Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim dişimda herkes listeye girdiherhalde

Benim dişimda herkes listeye girdi her halde
Kaptanim

İki kişi var canım şu an. Geçen seneye göre yine aynı kiloda olduğun için almadım seni listeye. Düzenli kilo vermeye başladığın an alacağım seni de listeye

Kızlar dün eve gelince heyecanla sabahı bekledim tartılmak için, akşam tartılmak yanıltıcı olur diye..ve mutlu son.. kendi tartımla 83.6 çıktım..
Cuma annemin tartısında 84.6 çıkmıştım ve çok üzülmüştüm.Meğerse benimkine göre fazla tartıyormuş. Zaten maraşa gittiğimin ertesi günü tartıldığımda annemin tartısının 500-600 Gr. fazla tarttığını tahmin etmiştim ama yinede emin olamamıştım.
Bu durumda 10 günlük memleket serüvenim -600 gr ile sonuçlandı..Evde olsam daha çok verirdim tabi ama bunada şükür..Amacım kilo almadan dönmekti ve başardım şükür

Kullanıcı Adı :memurhanim
İsim (İsteğe Bağlı ):Yonca
Mesleginiz: Memur
Yaşınız :30
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı :-
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 1.70
Kilonuz:64
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz :Tüp Bebek (hormon İğneleri)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :Sağlık
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :Hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Evet canım 4. Takımı o kiloda bırakmışsın. Ama ben 77,5 olan kilonu yanlış yazmışım Şimdi onu nasıl düzelteceğim onu düşünmem lazım

nasıl bir yol izleyeceğiz .Ben çalışıyorum elimden geldiğince sayfada aktif olup sizlerle motive olmak istiyorum
Birçoğumuz çalışıyoruz canım elimizden geldiğince paylaşım yapmaya çalışıyoruz kaptanımız daha doğru bilgilendirme yapacaktır:) ne iş yapıyorsun? Ben öğretmenim 31 yaşına gireceğim iki çocuğum var amasyanın bir ilçesinde yaşıyorum

Bunu bende anlamadım.Cuma geçen haftayı Pzrtsi de cumayı söylüyoruz.Zaten bazen karisiyo hepsi.

Cuma günleri sadece cumadan cumaya olan kilolarımızı yazalım artık, pazartesi sadece kontrol amaçlı tartılıyoruz ki hafta sonunu kaçamaksız atlatmaya çalışalım diye.

Başlangıç kilon yarışmaya ilk katıldığın kilon canım o hiçbir zaman değişmiyor. Güncel kilonu maalesef yanlış bildirmişim. Onu düzelteceğim

15 gündür ankarada yaşıyorum.Tayınım çıktı buraya memurum canım bende.Bebek yok inşallah o da olur

Hoşgeldin aramıza canım, bende öğretmenim, şuan izindeyim, 37 yaşında 3 çocuk annesiyim. Kayseri'de yaşıyorum..

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :krtp86
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:memur
Yaşınız :33
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :0
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :1.57
Kilonuz:58 veya 59
Hedef kilonuz :50
Kilo alma hikayeniz :yemek yemeyi çok sevmek
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :sağlığım için vede sene sonunda başlayacağım tüp bebek tedavisi öncesi ideal kilomda olmak istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :evet
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Tamamdır kaptan.listede olunca belki daha dikkatli olurum.cunku listede olmayınca gerçekten olmuyor hadi hayırlısı bakalım.

Artık listedesin canım. Çok daha iyi kilolar bekliyorum senden. Daha önce yaptık, yine yapabiliriz. Biraz daha kararlı ve istekli olmamız lazım.

Merhabalar hanımlar
Teşekkür ederim desteğe ihtiyacım vardı tamda zamanında geldi mesaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…