Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

vakit olsa lesile çok güzel
birde stepper var bende oda adım atıyorsun baya terletiyor bacaklara ve popo ya şekil veriyor 20 dk yeterli oluyor

koşu bandı bende de var bozuldu hiç yaptırasım da yok çok sıkıcı gerçekten

Bugünkü menüm
pazar olduğu için geç uyandım kahvaltı yapmadım
14.00 1 armut 1 portakal

17.00 çay 4 hurma avuç içi kadar çiğ fıstık

20.00 2 kase mercimek çorbası. 2-3 adet patates
2 lt su

09.02.2020
09:15
2 kk peynir
4 siyah zeytin
1 çarliston biber
1 dilim tahıllı ekmek
Soğanlı kıymalı 1 yumurta

13:25
4 siyah zeytin
3 oarça katmer
2 kk peynir
1 çb çay
1 dilim börek

17:05
4 yk tavuklu bulgur pilavı
2 yudum fanta
4 tane cips

18:10
1 kase bezelye
1 kepçe şehriye çorbası
1 yudum fanta

3 hareketli şarkıda kıpır kıpır oynamak

Günaydın kızlar☺ pazartesileri kontrol tartısı varmı bilmiyorum ama ben tartıldım cumartesiyle aynıyım 58.7, dün yediğim lahana sarmalarını düşünürsek iyi almamışım

Herkeslere günaydın. Bir süredir iş seyahatlerinden, yoğun sayılacak tempodan biraz yorgun ve biraz kilo alarak geri döndüm. Kilo almaktan ziyade sanırım yediğim tuzlu yemekler yüzünden resmen şiştim.Kısmet olursa bugün itibari ile biraz kendime çeki düzen vermeye başlayacağım. Yeni isimler görüyorum,çok hoş olmuş. Güncel kilom 57 bu arada ; sorry girls:/ Maalesef sigarayı da arttırdım son 2 aydır. Böyle yaptığım için kendime çok kızıyorum

Günaydın kızlar. Ben güne 2 haşlanmış patatesle başladım. şimdi de kahvemi içiyorum.

Hoşgeldin canım, özlettin kendini.. inşallah sigarayı da azaltarak bırakırsın..

inşallah bu yaz zayıf olalım
sen geçen yaz zayıftın dimi gerçi hala zayıfsın bana göre de :)

ilk günler oluyor tabi alışınca geçiyor
evet geçen yaz güzel bir yaz geçirdim istediğim herşeyi giyebilmiştim bunu keyfi çok güzeldi.. oranı buranı saklamaya hiç gerek yoktu beyaz pantolon en büyük hayalimdi geçtiğimiz yaz sık sık beyaz pantolon giydim ))
şimdi kilo aldım tekrar 57 yi görürmüyüm bilmiyorum çok iradeliydim o dönem bi tane hurma yerken bile düşünüyordum

merhaba herkese sabah sporumu yaptım ben her sabah 60 dk eliptik 20 dk yürüyüş bandında yürüyorum... sonra kahvaltı yapıyorum.. öğle yemeği için kızımın yanına gidiyorum okula sonra eve gelip evi toplayıp hooop tekrar okula kızımı almaya gidiyorum...çok koşuşturmam var bu sene

banada yürüyüş bandında yürümek çok keyif veriyor açıyorum müzik klipleri izleye izleye bi bakıyorum zaman geçmiş... yürüyüş bandında daha çok efor harcanıyor ama diz kapaklarına zarar veriyor mu evet veriyor maalesef

ilk menümü yazayım bende
kahvaltı 11 :00
1 yulaf kepekli krep
peynir
zeytin
yeşillik

akşam 18:30
avuç içi kadar haşlama tavuk
salata
ayran

2.5 lt kadar su
bende pazar günü iki öğün beslendim ama çok başım ağrıdı araya yoğurt kefir koyma kararı aldım

Günaydın kızlar☺ pazartesileri kontrol tartısı varmı bilmiyorum ama ben tartıldım cumartesiyle aynıyım 58.7, dün yediğim lahana sarmalarını düşünürsek iyi almamışım
ahhhh ahhh ne güzel 58li rakamlar bende özledim o rakamları

kaç kilo ile başladın diyete canım hep iki öğün mü beslendin ?

Hafta sonu çok yoğundum. Veeee hafta sonunu batırdım geldim.

Sabahtan müdürlüğe gitmem gerekiyordu. Eskiden kalma bazı işler vardı. Odama şimdi gelebildim. Ne var ne yok nasıl gidiyor?

Ben de geldim, haftasonu hemoroid belasiyla uğraştım, soğuktan ve stresten tetikledi sanirim, spor fln yapamadim. Kilo olarak da yerimde saymışım. Bügun 30dk leslie yaptım, hala çok iyi değilim ama artık çok oyalanmadan 60 i görmek istiyorum. Oğlum ancak haftaya kreşe başlar, tabi hasta olmazsa. O başlasa da ben de yürüyüşe çıkabilsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…