- 30 Ocak 2018
- 1.776
- 4.257
- 133
Amin canım benim senin aileninkileri de kabul etsin inşallah:) ay gerçekten çok heyecanlıymış ya gelmelerine yarım saat falan kaldı ama ben saatlerdir balkonda bekliyorum :) inşallah birgün bizlere de nasip olurAllah kabul etsin umrelerini canım, seninde gözün aydın..Annemlerde umreden ve hacdan geldiklerinde yaşamıştım bende, çok tatlı telaşlar bunlar, gelmeden önce hazırlık, temizlik, onları karşılamak ve ardından uzun bi süre eve gelen misafirleri ağırlamak...hiç bu kadar tatlı bir heyecan bırakan bi koşuşturma hatırlamıyorum hayatımda.. Biraz yorucu ama bi o kadar da mutluluk verici..tadını çıkar..
Vay beee 4. Takım... :) Çok şey öğrendim Allah razı olsun onlardan.Evet canım 4. Takımı o kiloda bırakmışsın. Ama ben 77,5 olan kilonu yanlış yazmışımŞimdi onu nasıl düzelteceğim onu düşünmem lazım
Aminn canım çok cok tesekkür ederim darısı bizlerin başına inşallah :) :)Allah kabul etsin canım .Senin de gözün aydın olsun.
Hoşbuldum cnm bende 33 yaşındayım çocuk yok sene sonunda tüp bebek tedavisine başlıcam inşallah, bi 8 kilo kadar fazlam var, inşallah atanırsın birgün cnm ☺Yeni gelen kızlar hoşgeldiniz aramıza :) bende 27 yaşındayım İstanbul'da oturuyorum 1 tane oğlum var 2.5 yaşında :) ve henüz atanamamış bir ilahiyatçıyım :) inşallah o da olacak birgün
Kızlaaar nasılsınız :))
Spor yapmak ertesi güne ödem yapar mı yaaa çok şiş kalktım 77,6 çıktım yaa biraz daha bekleyip bir daha tartılcam dudaklarım bile şiş. Ya spordan sadece ya da romatizma spora tepki verdi bi anda. Bilemedim hava da yağmurlu değil neden şiştiysem :)
Yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz sefalar getirdiniiiiz :))
HoşbuldumKızlaaar nasılsınız :))
Spor yapmak ertesi güne ödem yapar mı yaaa çok şiş kalktım 77,6 çıktım yaa biraz daha bekleyip bir daha tartılcam dudaklarım bile şiş. Ya spordan sadece ya da romatizma spora tepki verdi bi anda. Bilemedim hava da yağmurlu değil neden şiştiysem :)
Yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz sefalar getirdiniiiiz :))
Yürüyüş çok güzel. Menün de pizza haricinde gayet iyi. Su da güzel.iyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
10.30. 1 haşlanmış yumurta
3 çeri domates
3-4 tane zeytin 1 dilim ekmeğin yarısı
14.00 kahve 1 elma
15.00 1 kase dolusu yoğurt
19.00 1 dilim pizza 3 tane ceviz
yemekten sonra çayın yanında iki hurma yerim
2 lt su. dışardaydım. 1-2 saat kadar yürüyüş
Ooooooo canım napmışsın sen? Normal ekmek, börek ve baklava hiç olmamış. Ama bu şekilde yersen kilo vermen çok zorlaşır. Daha dikkatli olman lazım. Günlük adımını 10 bin yapabilmek için biraz fazladan yürümen lazım. Evle işin arası ne kadar uzaklıkta?Bugunku menum
Sabah sat 7 10
1 dilim peynir
2 dilim normal ekmek
Sat 12
1 kase tavuk corbasi
2 dilim peynirli borek
Sat 6
Izgara tavuk
5 parca kanat
Su 2 lt
1 dilim baklava tatlisi
Cayin yaninda
5871 adim
LAydLiNe
Akşamki börek ve pirinç pilavı haricinde güzel olmuş menün. Önemli olan zaten hareketli yaşamak. Eğer gün içinde hareket edemiyorsak ekstradan spor yapmak lazım. Yoksa hareketli yaşıyorsak o da spor yerine geçiyor bence.Iyi geceler kizlar.Bugunki menüm
Kahvaltı 08.00
Kepekli ekmekten tost peynirli biberli zeytinli
1fincan yeşilçay
12.00
1cigkofte durum ayran
16.00
Türk kahvesi şekersiz
1kuuck avuç badem ceviz kuru üzüm
18.30 Akşam
1kasik pirinç pilavı
3kasik bamya yemeği
Küçük 1dilim börek peynirli
Salata.
2.lt su
Bugün dersim çoktu.Gunun temposu spordan fazla yordu.
Bu menünü hiç beğenmedim. Patates salatası, açma, kek, lokum. Hiç olmamış. Sadece akşamı toparlamışsın. Maşallah çok güzel gidiyorsun. Duraklatma sakın metabolizmayı. Eve döndüğüne göre artık normale dönersin inşallah.Kızı yeni uyutabildim menümü ancak yazabiliyorum
10.00. 1 tabak Patates salatası, çeyrek açma, 3bardak çay
15.00. 2dilim havuçlu-cevizli kek, 3 bardak çay
17.00. Türk kahvesi-3 küçük lokum
19.00. 6kaşık bulgur pilavı-1tabak et kabağı yemeği
Yarım saat yürüyüş, 2 litre su
Iyi geceler kızlar,
Sabah 10 civari
2 dilim tb ekmek, 2 yumurtadan omlet, 2kk beyaz peynir, domates salatalık.
Öğle 14.00
1 kase şehriye çorbası, 1 kepçe Nohut, 1 kase yoğurt
Ara 16.30
1 sade kahve, yanına 2 hurma
Akşam 19.00
1 lahmacun, 1 bardak ayran
Su 1,5 lt kadar
Spor 20 dk leslie
Romatizmaldir o zaman şimdi baktım yağış ihtimali yğzde 40 yazıyorBaşka bir şey ödem yapmıştır canım. Spor o kadar etkilemez.
O zman spor da olabilir dün 77,4 tüm çünkü 200 gr fazla çıktım bugün. Suyu da pek içemedim.Hoşbuldumbende de spor sonrası bazen oluyo o özellikle suyu yetersiz içtiysem ama kilo olarak 200 300 gram fark ediyo fazla değil, başka bişeydendir o bence cnm
Romatizmaldir o zaman şimdi baktım yağış ihtimali yğzde 40 yazıyor
Allah kabul etsin cnmAmin canım benim senin aileninkileri de kabul etsin inşallah:) ay gerçekten çok heyecanlıymış ya gelmelerine yarım saat falan kaldı ama ben saatlerdir balkonda bekliyorum :) inşallah birgün bizlere de nasip olur
Sürekli olan bişey değilse spordandır cnm ben spor salonuna gittim 1 sene kadar özellikle vucudu susuz bırakıp aşırı spor yaptığımda kaslarımda şişlik oluyodu tartıya yansıyodu ertesi gün normale dönüyodumO zman spor da olabilir dün 77,4 tüm çünkü 200 gr fazla çıktım bugün. Suyu da pek içemedim.
Ben 2013 ten beri böyleydim hamileyken de böyleydimSpor için kendine çok yüklenme canım. Olabildiği kadar. Az ver yavaş ver ama ver. Sonuçta rahatsızlığın var ama senin bu uyku düzenin, günlük düzenin beni rahatsız ediyor. Gece uykusu çok önemli. Sen bütün günü uyuyarak geçiriyorsun neredeyse. Oysa tam tersi olması lazım. Bence önce onu düzeltmen lazım. O zaman ödemlerinde azalacaktır.
Dün çiğköfte mi yemiştin canım dün mü önceki gün mü yazmıştın da hatırlayamadım bende o şişkinlik yapıyor meselaO zman spor da olabilir dün 77,4 tüm çünkü 200 gr fazla çıktım bugün. Suyu da pek içemedim.
Spor için de şöyle 4. Takımdan 78 le ayrıldığım halde çok daha zayıf göründüğümü gördüğüm için bi şekilde spor yapmam lazm böyle sarkıp gidiyorum dedim bakalım belki başka bi spor videosu beğenirim. Leslie ye katlanamıyorum ya :)Spor için kendine çok yüklenme canım. Olabildiği kadar. Az ver yavaş ver ama ver. Sonuçta rahatsızlığın var ama senin bu uyku düzenin, günlük düzenin beni rahatsız ediyor. Gece uykusu çok önemli. Sen bütün günü uyuyarak geçiriyorsun neredeyse. Oysa tam tersi olması lazım. Bence önce onu düzeltmen lazım. O zaman ödemlerinde azalacaktır.
Leslie nin hızlı versiyonları da var onlara da baktın mıSpor için de şöyle 4. Takımdan 78 le ayrıldığım halde çok daha zayıf göründüğümü gördüğüm için bi şekilde spor yapmam lazm böyle sarkıp gidiyorum dedim bakalım belki başka bi spor videosu beğenirim. Leslie ye katlanamıyorum ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?