Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hoşgeldin canım.Gercekten çok güzel kg vermişsin.Zaten istemek en onemli sey.Gerisi daha kolay.

Arkadaşlar gerçek bal sahte bal bilgisi olan var mı eşim bal almış 2 ay önce geldiği gğnden beri tipi hoşuma gitmiyor kıza vermrk için almş arkdaşından orijinal bal demiş ama geldiğinde hafif mat ve şekerliydi dün iyice sertleşmiş şekerli ve mattı şeffaf değildi hiç yiyesim veya kızıma yediresim gelmiyor şüpheliyim gerçek bal olmaaı konusunda

muhtemelen gerçek degildir şekerleme yaptıysa berrak kalması gerekiyor bildigim kadarıyla

Çok anlamam ben ama geçen sene trabzondan arkadaşların yayladan gelmişti bana şekerlenme yada sertleşme olmadı onda hiç belki yöreye ve ne balı olduğuna göre değişiyodur bilemedim

Ankara acayip ayaz ya.. Ben de evde sporu hiç sevmiyorum. Nasil cazip hala getiriyorsunuz evde egzersizi..

Spor arkadaşı arıyorum

Ankara acayip ayaz ya.. Ben de evde sporu hiç sevmiyorum. Nasil cazip hala getiriyorsunuz evde egzersizi..

Spor arkadaşı arıyorum
ankara damısın sende dün çok soğuktu mart sonuna kadar yürüme olmz sanırım ankarada bi düzelse bende 20 dk bir yürüme yolu ayarlıycam kendime

ama evde lesile ve stepper yapabilirim

Hoşgeldin aramıza inşallah bu sefer istediğimiz kiloya hep beraber ulaşacağız 🖒🖒

Pazar ev temizliğim de bitti birazdan kızımla derse başlayacağız tatlı yemiyorum baş ağrısı başladı ilaç aldım bu hafta böyle geçecek eğer sabredersem 7 gün sonra alışmış olurum 🖒🖒🖒

Hoşgeldin aramıza inşallah bu sefer istediğimiz kiloya hep beraber ulaşacağız 🖒🖒

inşallah bu yaz zayıf olalım
sen geçen yaz zayıftın dimi gerçi hala zayıfsın bana göre de :)

ilk günler oluyor tabi alışınca geçiyor

Aramıza hoş geldin. 38 kilo vermeyi nasıĺ başardın.Büyük bir başarı.

Kızlar dün kızımın doğum günüydü.Sabah ve öğlen diyetim çok güzel gitti ama akşam bozuldu biraz kaçırdım.Bu yüzden menümü paylaşmadım.Bugün dünü telafi ediyorum.Daha dillatli olmaya çalışıyorum

İyi akşamlar kızlar
Sabah 10.00 ;
2 yağda yumurta
2 dilim peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
1 domates
2 tatlı kaşığı acuka
Akşam 18.00 ;
7/8 adet lahana sarması (çok yedim malesef)
1 tabak kurufasulye
3/4 adet turşu
Su 1 litre
Spor yok ama çok hareketli bir gündü akşama kadar koşturdum.

İyi akşamlar
Menüm
11.00. Yarım patatesli gözleme, 7 yeşil zeytin, 2 kaşık domatessiz menemen, çay
17.30. 8-10 sıkım çiğköfte, çeyrek ev yufkası, bol yeşillik, 2 bardak gilaburu suyu
20.00. 3 bardak çay
Suyu hesaplayamadım, 2 litre olmuştur, 45 dakika yürüyüş.

ankara damısın sende dün çok soğuktu mart sonuna kadar yürüme olmz sanırım ankarada bi düzelse bende 20 dk bir yürüme yolu ayarlıycam kendime

ama evde lesile ve stepper yapabilirim
Evin içinde de yürüyüş yapabilirsin, malum havalar çok soğuk..ben güzel havalarda bile bebeğim olduğu için dışarı çıkamazsam evin içinde hızlı yürüyüş yapıyorum..evin en uzak iki noktasını belirle ve arasında gidip gel hızlıca, ilk önce biraz sıkıcı ve başdöndürücü oluyo, sonra alışıyorsun..bende yürüyüş bandı da var, önceki evim de yerim müsait olduğu için yürüyüş bandında yürüyordum, şimdiki evimde kurmadık uygun bi yer bulamadık, ama yürüyüş bandında yürümek daha sıkıcı geliyordu, yarım saat zor yürüyordum..şimdi evde 1 saat kadar yürüdüğüm oluyor...tavsiye ederim herkese..evde kimsenin olmadığı saatler daha kolay oluyo çarpışmamak için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…