- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Ay inanmıyoruuuum kaptanım..Sen iki kere vermişsin onca kiloyuuu...ben bi kere verdin sanıyordum, 2. Den haberim yoktuuu..Maşşallah.Çok teşekkür ederim6 ayda verdim canım. 13. Takıma ilk başladığım zamanlar 85,5 kiloydum. Listeye 82 li kilolarımda girdim. 61.8 ile mezun oldum. Sonra hamile kaldım yine 82 kiloya kadar çıktım. İkinci kez yine takımla birlikte 59 kiloya kadar indim. Şimdi 73.8 kiloyum (bu sabahki kilom). Kilo almamın sebeplerini bir ara anlatırım
Teşekkür ederim canım, hepimizin çocuklarının sağlıklı güzel yılları olsun inşallah..nice güzel yaşları olsun kızının
Yazılan bir şeyler olduğunda açıp okuyorum ama motivasyonum o kadar yerlerde ki yazamıyorum hiçbir şey çıkıyorum kaptanım. Kilo izne ayrıldığımdan beri artmadı ama azalmadı da 72 de sabitledim iyice. Biraz düşmedikçe yazmak içimden gelmiyorpessinus canım nasılsın? İki gündür aşağıda ismini görüyorum ama yazmıyorsun. İyisin di mi?
Geçmiş olsun canım, sıkma canını, düzelir herşey, sağlık olsun..Yazılan bir şeyler olduğunda açıp okuyorum ama motivasyonum o kadar yerlerde ki yazamıyorum hiçbir şey çıkıyorum kaptanım. Kilo izne ayrıldığımdan beri artmadı ama azalmadı da 72 de sabitledim iyice. Biraz düşmedikçe yazmak içimden gelmiyorbu bir buçuk haftadır da eşim ve çocuklar grip oldu olağanüstü hal yaşıyoruz resmen iyileşemediler bir türlü ona da moralim bozuk işte de yoğunum puff;(
tebrik ederüm.bu süreci sporla destekledinizmi
Ay inanmıyoruuuum kaptanım..Sen iki kere vermişsin onca kiloyuuu...ben bi kere verdin sanıyordum, 2. Den haberim yoktuuu..Maşşallah.
Senin azmine, kaptanının da ellerine sağlık... inşallah bizler de böyle muhteşem sonuçlar görürüzSen böyle söyleyince aklıma geldi. Yarışmalardaki grafiğimin linki. Bu kez mezun olursam sanırım 3. kez mezun olacağımseaBahAR ım Püsküütüüümmm çok güzel hazırlamış. Bir kez daha ellerine sağlık
Grafiklerle Cuma Zayıflama Yarışması
Sevgili Kadınlar Kulubunün diyet grubu üyeleri yaklaşık 10 yıldır devam eden cuma yarışmaları ile ilgili olarak elimizdeki verilerle bu güne kadar neler yapılmış bir görelim istedik. İlk olarak bugüne kadar 557 etap cuma yarışması yapılmış ancak elimizdeki veriler 35. etaptan başlamaktadır. O...www.kadinlarkulubu.com
Bugün öğleden sonra bi gezme planım vardı, o yüzden sabahı hafif geçirmek istedim, hava çok soğuk ve kızımda gündüz geç uyanınca gitmekten vazgeçtim ve pasta börekli gün menüsünden kurtulmuş oldum.. Fakat gün içinde biraz az yedim sanırım şuan çook açım..yarım elma ve mandalina yedim buzdolabına yapışmamak için, bi şeyler daha yemeden uyusam iyi olacak..
Aynen bendeee...mutfağın kapısı bile şirin görünüyor gözüme şuan...beni çağırıyor..Yeme yeme uyu en iyisi. Ben bugün kendimle gurur duydum. Evdekiler akşam yemeğinde fast food yediler ve ben ağzıma bile sürmedimÖlüyorum şu an açlıktan ama
Yazılan bir şeyler olduğunda açıp okuyorum ama motivasyonum o kadar yerlerde ki yazamıyorum hiçbir şey çıkıyorum kaptanım. Kilo izne ayrıldığımdan beri artmadı ama azalmadı da 72 de sabitledim iyice. Biraz düşmedikçe yazmak içimden gelmiyorbu bir buçuk haftadır da eşim ve çocuklar grip oldu olağanüstü hal yaşıyoruz resmen iyileşemediler bir türlü ona da moralim bozuk işte de yoğunum puff;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?