Dakikalarca aradım buldun son mesajlarımı yaa :)))*** 13. Takım 659. Etap ***
dira90(59.5/58.9/0.6/%1.01)
LAydLiNe(71.8/74.1/-2.3/%-3.20)
Aysegul 6666 (84.2/84.4/-0.2/%-0.24)
Efsun64 (78/75.5/0.01/%0.01) 410. Etapta izne ayrılan üyenin kilosu 249'a bölündü. 4. Takımdan transfer olmak istiyor.
ada81 (64.1/64/0.1/%0.16) 12. Takımdan transfer olmak istiyor.
Just a perfect day (66.3/64.5/0.18/%0.27) 649. Etapta izne ayrılan üyenin kilosu 10'a bölündü.
fanur (72.3/77.4/-0.05/%-0.07) 564. Etapta izne ayrılan üyenin kilosu Ekstrem durum a/2' ye göre 96'ya bölündü.
Ikizannesi (57.7/65/-0.17/%-0.29) 617. Etapta hamilelik nedeniyle izne ayrılan üyenin kilosu Ekstrem durum a/1' e göre 42'ye bölündü. umudum2 isimli üye kullanıcı adını Ikizannesi olarak değiştirdi.
13. Takım ortalaması: %
Yaaa kızlaaar düğün sabahı 4. Takımdayken yazdığım son mesajmış buSelam kızlar 76.8 ile günaydın diyorum geçen hafta 78 dim. İzinli olduğumdan bildirim yerine geçmeyecek. ben koşturmacaya dahil olmaya gidiyoruuuuummm :)))) size başarılaaaar :)
Canım bende 96.4 ile başladım diyete ama 92.5 iken takıma girdiğim için başlangıç kilom 92.5 kabul edildi. Yani takıma girdiğin an ki kilon başlangıç kilon oluyor benim anladığım kadarıyla..Yaaa kızlaaar düğün sabahı 4. Takımdayken yazdığım son mesajmış bu
Aynı civarda vermişiz :))Canım bende 96.4 ile başladım diyete ama 92.5 iken takıma girdiğim için başlangıç kilom 92.5 kabul edildi. Yani takıma girdiğin an ki kilon başlangıç kilon oluyor benim anladığım kadarıyla..
Ama sen kaçtan başladıysan o kadar kilo verdiğini hesaplayıp mutlu ol. Mesela ben yaklaşık 12 kilo verdim diye hesaplıyor ve motive oluyorum. Zaten herkesin takıma girmeden önceki verdiği kilolar da eklenseydi çok karışık bi hesaplama olurdu diye düşünüyorum..
Tamamdır kaptan.listede olunca belki daha dikkatli olurum.cunku listede olmayınca gerçekten olmuyor hadi hayırlısı bakalım.Kızlar dediğim gibi hepinizi listeye aldım. Madem battık arada sizi de kaynatayım
15 Bahar gelecek canım seni listeye almak için biraz daha bekletmek istiyorum. Menülerinin tam düzene girmesi gerek. F filmgibi tatlım sen eğer istersen listeye girmeyi seni de alırım. Ama listeye girdiğinde kilo vermen gerekecek. Ne dersin girmek istiyor musun? Yoksa böyle free takılacak mısın?
Sadece cuma bildirim yapmak zorunlu diye biliyorum. Pazartesi günü bildirimi gönüllü, yani haftasonu abartmışmıyız, kendimizi kontrol ve paylaşım amaçlı serbest bi durum bence..Bunu bende anlamadım.Cuma geçen haftayı Pzrtsi de cumayı söylüyoruz.Zaten bazen karisiyo hepsi.
Ben free devam edeyim kaptanim. Grup ortalamasini asagi cekmenin alemi yokKızlar dediğim gibi hepinizi listeye aldım. Madem battık arada sizi de kaynatayım
15 Bahar gelecek canım seni listeye almak için biraz daha bekletmek istiyorum. Menülerinin tam düzene girmesi gerek. F filmgibi tatlım sen eğer istersen listeye girmeyi seni de alırım. Ama listeye girdiğinde kilo vermen gerekecek. Ne dersin girmek istiyor musun? Yoksa böyle free takılacak mısın?
Ben de telefonda note programı var oraya yazıyorumSadece cuma bildirim yapmak zorunlu diye biliyorum. Pazartesi günü bildirimi gönüllü, yani haftasonu abartmışmıyız, kendimizi kontrol ve paylaşım amaçlı serbest bi durum bence..
Bende bazen iki bildirimi karıştırıp, geçmiş sayfalara dönüp buluyorum..bi ara da bi not defterine yazıyodum her cuma..ordan bakıp emin oluyordum.. taşınma telaşında defterde kayboldu..
Onu bende karıştırıyorum artik hatırladığım kadarıyla yazıyorum.Sadece cuma bildirim yapmak zorunlu diye biliyorum. Pazartesi günü bildirimi gönüllü, yani haftasonu abartmışmıyız, kendimizi kontrol ve paylaşım amaçlı serbest bi durum bence..
Bende bazen iki bildirimi karıştırıp, geçmiş sayfalara dönüp buluyorum..bi ara da bi not defterine yazıyodum her cuma..ordan bakıp emin oluyordum.. taşınma telaşında defterde kayboldu..
Ne kadar az yemişsin maşşallah..darısı bana, memlekete gelmek diyetimi tepetaklak etti, iştahım arttı, durmadan bişeyler yemek istiyorum..Sabah limonlu su
11.00 1 yumurta, yarim salatalik, 2 dilim sucuk
17.00 ıhlamur
20.00 avuc ici kadar tavuk (kizarmis tavuğun göğsü derisiz), tarhana çorbası
2 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?