- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :krtp86
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:memur
Yaşınız :33
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :0
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :1.57
Kilonuz:58 veya 59
Hedef kilonuz :50
Kilo alma hikayeniz :yemek yemeyi çok sevmek
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :sağlığım için vede sene sonunda başlayacağım tüp bebek tedavisi öncesi ideal kilomda olmak istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :evet
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Hoşgeldin canım
Hoşgeldin canım13. TAKIM KATILIM FORMU
İsim (İsteğe Bağlı ):
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :sağlığım için vede sene sonunda başlayacağım tüp bebek tedavisi öncesi ideal kilomda olmak istiyorum
Hoşbuldum cnm. Bugünden menü bildirmeye başlıyomuyum ben ilk sayfayı okudum 2 hafta deneme süresi olcak sanırımHoşgeldin canım
Tamamdır kaptanım.Cuma günleri sadece cumadan cumaya olan kilolarımızı yazalım artık, pazartesi sadece kontrol amaçlı tartılıyoruz ki hafta sonunu kaçamaksız atlatmaya çalışalım diye.
Farkındayım kaptanım not ediyorum bazen onu da karistiriyorumHep yanlış hatırlıyorsun son zamanlarda Böyle zamanlarda sonuç listeleri sayfasına bak canım. Orada bizim takımın bildiriminde yazıyor son kilon.
Kızlar dün eve gelince heyecanla sabahı bekledim tartılmak için, akşam tartılmak yanıltıcı olur diye..ve mutlu son.. kendi tartımla 83.6 çıktım..
Cuma annemin tartısında 84.6 çıkmıştım ve çok üzülmüştüm.Meğerse benimkine göre fazla tartıyormuş. Zaten maraşa gittiğimin ertesi günü tartıldığımda annemin tartısının 500-600 Gr. fazla tarttığını tahmin etmiştim ama yinede emin olamamıştım.
Bu durumda 10 günlük memleket serüvenim -600 gr ile sonuçlandı..Evde olsam daha çok verirdim tabi ama bunada şükür..Amacım kilo almadan dönmekti ve başardım şükür
Evet canım, bugunde menü bildirmeye başlıyorsun.Hoşbuldum cnm. Bugünden menü bildirmeye başlıyomuyum ben ilk sayfayı okudum 2 hafta deneme süresi olcak sanırım
15 gündür ankarada yaşıyorum.Tayınım çıktı buraya memurum canım bende.Bebek yok inşallah o da olur
Teşekkür ederim kaptanım, inan bende çok mutluyum, maraşta gezmelerde, günlerde lokmalar boğazıma diziliyordu
Harika bir haber bu
Darısı benim ödemlerin başına.
Kullanıcı Adı :memurhanim
İsim (İsteğe Bağlı ):Yonca
Mesleginiz: Memur
Yaşınız :30
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı :-
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 1.70
Kilonuz:64
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz :Tüp Bebek (hormon İğneleri)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :Sağlık
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :Hayır
13. TAKIM KATILIM FORMU
İsim (İsteğe Bağlı ):
ayy inşallah kaptanım ya tüp bebeğe başayacağım bir kaç aya .İnşallah şans getirirsiniz :)Buraya gelenleri bebekle gönderiyoruz inşallah
İnşallah inşallahayy inşallah kaptanım ya tüp bebeğe başayacağım bir kaç aya .İnşallah şans getirirsiniz :)
Hoşbulduk gamze bende cnmHoş geldin canım aramıza. Ben Ebru
Allah kabul etsin canım .Senin de gözün aydın olsun.Selamlar hepinize annemler yarın umreden dönüyorlar:) bütün gün onlara hazırlık yapmakla geçti sarma sardım börek yaptım temizlik yaptım derken o kadar yoruldum kiii anlatamam. Gruba da giremedim bikac gündür. Bugünkü menümü yazıp kaçayım kızlar saat 3 e geliyo yarın erken kalkmalıyımmm :)
11.30 da 1 dilim ekmek 2 dilim salam ve çay
16.30 da sarmadan çiğ şekilde 1 tane tadına baktım
18.30 da hamurunu kendim yaptığım yarımcadan yedim
21.30 da limonlu çay içtim
2 litre su içtim
Bütün gün koşturmalı geçti o da bi spor sayılır:)
hoşgeldin canımMerhabalar herkese izniniz olursa takımınıza katılmak isterim ☺
İnanmıyoruuuuuummmKızlar dün eve gelince heyecanla sabahı bekledim tartılmak için, akşam tartılmak yanıltıcı olur diye..ve mutlu son.. kendi tartımla 83.6 çıktım..
Cuma annemin tartısında 84.6 çıkmıştım ve çok üzülmüştüm.Meğerse benimkine göre fazla tartıyormuş. Zaten maraşa gittiğimin ertesi günü tartıldığımda annemin tartısının 500-600 Gr. fazla tarttığını tahmin etmiştim ama yinede emin olamamıştım.
Bu durumda 10 günlük memleket serüvenim -600 gr ile sonuçlandı..Evde olsam daha çok verirdim tabi ama bunada şükür..Amacım kilo almadan dönmekti ve başardım şükür
Sanki bi yerden tanıyorum bu nick i ben yaa :)))Kullanıcı Adı :memurhanim
İsim (İsteğe Bağlı ):Yonca
Mesleginiz: Memur
Yaşınız :30
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı :-
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 1.70
Kilonuz:64
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz :Tüp Bebek (hormon İğneleri)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :Sağlık
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :Hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?