Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Amin canım benim senin aileninkileri de kabul etsin inşallah:) ay gerçekten çok heyecanlıymış ya gelmelerine yarım saat falan kaldı ama ben saatlerdir balkonda bekliyorum :) inşallah birgün bizlere de nasip olur

Evet canım 4. Takımı o kiloda bırakmışsın. Ama ben 77,5 olan kilonu yanlış yazmışım Şimdi onu nasıl düzelteceğim onu düşünmem lazım
Vay beee 4. Takım... :) Çok şey öğrendim Allah razı olsun onlardan.
Hiç hatırlamıyormuşım kaçta bıraktığımı ama
O zaman bu halimden çok daha zayıf görünüyordum karnım da yoktu böyle
Ama o dönemde çok spor yaptım çok dikkat ettim... Spor yapmam lazım ama leslie çok sıkıyor yaa.. jillian istiyorum o da çok canımı yakıyor.
Yine de dün 8 dk sını yaptım bacaklarım çok kötü bugün :)))
Ayy kilomu yanlış yazman bile gğzel yaaa 75 hııı ahh 75 en kısa zamanda kavuşmak dileğiyle...

Bayadır aklımda bi takıma girmek vardı ama harekete geçemiyordum bi türlü bildirim gelince bu bir işaret dedim artık, sabah kötü beslensemde öğleni toparladım akşamada hafif yiyip spora başlıcam direk aranıza tüm hızımla katılıyorum yani kızlar

Yeni gelen kızlar hoşgeldiniz aramıza :) bende 27 yaşındayım İstanbul'da oturuyorum 1 tane oğlum var 2.5 yaşında :) ve henüz atanamamış bir ilahiyatçıyım :) inşallah o da olacak birgün
Hoşbuldum cnm bende 33 yaşındayım çocuk yok sene sonunda tüp bebek tedavisine başlıcam inşallah, bi 8 kilo kadar fazlam var, inşallah atanırsın birgün cnm ☺

Kızlaaar nasılsınız :))

Spor yapmak ertesi güne ödem yapar mı yaaa çok şiş kalktım 77,6 çıktım yaa biraz daha bekleyip bir daha tartılcam dudaklarım bile şiş. Ya spordan sadece ya da romatizma spora tepki verdi bi anda. Bilemedim hava da yağmurlu değil neden şiştiysem :)

Yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz sefalar getirdiniiiiz :))

Başka bir şey ödem yapmıştır canım. Spor o kadar etkilemez.

Hoşbuldum bende de spor sonrası bazen oluyo o özellikle suyu yetersiz içtiysem ama kilo olarak 200 300 gram fark ediyo fazla değil, başka bişeydendir o bence cnm

Geçmiş menülerin hepsini yorumlayayım. Artık herkes listede olduğuna göre dikkat etmemiz gerekiyor.

Yürüyüş çok güzel. Menün de pizza haricinde gayet iyi. Su da güzel.
Bugunku menum
Sabah sat 7 10
1 dilim peynir
2 dilim normal ekmek

Sat 12
1 kase tavuk corbasi
2 dilim peynirli borek

Sat 6
Izgara tavuk
5 parca kanat
Su 2 lt
1 dilim baklava tatlisi
Cayin yaninda
5871 adim
LAydLiNe
Ooooooo canım napmışsın sen? Normal ekmek, börek ve baklava hiç olmamış. Ama bu şekilde yersen kilo vermen çok zorlaşır. Daha dikkatli olman lazım. Günlük adımını 10 bin yapabilmek için biraz fazladan yürümen lazım. Evle işin arası ne kadar uzaklıkta?
Akşamki börek ve pirinç pilavı haricinde güzel olmuş menün. Önemli olan zaten hareketli yaşamak. Eğer gün içinde hareket edemiyorsak ekstradan spor yapmak lazım. Yoksa hareketli yaşıyorsak o da spor yerine geçiyor bence.
Bu menünü hiç beğenmedim. Patates salatası, açma, kek, lokum. Hiç olmamış. Sadece akşamı toparlamışsın. Maşallah çok güzel gidiyorsun. Duraklatma sakın metabolizmayı. Eve döndüğüne göre artık normale dönersin inşallah.

Su az olmuş. Onun haricinde menün gayet güzel canım.

Hoşbuldum bende de spor sonrası bazen oluyo o özellikle suyu yetersiz içtiysem ama kilo olarak 200 300 gram fark ediyo fazla değil, başka bişeydendir o bence cnm
O zman spor da olabilir dün 77,4 tüm çünkü 200 gr fazla çıktım bugün. Suyu da pek içemedim.

Romatizmaldir o zaman şimdi baktım yağış ihtimali yğzde 40 yazıyor

Spor için kendine çok yüklenme canım. Olabildiği kadar. Az ver yavaş ver ama ver. Sonuçta rahatsızlığın var ama senin bu uyku düzenin, günlük düzenin beni rahatsız ediyor. Gece uykusu çok önemli. Sen bütün günü uyuyarak geçiriyorsun neredeyse. Oysa tam tersi olması lazım. Bence önce onu düzeltmen lazım. O zaman ödemlerinde azalacaktır.

O zman spor da olabilir dün 77,4 tüm çünkü 200 gr fazla çıktım bugün. Suyu da pek içemedim.
Sürekli olan bişey değilse spordandır cnm ben spor salonuna gittim 1 sene kadar özellikle vucudu susuz bırakıp aşırı spor yaptığımda kaslarımda şişlik oluyodu tartıya yansıyodu ertesi gün normale dönüyodum

Ben 2013 ten beri böyleydim hamileyken de böyleydim
Sonra düzelmişti doğum sonrası yani. Hatta son 2 aya kadar da düzgündü sonra kızım uyumaz oldu hala uyumuyor bu gece 4 te uyuduk 12 ye doğru uyandık ben de düzelsin de gün yüzü görelim gezelim istiyorum hem psikolojimi de bozuyor gece yaşamak ama kızıma dğzen veremiyorum ki... Erken yatırınca ağlıyo beşiği duvara vuruyo eşim sinirleniyor ben zorla uyusun bekleyim diyorum eşim gelip alıp odaya götürüyo ya da bize kızıyor... Mecbur ben de uykusu gelsin diye bekliyorum

Spor için de şöyle 4. Takımdan 78 le ayrıldığım halde çok daha zayıf göründüğümü gördüğüm için bi şekilde spor yapmam lazm böyle sarkıp gidiyorum dedim bakalım belki başka bi spor videosu beğenirim. Leslie ye katlanamıyorum ya :)

Leslie nin hızlı versiyonları da var onlara da baktın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…