Hoşgeldin
Hoşgeldin canım.Gercekten çok güzel kg vermişsin.Zaten istemek en onemli sey.Gerisi daha kolay.Merhaba arkadaşlar hep parça parça yazdım vakit bulmuşken kendimi tanıtayım size
Ankara da yaşıyorum, özel sektör de çalışıyorum bir firmada sekreterlik ve satış kısmında görevliyim, 36 yaşındayım 2 oğlum var,
1 kez 38 kilo
1 kez de 18 kilo verdim
ama kötü yeme alışkanlığıma dönünce tekrar aldım ama yaz geliyor artık vermek istiyorum, bir çok diyet denedim çok yöntem denedim ama kendimi aç bırakarak zayıflamaya çok çalıştım ama artık aç bırakarak kendimi veremiyorum ,ada81 referansı ile aranıza katılarak zayıflamak istiyorum bende
Arkadaşlar gerçek bal sahte bal bilgisi olan var mı eşim bal almış 2 ay önce geldiği gğnden beri tipi hoşuma gitmiyor kıza vermrk için almş arkdaşından orijinal bal demiş ama geldiğinde hafif mat ve şekerliydi dün iyice sertleşmiş şekerli ve mattı şeffaf değildi hiç yiyesim veya kızıma yediresim gelmiyor şüpheliyim gerçek bal olmaaı konusunda
Hoşgeldin canım.Gercekten çok güzel kg vermişsin.Zaten istemek en onemli sey.Gerisi daha kolay.
Çok anlamam ben ama geçen sene trabzondan arkadaşların yayladan gelmişti bana şekerlenme yada sertleşme olmadı onda hiç belki yöreye ve ne balı olduğuna göre değişiyodur bilemedimArkadaşlar gerçek bal sahte bal bilgisi olan var mı eşim bal almış 2 ay önce geldiği gğnden beri tipi hoşuma gitmiyor kıza vermrk için almş arkdaşından orijinal bal demiş ama geldiğinde hafif mat ve şekerliydi dün iyice sertleşmiş şekerli ve mattı şeffaf değildi hiç yiyesim veya kızıma yediresim gelmiyor şüpheliyim gerçek bal olmaaı konusunda
ankara damısın sende dün çok soğuktu mart sonuna kadar yürüme olmz sanırım ankarada bi düzelse bende 20 dk bir yürüme yolu ayarlıycam kendimeAnkara acayip ayaz ya.. Ben de evde sporu hiç sevmiyorum. Nasil cazip hala getiriyorsunuz evde egzersizi..
Spor arkadaşı arıyorum
Çok anlamam ben ama geçen sene trabzondan arkadaşların yayladan gelmişti bana şekerlenme yada sertleşme olmadı onda hiç belki yöreye ve ne balı olduğuna göre değişiyodur bilemedim
Hoşgeldin aramıza inşallah bu sefer istediğimiz kiloya hep beraber ulaşacağız 🖒🖒Merhaba arkadaşlar hep parça parça yazdım vakit bulmuşken kendimi tanıtayım size
Ankara da yaşıyorum, özel sektör de çalışıyorum bir firmada sekreterlik ve satış kısmında görevliyim, 36 yaşındayım 2 oğlum var,
1 kez 38 kilo
1 kez de 18 kilo verdim
ama kötü yeme alışkanlığıma dönünce tekrar aldım ama yaz geliyor artık vermek istiyorum, bir çok diyet denedim çok yöntem denedim ama kendimi aç bırakarak zayıflamaya çok çalıştım ama artık aç bırakarak kendimi veremiyorum ,ada81 referansı ile aranıza katılarak zayıflamak istiyorum bende
Hoşgeldin aramıza inşallah bu sefer istediğimiz kiloya hep beraber ulaşacağız 🖒🖒
Pazar ev temizliğim de bitti birazdan kızımla derse başlayacağız tatlı yemiyorum baş ağrısı başladı ilaç aldım bu hafta böyle geçecek eğer sabredersem 7 gün sonra alışmış olurum 🖒🖒🖒
Aramıza hoş geldin. 38 kilo vermeyi nasıĺ başardın.Büyük bir başarı.Merhaba arkadaşlar hep parça parça yazdım vakit bulmuşken kendimi tanıtayım size
1 kez 38 kilo
1 kez de 18 kilo verdim
Aramıza hoş geldin. 38 kilo vermeyi nasıĺ başardın.Büyük bir başarı.
Evin içinde de yürüyüş yapabilirsin, malum havalar çok soğuk..ben güzel havalarda bile bebeğim olduğu için dışarı çıkamazsam evin içinde hızlı yürüyüş yapıyorum..evin en uzak iki noktasını belirle ve arasında gidip gel hızlıca, ilk önce biraz sıkıcı ve başdöndürücü oluyo, sonra alışıyorsun..bende yürüyüş bandı da var, önceki evim de yerim müsait olduğu için yürüyüş bandında yürüyordum, şimdiki evimde kurmadık uygun bi yer bulamadık, ama yürüyüş bandında yürümek daha sıkıcı geliyordu, yarım saat zor yürüyordum..şimdi evde 1 saat kadar yürüdüğüm oluyor...tavsiye ederim herkese..evde kimsenin olmadığı saatler daha kolay oluyo çarpışmamak için..ankara damısın sende dün çok soğuktu mart sonuna kadar yürüme olmz sanırım ankarada bi düzelse bende 20 dk bir yürüme yolu ayarlıycam kendime
ama evde lesile ve stepper yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?