Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Arada yediğin diyet bisküvi haricinde güzel bir menü. Onu beğenmeme sebebim ise paketli gıdaların tüketilmesinin sağlık açısından doğru olmaması. Üzerinde diyet yazmasına bakmamak lazım. Ara öğününü ayran, süt, yoğurt şeklinde ya da ceviz, fındık, badem gibi yiyeceklerle yapabilirsin. Probiyotikli yoğurt meyveli miydi? Su az olmuş biliyorsun maalesef. Turşuyu çok severim ama öyle böyle değil oturunca bir kilo bile yiyebilirim. Ona rağmen hayatımın bundan sonraki dönemlerinde turşuyu kendime yasakladım. İçindeki tuz miktarının vücuda ciddi anlamda zarar verdiğini düşünüyorum. Dikkatli tüketmek lazım. Afiyet olsun canım. Çorbanın içindeki buğdaylarda şişkinlik yapar haberin olsun. Bugün eğer bitmediyse bile tüketme. Yarın cuma çünkü.
Börek ve makarna haricinde gayet güzel bir menü.
Kayseri'de olunca mantıya dayanmakta zor oluyordur Mantı haricinde güzel bir menü olmuş. İnşallah bugünü daha hafif geçirirsin.
Ayy bi regli olamadım bi olsam içimdeki şu canavar bi gitse bugün hey heylerim üzerimde
Kaçamak yapmadın inşallah
20 dakika hitt egzersizi yaptım heryerim ağrıyor, 69 kilodan 55 kiloya indiğim dönem çok yapardım hitt egzersizini çok faydasını görmüştüm
O nasıl bir egzersiz acaba ilk defa duydum.
Gayet güzel bir menü olmuş
Çok çok hafif olmuş. Senin bu kadar hafif beslenmemen lazım. Daha dikkatli ol canım olur mu? Kendini aç bırakırsan eğer pes etme ihtimalin çok daha yüksek.

Patatesi yavaş yavaş hayatımızdan çıkarmamız lazım. Diyet süresince yememeye özen gösterirsek eğer güzel sonuçlar alırız. Menün gayet güzel. Su ve yürüyüşte öyle
Kızlar akşam eşimle yürüyüşe çıktık ve oturunca bacaklarım tutuldu şimdi uzanıyorum hava da yağmurlu iki büklüm kaldım
Şimdi nasılsın canım?

Günaydın kızlar
Dünkü menüm
07:30 yarım dilim ekmek peynir- geç kalktım anca o kadar yiyebildim.
aralarda 3 fincan çay
12:00 1 kase çorba
1 tabak patatesli tavuk but
1 ayran
aralarda 2 fincan çay 1 türk kahvesi yaklaşık 10 yıldır şekersiz kahve ve çay içiyorum.
19:00 1 kase çorba
2 kuru dolma
yoğurt
2 lt su 4000 adım yürüyüş normal aktivite
Akşam serilip kalıyorum biraz lesli yapsam çok iyi olacak
Diyete başlamalıyım dediğimden itibaren 1,5 haftada 1,5 kg gitti ödem de olabilir ama olsun moralimi düzeltmeye yetti

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :Queen mom
İsim (İsteğe Bağlı ):gülşah
Mesleginiz:eczacı teknisyeni
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:sakarya
Boyunuz :1.70
Kilonuz:87
Hedef kilonuz :70
Kilo alma hikayeniz :2. Dogumdan sonra hamilelikte aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :daha sağlıklı bir yaşam ve fiziki olarak daha iyi bir goruntuye sahip olmak icin
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :evet
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

[/QUOTE]

Gülşah' cım hoş geldin yeniden aramıza. Ben Ebru. 38 yaşımdayım ama soranlara 19 diyorum İki kızım var. Kırıkkale'de yaşıyorum şuan. Memurum. Böyle senin gibi ismini veren üyeleri de ayrı bir seviyorum İnşallah hep birlikte hedeflerimize ulaşacağız Daha önce hangi takımda yarışmıştın?

Ödem ya da kilo hiç bir önemi yok. Önemli olan tartının bizi bir önceki ağırlığımızdan eksik göstermesi Ekmek normal ekmek miydi? Daha önceki menü yorumlarında da söylediğim gibi diyet süresince biraz patatesten uzak durmak lazım. Şekersiz çay ve kahve içmek bence ayrıcalık Çorba ne çorbasıydı? Bir de dolmalarda pirinç var mıydı? Su gayet güzel. Adım sayısı düşük maalesef. En az haftada üç gün normalden daha fazla hareket etmemiz lazım. Aklında olsun

Kızlar bakın ne buldum

Pek iyi değilim
Ayak parmak ilk eklemlerim çok acıyor yürümek çok zor
El bileklerim el ayam şiş çok acıyor
Sol bacak üst kısmı çok acıyor yürürken de yatarken de
Vücudum sızım sızım sızlıyor el bileklerim geriye dönmüyor valla şikayet gibi oldu her detayı yazdım ama öyle napiim (

[/QUOTE]
Hoşgeldin

12.02.2020
10:20
1 tk çörekotu yağı
2 kk peynir
3 zeytin

10:55
1 fincan rezene çayı

12:15
2 yk salçalı makarna
3 yk salata
Yaptıklarımın tadına baktım onu ekle bunu ekle olmuş mu hah olmuuş

13:25
6 yk salçalı makarna

15:30
Vuhuuu bu öğünümü hiç yazmamalıyım amaaa
Komşularla toplandık çok acıktım titremeye başladım
2,5 dilim su böreği
1,5 avuç çekirdek
1 ısırık mini kek
1 çb çay 1 şekerli

21:30
1 çorba kasesi kadar salata
2 çb çay şekersiz

Spor 1 saat yürüyüş
Su 1100 ml

Dikkat et canım. Sağlık her şeyden önemli. Çok yorma kendini. Umarım en kısa zamanda iyileşirsin.

Keşke yedikten sonra yazsan Kaçamak yapacağını önceden söylemek olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…