- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Geçmiş olsun canımBen de geldim, haftasonu hemoroid belasiyla uğraştım, soğuktan ve stresten tetikledi sanirim, spor fln yapamadim. Kilo olarak da yerimde saymışım. Bügun 30dk leslie yaptım, hala çok iyi değilim ama artık çok oyalanmadan 60 i görmek istiyorum. Oğlum ancak haftaya kreşe başlar, tabi hasta olmazsa. O başlasa da ben de yürüyüşe çıkabilsem.
Ben de geldim, haftasonu hemoroid belasiyla uğraştım, soğuktan ve stresten tetikledi sanirim, spor fln yapamadim. Kilo olarak da yerimde saymışım. Bügun 30dk leslie yaptım, hala çok iyi değilim ama artık çok oyalanmadan 60 i görmek istiyorum. Oğlum ancak haftaya kreşe başlar, tabi hasta olmazsa. O başlasa da ben de yürüyüşe çıkabilsem.
Hoşgeldin canım, kaynanam bizdeydi, gezme de vardı, bende açıldım biraz haftasonu, şimdi dengelemeye çalışıyorum..
Herkese iyi günler.Bugun evdeyim ve evin tadını çıkarıyorum.Yemek temizlik ve oğlumla oynayarak geciyo günüm.Henuz hiç kaçamak yapmadım ama acayip tatlı istiyo canım.Hep bu regl sendromu yüzünden.
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Nare83
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:özel sektör
Yaşınız : 36
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz :1.62
Kilonuz:73
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz :Karbonhidrat bagımlısı olma ve dengesiz yeme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : giyinmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
LAydLiNe
Boyum 1.57 o yüzden 58 kilo hala çok bana cnm ya.69 kilo ile başladım ben 55 e kadar düşmüştüm bi ara boşverince geri 59 oldum, şimdiki hedefim 50 olana kadar bırakmamakkaç kilo ile başladın diyete canım hep iki öğün mü beslendin ?
merhaba ben grubunuza katılmak istiyorum
ben cumartesi ve pazar bildirim yapmakta sıkıntı yaşayabilirim.evimde net yok sıkıntı olurmu.birde menüleri burda paylaşıcam diymi
sağlık sorunları yaşadım.halada var.o dönem diyet yapamadım.birde bazı kötü dönemlerden geçtim.diyeti hiç aklıma getirmedim o dönem.kendimi yemeğe vurdum maalesef
İnşallah.. Tam bugün kendime çeki düzen vereyim dedim regl oldum..ölüyorum sancıdan.Hoşgeldin canım, özlettin kendini.. inşallah sigarayı da azaltarak bırakırsın..
Hoşgeldin canım, akşam yatmadan önce menülerimizi yazmaya çalışıyoruz, yazamayanlar ertesi sabah yazıyo. İnşallah beraber zayıflayacağız hiç merak etme, biz istersek olur inşallahİnşallah motivasyona ihtiyacım var.bugunun menüsünü yarın yazıyorum diymi
Bende gençken regl başlangıcında çok sancılanırdım. Dayanılmaz olurdu bazen. Sonra kaplıcaya gittim, döndükten sonraki ilk reglden itibaren ağrım sancım yok denecek kadar azaldı.. Kaplıcaya gitmeni, en sıcak havuza girip dayanabildiğin kadar durmanı tavsiye ederim. 3-5 dakika durup çıkıyordum ben. Sıcaklığa göre süre değişir tabi..çok faydasını gördüm.. hatta şuan bazen WC ye gidip görmezsem, reglimin başladığını bile hiç hissetmiyorum..İnşallah.. Tam bugün kendime çeki düzen vereyim dedim regl oldum..ölüyorum sancıdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?