 bütün but
küçük bir kase yoğurtlu brokoli salatası
2 lt yi geçmiştir suyum
spor yok
Teşekkür ederim canım inşallah olmaz ama bende bıraktığı izler hep kalacak maalesefİlk defa duydum canım, geçmiş olsun..bi daha olmaz inşallah
Hayırdır, ne gibi izler?Teşekkür ederim canım inşallah olmaz ama bende bıraktığı izler hep kalacak maalesef
Evde en son kaç kilo çıkmıştın?Bugun annemin tartısında 84.8 geldim, dün den 500 Gr eksik.. ya bol su içerek ödem vs attım, ya da tartı bozuk bilemedim ama sevindim yinede..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?