Ay çünkü tam 7 saat kuafordeydim. Ihlamur ictim. Abur cubur vs verdiler yemedim. Ama aksam artik bayilacak gibiydimNe kadar az yemişsin maşşallah..darısı bana, memlekete gelmek diyetimi tepetaklak etti, iştahım arttı, durmadan bişeyler yemek istiyorum..
Neyse ki yarın Kayseri ye dönüyoruz inşallah
Hayretler içindeyim sıra mı bekledin o kadar saat, yoksa seninkini yapmak mı ara ara okadar sürdü? Ben çok kuaföre gitmem, en uzun gittiğim kendi düğünüm hariç 45 dakkayı geçmez, o bile uzun gelir bana..Nasıl dayanabildin bilemedimAy çünkü tam 7 saat kuafordeydim. Ihlamur ictim. Abur cubur vs verdiler yemedim. Ama aksam artik bayilacak gibiydim
Memleket olunca oyle oluyor. Aman cok da takma kafana. Ayda yilda bir memleket yemegi rahat yiyelim diye kilo vermeye çalışıyoruz zaten
Hep benimleydi, boya surup surup bekledik saatlerceHayretler içindeyim sıra mı bekledin o kadar saat, yoksa seninkini yapmak mı ara ara okadar sürdü? Ben çok kuaföre gitmem, en uzun gittiğim kendi düğünüm hariç 45 dakkayı geçmez, o bile uzun gelir bana..Nasıl dayanabildin bilemedim
Allah kabul etsn canm gözün aydın çok sevndm :))Selamlar hepinize annemler yarın umreden dönüyorlar:) bütün gün onlara hazırlık yapmakla geçti sarma sardım börek yaptım temizlik yaptım derken o kadar yoruldum kiii anlatamam. Gruba da giremedim bikac gündür. Bugünkü menümü yazıp kaçayım kızlar saat 3 e geliyo yarın erken kalkmalıyımmm :)
11.30 da 1 dilim ekmek 2 dilim salam ve çay
16.30 da sarmadan çiğ şekilde 1 tane tadına baktım
18.30 da hamurunu kendim yaptığım yarımcadan yedim
21.30 da limonlu çay içtim
2 litre su içtim
Bütün gün koşturmalı geçti o da bi spor sayılır:)
Amin canım benim çok sağol:)Allah kabul etsn canm gözün aydın çok sevndm :))
Günaydın kaptanım yazdığım mesajı okudun mu acaba?Günaydın kızlar
Okumadım canım şimdi gelebildim takıma. Geçmişi okuyacağım birazdan inşallahGünaydın kaptanım yazdığım mesajı okudun mu acaba?
Allah kabul etsin umrelerini canım, seninde gözün aydın..Annemlerde umreden ve hacdan geldiklerinde yaşamıştım bende, çok tatlı telaşlar bunlar, gelmeden önce hazırlık, temizlik, onları karşılamak ve ardından uzun bi süre eve gelen misafirleri ağırlamak...hiç bu kadar tatlı bir heyecan bırakan bi koşuşturma hatırlamıyorum hayatımda.. Biraz yorucu ama bi o kadar da mutluluk verici..tadını çıkar..Selamlar hepinize annemler yarın umreden dönüyorlar:) bütün gün onlara hazırlık yapmakla geçti sarma sardım börek yaptım temizlik yaptım derken o kadar yoruldum kiii anlatamam. Gruba da giremedim bikac gündür. Bugünkü menümü yazıp kaçayım kızlar saat 3 e geliyo yarın erken kalkmalıyımmm :)
11.30 da 1 dilim ekmek 2 dilim salam ve çay
16.30 da sarmadan çiğ şekilde 1 tane tadına baktım
18.30 da hamurunu kendim yaptığım yarımcadan yedim
21.30 da limonlu çay içtim
2 litre su içtim
Bütün gün koşturmalı geçti o da bi spor sayılır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?