Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım. Ucunu bırakmamak lazım. Bırakınca kaçıyor maalesef.

Herkese iyi günler.Bugun evdeyim ve evin tadını çıkarıyorum.Yemek temizlik ve oğlumla oynayarak geciyo günüm.Henuz hiç kaçamak yapmadım ama acayip tatlı istiyo canım.Hep bu regl sendromu yüzünden.

Ne güzel ne güzel Maşallah

Hoş geldin canım aramıza

kaç kilo ile başladın diyete canım hep iki öğün mü beslendin ?
Boyum 1.57 o yüzden 58 kilo hala çok bana cnm ya.69 kilo ile başladım ben 55 e kadar düşmüştüm bi ara boşverince geri 59 oldum, şimdiki hedefim 50 olana kadar bırakmamak hafta sonu geç kalktığım için 2 öğün besleniyorum ben, ama bi ara hafta içide 2 öğün besleniyodum karatay yapıyodum ama sabah çok erken kalktığım için zorluyo o beni bide çalışıyorum işte dahada zor oluyo

Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:memur
Yaşınız :38
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :163
Kilonuz:94
Hedef kilonuz :69
Kilo alma hikayeniz :doğumlar troid ilaç kullanımı hareketsiz yaşam düzensiz beslenme stres
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :sağlık içim
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :evet
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum. evet

ben cumartesi ve pazar bildirim yapmakta sıkıntı yaşayabilirim.evimde net yok sıkıntı olurmu.birde menüleri burda paylaşıcam diymi

ben cumartesi ve pazar bildirim yapmakta sıkıntı yaşayabilirim.evimde net yok sıkıntı olurmu.birde menüleri burda paylaşıcam diymi

Aynen canım menülerini burada paylaşacaksın. Hafta sonu yediklerine dikkat eder pazartesi menülerini yazarsan eğer paylaşım çok sıkıntı olmaz. Daha öncede bizim takıma gelmişsin. Sonra neden gittin?

sağlık sorunları yaşadım.halada var.o dönem diyet yapamadım.birde bazı kötü dönemlerden geçtim.diyeti hiç aklıma getirmedim o dönem.kendimi yemeğe vurdum maalesef

sağlık sorunları yaşadım.halada var.o dönem diyet yapamadım.birde bazı kötü dönemlerden geçtim.diyeti hiç aklıma getirmedim o dönem.kendimi yemeğe vurdum maalesef

Geçmiş olsun canım. Umarım bu kez çok daha güzel olur her şey

İnşallah.. Tam bugün kendime çeki düzen vereyim dedim regl oldum..ölüyorum sancıdan.
Bende gençken regl başlangıcında çok sancılanırdım. Dayanılmaz olurdu bazen. Sonra kaplıcaya gittim, döndükten sonraki ilk reglden itibaren ağrım sancım yok denecek kadar azaldı.. Kaplıcaya gitmeni, en sıcak havuza girip dayanabildiğin kadar durmanı tavsiye ederim. 3-5 dakika durup çıkıyordum ben. Sıcaklığa göre süre değişir tabi..çok faydasını gördüm.. hatta şuan bazen WC ye gidip görmezsem, reglimin başladığını bile hiç hissetmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…