Tarti yanlis bile olsa, hep ayni tartiyi kullaninca verdigin kilo miktari dogru görünüyor. Farkli tartilarda mutlaka kilo değişiyorGünaydın kızlar yediklerime o kadar da dikkat etmeme rağmen geçen hafta 70.9 iken bu hafta 72.7 çıktım. İmkânsiz böyle olması. Annemdeyim tartıda bir problem olabilir çünkü gerçekten imkansız((((
Mayis24 dü cnm15 Bahar gelecek canım senin eski kullanıcı adın neydi?
Sağol cnm basım agriyor biraz sinuzit ve nezle belirtileri var, ruzgarli buralar bu hafta çarptı galiba, bir de regl dönemi modum düşüyor genelde.Gecmis olsun canım neyin var
Hepsi birarada olmuş.Dikkat et canım kendine.Regl dönemi zaten tam bi felaketSağol cnm basım agriyor biraz sinuzit ve nezle belirtileri var, ruzgarli buralar bu hafta çarptı galiba, bir de regl dönemi modum düşüyor genelde.
Bence de tartıyla alakalı mutlakaGünaydın kızlar yediklerime o kadar da dikkat etmeme rağmen geçen hafta 70.9 iken bu hafta 72.7 çıktım. İmkânsiz böyle olması. Annemdeyim tartıda bir problem olabilir çünkü gerçekten imkansız((((
Ben sabah tartıda berbat bir rakam gördüm. O yüzden eve gidince yeniden tartılacağım. Muhtemel sabah ki kilomdan daha az çıkacağım. Çıkmazsam eğer bu hafta takımı batırdım resmen
Eğer takımı batırırsam bu hafta kim var kim yok herkesi alıyorum listeye
Neden pazartesiyi de söylüyorsunuz anlayamadım kızlar
Sağol cnm basım agriyor biraz sinuzit ve nezle belirtileri var, ruzgarli buralar bu hafta çarptı galiba, bir de regl dönemi modum düşüyor genelde.
Benim dişimda herkes listeye girdiherhaldeGeçmiş olsun canım
Benim dişimda herkes listeye girdi her haldeKızlar dediğim gibi hepinizi listeye aldım. Madem battık arada sizi de kaynatayım
15 Bahar gelecek canım seni listeye almak için biraz daha bekletmek istiyorum. Menülerinin tam düzene girmesi gerek. F filmgibi tatlım sen eğer istersen listeye girmeyi seni de alırım. Ama listeye girdiğinde kilo vermen gerekecek. Ne dersin girmek istiyor musun? Yoksa böyle free takılacak mısın?
Ben 4. Takımı 78 le mi bırakmışım yani anlayamadım o kısmı :) hatırlamıyorum da seneler önceki mevzuu o kadar yazı arasından nasıl buldunuz kaptanım :))*** 13. Takım 659. Etap ***
dira90(59.5/58.9/0.6/%1.01)
LAydLiNe(71.8/74.1/-2.3/%-3.20)
Aysegul 6666 (84.2/84.4/-0.2/%-0.24)
Efsun64 (78/75.5/0.01/%0.01) 410. Etapta izne ayrılan üyenin kilosu 249'a bölündü. 4. Takımdan transfer olmak istiyor.
ada81 (64.1/64/0.1/%0.16) 12. Takımdan transfer olmak istiyor.
Just a perfect day (66.3/64.5/0.18/%0.27) 649. Etapta izne ayrılan üyenin kilosu 10'a bölündü.
fanur (72.3/77.4/-0.05/%-0.07) 564. Etapta izne ayrılan üyenin kilosu Ekstrem durum a/2' ye göre 96'ya bölündü.
Ikizannesi (57.7/65/-0.17/%-0.29) 617. Etapta hamilelik nedeniyle izne ayrılan üyenin kilosu Ekstrem durum a/1' e göre 42'ye bölündü. umudum2 isimli üye kullanıcı adını Ikizannesi olarak değiştirdi.
13. Takım ortalaması: %
Bunu bende anlamadım.Cuma geçen haftayı Pzrtsi de cumayı söylüyoruz.Zaten bazen karisiyo hepsi.Neden pazartesiyi de söylüyorsunuz anlayamadım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?