Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ay inanmıyoruuuum kaptanım..Sen iki kere vermişsin onca kiloyuuu...ben bi kere verdin sanıyordum, 2. Den haberim yoktuuu..Maşşallah.

İyi akşamlar kızlar
Sabah 07.00;
1 h.yumurta
Domates
Biber
Salatalık
2 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
1 y.kaşığı ev yapımı acuka
Ara öğün ; 1 adet portakal
Öğle 12.00;
4 adet lahana sarma
1 kase yayla çorbası
2 adet turşu
Ara öğün 15.00 ; 2 adet diyet bisküvi
1 paket probiyotikli yoğurt
Akşam 18.00;
4 kepçe yayla çorbası
1 adet turşu
Su 1 litre içebildim yatmadan biraz daha içerim, bugünkü turşular şimdiden şişkinlik olarak geri döndü bana spor yapmam lazım ama halimde yok

Iyi akşamlar kızlar.Yarin misafirim var.Bugun Ogleye kadar ders sonrada temizlik pasta falan derken bittim.Bi de regl geldi.Imdat diye bagiracam artik.Neyse menümü yazayım
Kahvaltı 08.00
1yumurtadan peynirli omletin yarısi
1dilim tb ekmek
2zeytin 1cay kas pekmez.

12.00 öğle
1kase sebze çorbası brokoli havuç
1kase yoğurt
15.00
Yeşilçay

18.30 Akşam
1kucuk tabak kayseri mantısı yoğurtlu
Salata

2lt su
Spor yok.

iyi akşamlar
ilk menü gelsin
kahvaltı 07:00
avuç içi kadar yulaf kepegi ile yapılmış poğaça
6 zeytin
yarım yumurta omlet
peynir 1 tutam maydanoz

öglen 13:00
yarım kase yayla çorbası
1 baget
salata

akşam 18:30
kereviz bir tabak
yogurt
1 kk kadar lor
5 fındık

3 lt yakın su
gün içinde 2 yeşil çay
2 kahve

spor yok ama olur inşallah

pessinus canım nasılsın? İki gündür aşağıda ismini görüyorum ama yazmıyorsun. İyisin di mi?
Yazılan bir şeyler olduğunda açıp okuyorum ama motivasyonum o kadar yerlerde ki yazamıyorum hiçbir şey çıkıyorum kaptanım. Kilo izne ayrıldığımdan beri artmadı ama azalmadı da 72 de sabitledim iyice. Biraz düşmedikçe yazmak içimden gelmiyor bu bir buçuk haftadır da eşim ve çocuklar grip oldu olağanüstü hal yaşıyoruz resmen iyileşemediler bir türlü ona da moralim bozuk işte de yoğunum puff;(

Geçmiş olsun canım, sıkma canını, düzelir herşey, sağlık olsun..

Ay inanmıyoruuuum kaptanım..Sen iki kere vermişsin onca kiloyuuu...ben bi kere verdin sanıyordum, 2. Den haberim yoktuuu..Maşşallah.

Sen böyle söyleyince aklıma geldi. Yarışmalardaki grafiğimin linki. Bu kez mezun olursam sanırım 3. kez mezun olacağım seaBahAR ım Püsküütüüümmm çok güzel hazırlamış. Bir kez daha ellerine sağlık

Senin azmine, kaptanının da ellerine sağlık... inşallah bizler de böyle muhteşem sonuçlar görürüz

Bugün öğleden sonra bi gezme planım vardı, o yüzden sabahı hafif geçirmek istedim, hava çok soğuk ve kızımda gündüz geç uyanınca gitmekten vazgeçtim ve pasta börekli gün menüsünden kurtulmuş oldum.. Fakat gün içinde biraz az yedim sanırım şuan çook açım..yarım elma ve mandalina yedim buzdolabına yapışmamak için, bi şeyler daha yemeden uyusam iyi olacak..

Yeme yeme uyu en iyisi. Ben bugün kendimle gurur duydum. Evdekiler akşam yemeğinde fast food yediler ve ben ağzıma bile sürmedim Ölüyorum şu an açlıktan ama

Menüm

Kahvaltı (08:30)
Yarım simit
1 kk beyaz peynir

Öğle (12:15)
1 tabak kuru fasulye
2 kase cacık

15:00
Sabahtan kalan simidin yarısı

Akşam (17:00)
1 tane çiğköfte dürüm
1 tane ayran

18:00
1 tane küçük mandalina

2 lt su, 10160 adım

Hiç öyle düşünme canım. Öncelikle geçmiş olsun. Hepimiz aynı dönemleri geçirdik. Kilo almamana çok sevindim. Yavaş yavaş dön aramıza. Menü yazmak insanı gerçekten frenliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…