Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ne kadar az yemişsin maşşallah..darısı bana, memlekete gelmek diyetimi tepetaklak etti, iştahım arttı, durmadan bişeyler yemek istiyorum..
Neyse ki yarın Kayseri ye dönüyoruz inşallah
Ay çünkü tam 7 saat kuafordeydim. Ihlamur ictim. Abur cubur vs verdiler yemedim. Ama aksam artik bayilacak gibiydim

Memleket olunca oyle oluyor. Aman cok da takma kafana. Ayda yilda bir memleket yemegi rahat yiyelim diye kilo vermeye çalışıyoruz zaten

Hayretler içindeyim sıra mı bekledin o kadar saat, yoksa seninkini yapmak mı ara ara okadar sürdü? Ben çok kuaföre gitmem, en uzun gittiğim kendi düğünüm hariç 45 dakkayı geçmez, o bile uzun gelir bana..Nasıl dayanabildin bilemedim

Hep benimleydi, boya surup surup bekledik saatlerce kesimi, boyasi, cilasi, fonu vs. Valla ben de senede bir güdiyorum ama bu kadar uzunu hic denk gelmemişti. Bayıldım artik siintidan. Ama degdi cooook memnun ayrıldım. Ama oglancik cok ozlemis donuste gonlunu alana kadar yoruldum

günaydın iyi pazarlar kızlar
dün menümü yazmamıştım yazayım

9.00 1 haşlanmış yumurta
yarım simit. peynir,zeytin,domates

14.00 yarım topkek 3 tane çilek

18.30. büyük bir kase karışık salata

20.00 çay 3 hurma

22.00 salep

2 lt yi geçmiştir su

Selam kızlar
31.01.2020
07:30 çiğköfte dürüm

20:30 3 tahta servis kaşığı pirinçli pırasa (anneme tarif verdim içinde pirinç yoktu ama pirinç koymuş )

23:45 4 tane lahana sarması
Şekerim 90 çıktı karnım da açtı.

00:00 5 altınbaşak bisküvi

Su 1100

01.02.20
Sabah akşam için çiğ köfte yoğururken 5 -6 sıkım yedim
Sonra uyudum akşam 17:30 uyandım sadece 2 sıkım çiğköfte yiyip misafirlerimi bekledim 20 ye doğru geldiler

20:15 23:45 arası yediklerim
2 çiğköfte dürüm
2 dilim irmik tatlısı
2 çb çay
2 su bardağı ev yapımı portakal suyu

Bugün 77,4 çıktım

Güzel diyete uygun bir kahvaltı yapıcsm bugün artık yeter.

02.02.2020
KG: 77,4
YAĞ: 49,1
SU: 34,9
KAS: 25,1
KEMİK: 10,3
MTBLZM: 2076

16 Ocak 2020
KG: 77,5
YAĞ: 49,9
SU: 34,4
KAS: 24,8
KEMİK: 10,3
MTBLZM: 2088

Kilom değişmemiş gibi görünse de yağım azalmış suyum artmış çok iyi :))

Son düzenleme:
İyi akşamlar
Kayseriye döndük şükür
Menüm
10.00. 1dilim kek, 3yeşil zeytin, 3 bardak çay
13.00. Tavuklu fıstıklı pilav (pirinçli -kaç kaşık sayamadım ama bi tabak diyeyim)
19.00. 3 bardak çay-3 yeşil zeytin
20.00. 3 kaşık tavuklu pilav daha

Suyu hesaplayamadım 1,5 olmuştur. Egzersiz yok
Yarın kendi tartımla tartılacağım 10 gününün ardından ilk defa. 1-2 kilo almış olabilir miyim diye çok korkuyorum. Çünkü memlekette günler, gezmeler derken fazlaca abarttım

iyi akşamlar bugünkü menüm

9.00 1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
peynir zeytin

14.00 bir tabak limonlu havuçlu pırasa

18.00 kız kardeşim çaya çağırmıştı
1 dilim patatesli börek.
6-7 kaşık kuskus salatası
3-4 kaşık çerkez tavuğu
1 dilim muhallebili kemalpaşa tatlısı

2 lt den fazla su.
Çok fazla yedim yarın telafi etmem lazım

Selamlar hepinize annemler yarın umreden dönüyorlar:) bütün gün onlara hazırlık yapmakla geçti sarma sardım börek yaptım temizlik yaptım derken o kadar yoruldum kiii anlatamam. Gruba da giremedim bikac gündür. Bugünkü menümü yazıp kaçayım kızlar saat 3 e geliyo yarın erken kalkmalıyımmm :)

11.30 da 1 dilim ekmek 2 dilim salam ve çay
16.30 da sarmadan çiğ şekilde 1 tane tadına baktım
18.30 da hamurunu kendim yaptığım yarımcadan yedim
21.30 da limonlu çay içtim

2 litre su içtim
Bütün gün koşturmalı geçti o da bi spor sayılır:)

Allah kabul etsn canm gözün aydın çok sevndm :))

Günaydın kızlar mutlu haftalar. Kaptanım yine cuma yarışmasına katılımlar için mesaj gönderilmiş üyelere. Ben birkaç kişiye takıma gelin yazdım ama takımın linkini kopyalayamadım telefondan bugün girersen bakabilir misin acaba?

Allah kabul etsin umrelerini canım, seninde gözün aydın..Annemlerde umreden ve hacdan geldiklerinde yaşamıştım bende, çok tatlı telaşlar bunlar, gelmeden önce hazırlık, temizlik, onları karşılamak ve ardından uzun bi süre eve gelen misafirleri ağırlamak...hiç bu kadar tatlı bir heyecan bırakan bi koşuşturma hatırlamıyorum hayatımda.. Biraz yorucu ama bi o kadar da mutluluk verici..tadını çıkar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…