Aynen bendeee...mutfağın kapısı bile şirin görünüyor gözüme şuan...beni çağırıyor..
Haklısın canım frenliyor ama ne bileyim biraz depresif bir haldeyim ara ara yaşarım bu durumu. Hastalıklar da tuzu biberi oluyor hasta olmaya zaman bulamıyorum evdeki herkesle ben uğraşıyorum. Biraz motive olabilirsem aslında spor ve diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ama diyorum ya diyetisyenin önerilerini bile uygulayacak mecalim yokHiç öyle düşünme canım. Öncelikle geçmiş olsun. Hepimiz aynı dönemleri geçirdik. Kilo almamana çok sevindim. Yavaş yavaş dön aramıza. Menü yazmak insanı gerçekten frenliyor.
Diyetisyene gitmeden önce menü yazmaya başla bence. Bugün bir arkadaşla görüştük. O da diyetisyene gidiyor. Takımdan bahsettim biraz ona da . Baktım ki diyetisyenle çok bir farkımız yok. Yasaklı yiyecekleri yemediğimiz, öğün saatlerini doğru ayarladığımız ve miktarları abartmadığımız sürece çok rahat kilo verebiliyoruz. Bu aralar takımın maşallahı var. Oldukça aktifiz. O yüzden önce buraya dön olmazsa sonra diyetisyene gidersin.Haklısın canım frenliyor ama ne bileyim biraz depresif bir haldeyim ara ara yaşarım bu durumu. Hastalıklar da tuzu biberi oluyor hasta olmaya zaman bulamıyorum evdeki herkesle ben uğraşıyorum. Biraz motive olabilirsem aslında spor ve diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ama diyorum ya diyetisyenin önerilerini bile uygulayacak mecalim yok
Ben uyuyum en iyisi o zaman...Yat sen yat hemen. Çok hafif geçirmişsin günü. Yarın tartı sana harika sonuçlar gösterecek. Onun hayaliyle uyu. Bugün galeride dolaşırken 58,6 lık tartımın fotoğrafını çekmişim. Harika bir rakamdı. Baktım baktım içerledim. Öyle bir gaza geldim ki yaz gelmeden yine göreceğim 5 li rakamları inşallah. Sen de hayal et o güzel rakamları
Keşkemm benim de olsaaa....Baksanıza şunlara :)
Olacak olacak hiç merak etme. Sen sadece pes etme yeterKeşkemm benim de olsaaa....
İnşallahOlacak olacak hiç merak etme. Sen sadece pes etme yeterBen başardıysam senin benden hiçbir eksiğin yok. Sen de başarırsın. Hatta daha güzel başarırsın
Yaa çok teşekkğr ederim canım :)))1 orta boy dilim somon, 200 grammış ve 358 kaloriymiş, 1 ince dilim somon da 258 kalori yazıyo diyetkolik te..
Çok büyük bir değişim maşallahBaksanıza şunlara :)
Gunaydin canim.Bugün demi tatil.Hic haberlere bakmadım.Asiri soğuk ve yagmiyo derken tam zamanında geldi.Günaydın kızlar, burda dünden beri kar yağıyor, okullar tatil edildi, sabahtan beri de lapa lapa yağmaya devam ediyor..
Evet canım, Kayseri bugun tatilGunaydin canim.Bugün demi tatil.Hic haberlere bakmadım.Asiri soğuk ve yagmiyo derken tam zamanında geldi.
Günaydın canım, dün iyiki yemeden yatmışım, sabah muhteşem bi sonuç gördümGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?