- 9 Ocak 2020
- 451
- 1.300
- 63
kalan 3 günde daha dikkatlı olacağım listede yokum sanıyordum benListede varsın tatlım maalesefCumaya daha var. Biraz toparlamaya çalış olur mu? Şişkinlik hissetmene bulgur pilavı da neden olabilir. Bir de diyet süresince patatesten uzak durmaya çalış olur mu?
Kütüphanede geçti şuan spor yapmadığım için kötü hissediyorum zaten gün içerisinde hareketsizimBugün herkes yoğundu sanırım. Nasıl geçti gününüz? Ben bir merhaba diyebildim sonrası ancak gelebildim
Hosgeldin cnmMerhabalar ben geldim hanımlar adım beril yaşım 28
Kilom 83
Zamanla sizleri tanıyacağım hizli kilo vermem gerek nasil vereceğim bilmiyorumHosgeldin cnm
Merhabalar ben geldim hanımlar adım beril yaşım 28
Kilom 83
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :berital
İsim (İsteğe Bağlı ):beril
Mesleginiz muhasebeciyim çalışmıyorum suan
Yaşınız28
Medeni Durumunuz :nisanliyim
Çocuk Sayısı :yok
Yaşadığınız şehir:kutahya
Boyunuz :1,62
Kilonuz:83
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz : zaman içinde hep kilo alıyorum hareketsiz hayatım var
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :hanımlar ben heo kilo ver al ile gecti zamanım nişanlımla tanıştığımda kilom 100 du aşık oldum sordu bana kilo verebilir misin evet dedim ve bir bu asi yasama başladık kilo verdim guzel de oldum ama eylulde evleneceğim gelinlik giyeceğim eşimin ysninda rahat olmak istiyorum beraber kilo verelim
Seneler önce katılmıştım ama hatırlamıyorum inan ki inşallahbende incecik olurum nisanlim benim kilomu fatkli biliyor 100 kilo iken 80 demiştim kilo verince simdi beni 68 sanıyo bu b3ni cok uzuyoTekrardan hoş geldin canım. İnşallah düğüne kadar seni incecik yaparız daha önce yapmıştık bir arkadaşıÇok güzel bir gelin olmuştu Daha önce başka bir takımda yarışmış mıydın?
Seneler önce katılmıştım ama hatırlamıyorum inan ki inşallahbende incecik olurum nisanlim benim kilomu fatkli biliyor 100 kilo iken 80 demiştim kilo verince simdi beni 68 sanıyo bu b3ni cok uzuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?