Evin içinde de yürüyüş yapabilirsin, malum havalar çok soğuk..ben güzel havalarda bile bebeğim olduğu için dışarı çıkamazsam evin içinde hızlı yürüyüş yapıyorum..evin en uzak iki noktasını belirle ve arasında gidip gel hızlıca, ilk önce biraz sıkıcı ve başdöndürücü oluyo, sonra alışıyorsun..bende yürüyüş bandı da var, önceki evim de yerim müsait olduğu için yürüyüş bandında yürüyordum, şimdiki evimde kurmadık uygun bi yer bulamadık, ama yürüyüş bandında yürümek daha sıkıcı geliyordu, yarım saat zor yürüyordum..şimdi evde 1 saat kadar yürüdüğüm oluyor...tavsiye ederim herkese..evde kimsenin olmadığı saatler daha kolay oluyo çarpışmamak için..
Günaydın. Haşlanmış patates diyetimi yapıyosunda cnm.Günaydın kızlar. Ben güne 2 haşlanmış patatesle başladım. şimdi de kahvemi içiyorum.
Hoşgeldin canım, özlettin kendini.. inşallah sigarayı da azaltarak bırakırsın..Herkeslere günaydın. Bir süredir iş seyahatlerinden, yoğun sayılacak tempodan biraz yorgun ve biraz kilo alarak geri döndüm. Kilo almaktan ziyade sanırım yediğim tuzlu yemekler yüzünden resmen şiştim.Kısmet olursa bugün itibari ile biraz kendime çeki düzen vermeye başlayacağım. Yeni isimler görüyorum,çok hoş olmuş. Güncel kilom 57 bu arada; sorry girls:/ Maalesef sigarayı da arttırdım son 2 aydır. Böyle yaptığım için kendime çok kızıyorum
evet geçen yaz güzel bir yaz geçirdim istediğim herşeyi giyebilmiştim bunu keyfi çok güzeldi.. oranı buranı saklamaya hiç gerek yoktu beyaz pantolon en büyük hayalimdi geçtiğimiz yaz sık sık beyaz pantolon giydiminşallah bu yaz zayıf olalım
sen geçen yaz zayıftın dimi gerçi hala zayıfsın bana göre de :)
ilk günler oluyor tabi alışınca geçiyor
banada yürüyüş bandında yürümek çok keyif veriyor açıyorum müzik klipleri izleye izleye bi bakıyorum zaman geçmiş... yürüyüş bandında daha çok efor harcanıyor ama diz kapaklarına zarar veriyor mu evet veriyor maalesefEvin içinde de yürüyüş yapabilirsin, malum havalar çok soğuk..ben güzel havalarda bile bebeğim olduğu için dışarı çıkamazsam evin içinde hızlı yürüyüş yapıyorum..evin en uzak iki noktasını belirle ve arasında gidip gel hızlıca, ilk önce biraz sıkıcı ve başdöndürücü oluyo, sonra alışıyorsun..bende yürüyüş bandı da var, önceki evim de yerim müsait olduğu için yürüyüş bandında yürüyordum, şimdiki evimde kurmadık uygun bi yer bulamadık, ama yürüyüş bandında yürümek daha sıkıcı geliyordu, yarım saat zor yürüyordum..şimdi evde 1 saat kadar yürüdüğüm oluyor...tavsiye ederim herkese..evde kimsenin olmadığı saatler daha kolay oluyo çarpışmamak için..
bende pazar günü iki öğün beslendim ama çok başım ağrıdı araya yoğurt kefir koyma kararı aldımilk menümü yazayım bende
kahvaltı 11 :00
1 yulaf kepekli krep
peynir
zeytin
yeşillik
akşam 18:30
avuç içi kadar haşlama tavuk
salata
ayran
2.5 lt kadar su
ahhhh ahhh ne güzel 58li rakamlar bende özledim o rakamlarıGünaydın kızlar☺ pazartesileri kontrol tartısı varmı bilmiyorum ama ben tartıldım cumartesiyle aynıyım 58.7, dün yediğim lahana sarmalarını düşünürsek iyi almamışım
kaç kilo ile başladın diyete canım hep iki öğün mü beslendin ?İyi akşamlar kızlar
Sabah 10.00 ;
2 yağda yumurta
2 dilim peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
1 domates
2 tatlı kaşığı acuka
Akşam 18.00 ;
7/8 adet lahana sarması (çok yedim malesef)
1 tabak kurufasulye
3/4 adet turşu
Su 1 litre
Spor yok ama çok hareketli bir gündü akşama kadar koşturdum.
Hoşgeldin canım, kaynanam bizdeydi, gezme de vardı, bende açıldım biraz haftasonu, şimdi dengelemeye çalışıyorum..Hafta sonu çok yoğundum. Veeee hafta sonunu batırdım geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?