- 9 Ocak 2020
- 451
- 1.300
- 63
Leslie ile baslayabilirsin ek olarak ip atlama da ise yarar ama sarkma varsa spor salonuna gitsen daha iyi benceAy insallah yemem dur diyeceğim sabah 9 da kalkıyorum kahvalti pek sevmem leblebi nohut karışıyorum bi fincan kahve ile guzel oluyor ama benim spor yapmam gerek vücudum sarkti kilo verince
Benim steplerNasıl sporlar yapabilirsin? Salona gidebiliyor musun yoksa evde kendi kendine mi yapmayı düşünüyorsun?
Kilo veren biri isminiz nedir kac kilo verdiniz merak ettimLeslie ile baslayabilirsin ek olarak ip atlama da ise yarar ama sarkma varsa spor salonuna gitsen daha iyi bence
Tamamdır kaptanım.Kızlar bu arada geçen hafta fotoğraflı bildirimden bahsetmiştim. Paylaşım alanında bu konuyla ilgili oylama yapıldı ama maalesef oy birliği sağlanamadığı için uygulama kabul edilmedi. Yine eski düzen devam edeceğiz cuma bildirimleri için. Tartı fotoğrafına gerek yok.
Benim stepler
Yürüyüş bandı
Trambolin
Var ama ben yapmıyorum bi yapiyorum sonra hemen bikiyorum bu konuda da tesvik nolur spor yaoiyor musuni sizler
Sena ben ablacim 18 yasindayim 8 kilo verdim ocakta basladim daha yeniyim yani 92 kiloyum suan benimde hareketsiz bir hayatim var kutuphanedeyim cogunlukla spor yapmadigim zaman huzursuz hissediyorum bu yuzdenKilo veren biri isminiz nedir kac kilo verdiniz merak ettim
Bu konuyla ilgili yönetim de uyarılar yapıyor ama ben paylaşmak istemiyorum daha önce çok saçma bir sorun olmuştu wp grubu kurulmştu cuma yarışında ben de dahildim. Şimdi yeniden böyle bir şey yapmak istemiyorum teşekkür ederim kaptanım :) kusuruma bakmayın arkadaşlar :)Kızlar ana listemizde olan herkes bana özelden telefon numaralarını yazsın lütfen. Bazı ekstrem durumlar oluşabilir. Size ulaşmam sıkıntı olmasın. Ben şimdi sizlere numaramı yazıyorum. Siz isterseniz özelden yazın. İsterseniz mesaj atın. Gönderdiğim mesaj toplu mesaj. Siz özelden atın lütfen.
Kabak detoksu bende güzel sonç vermişti bi araştır istersen sana uygun muymuşGünaydın kızlar hafta sonu reglim geliyo şimdiden şişmeye başladım, cuma günü artı çıkmak istemiyorumbu dönemde ödem atmak için neler yapabilirim öneriniz varmı
Yarın telafi edersin canım .Zaman zaman biz de kaçırabiliyoruz.Güya bugün çok güzel başlamıştım. İş yemeği için bir öğle yemeği verildi ki ,sanırım 3 gün yemesem de olur:) Bu akşam birşey yemeyeceğim artık.Menü falan yazmıyorum,sanal da olsa taş yemek istemiyorum:)
Bakayım hemen cnm sağol ☺Kabak detoksu bende güzel sonç vermişti bi araştır istersen sana uygun muymuş
Hoşgeldin canım.Harika yavaş yavaş veriyoruz o zaman
Burdayım kaptanım, anca gelebildim, internetim yok akşam eşimin wifisiyle girebiliyorumAysegul 6666 nerelerdesin canım?
Bu konuyla ilgili yönetim de uyarılar yapıyor ama ben paylaşmak istemiyorum daha önce çok saçma bir sorun olmuştu wp grubu kurulmştu cuma yarışında ben de dahildim. Şimdi yeniden böyle bir şey yapmak istemiyorum teşekkür ederim kaptanım :) kusuruma bakmayın arkadaşlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?