Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ay insallah yemem dur diyeceğim sabah 9 da kalkıyorum kahvalti pek sevmem leblebi nohut karışıyorum bi fincan kahve ile guzel oluyor ama benim spor yapmam gerek vücudum sarkti kilo verince
Leslie ile baslayabilirsin ek olarak ip atlama da ise yarar ama sarkma varsa spor salonuna gitsen daha iyi bence

Tamamdır kaptanım.

Benim stepler
Yürüyüş bandı
Trambolin
Var ama ben yapmıyorum bi yapiyorum sonra hemen bikiyorum bu konuda da tesvik nolur spor yaoiyor musuni sizler

O zaman yürüyüş bandıyla başla bence. Yürüyüş benim şahsi düşünceme göre kilo verme aşamasındaki en iyi spor.

Ben şuan düzenli spor yapmıyorum ama kendime spor salonu ayarlar ayarlamaz başlayacağım. Takımın geneli yeni. Benimde biraz meşguliyetlerim var ama yakında spor yarışması yapabiliriz. O zaman teşvik edici olacağını düşünüyorum

Kilo veren biri isminiz nedir kac kilo verdiniz merak ettim
Sena ben ablacim 18 yasindayim 8 kilo verdim ocakta basladim daha yeniyim yani 92 kiloyum suan benimde hareketsiz bir hayatim var kutuphanedeyim cogunlukla spor yapmadigim zaman huzursuz hissediyorum bu yuzden
normalde hic sevmem spor yapmayi ama yaptigim zaman kafam da midem de daha rahat oluyor

ada81 canım 3 Ocakta listeye girmişsin. 2 ay boyunca izne ayrılamıyorsun maalesef. İzne mi ayrılmak istiyorsun? Bu arada internetim yok canım o yüzden buradan yazıyorum

Bu konuyla ilgili yönetim de uyarılar yapıyor ama ben paylaşmak istemiyorum daha önce çok saçma bir sorun olmuştu wp grubu kurulmştu cuma yarışında ben de dahildim. Şimdi yeniden böyle bir şey yapmak istemiyorum teşekkür ederim kaptanım :) kusuruma bakmayın arkadaşlar :)

Günaydın kızlar hafta sonu reglim geliyo şimdiden şişmeye başladım, cuma günü artı çıkmak istemiyorum bu dönemde ödem atmak için neler yapabilirim öneriniz varmı
Kabak detoksu bende güzel sonç vermişti bi araştır istersen sana uygun muymuş

Yarın telafi edersin canım .Zaman zaman biz de kaçırabiliyoruz.

İyi akşamlar kızlar bugün enteresan bi gün oldu hem sabah hem akşam kahvaltı yaptım akşam kayınvalideye geldik diyete uugun yemek yoktu kahvaltı yaptım
Sabah 10.30 ; 3 yumurtadan omlet
Domates
Salatalık
3 zeytin
Ara öğün 15.00; 3 kaşık yulaf, 1 çay bardağı süt, 1 dilim ananas
Akşam 18.30; 1 h.yumurta
2 dilim peynir
2 zeytin
Domates
Salatalık
1 kase yoğurt
Su 2 litre
45 dk.spor

Whatsapp grubu felan değil bu canım. Ben numaramı yazdım. Vermek istemeyebilirsin ama herhangi bir durum olursa bana oradan ulaş lütfen. Eski üyelerin bir çoğu bilir bu konuda bizim takımımızda şimdiye kadar hiçbir sorun çıkmadı, çıkamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…