Günaydın hanımlar ben kahvemi yaptım içiyorum
Gunaydinlar...
Günaydınlar hanımlar mutlu günler
GünaydınGünaydın kızlar
Dün menümü yazamadım şimdi yazayım
7.30 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
12.30 çay
14.00 1kase dolusu karışık salata
1 kase yoğurt
19.00 balık
Bol salata
1.5 i geçkin su
Günaydin kaptani.Günaydın kızlar
Ben bu hafta da çok cabalamadigim için kendime kızgınım biraz, istediğim ivmeyi yakalayamadım, istikrar yok menülerimde sporumdaKızlar bugün çok durgunuzu neden böyle? Canlanalım biraz yarın cuma büyük gün
Bence olabilir yarına sallasan keşke iki hurmadan birşey olmaz da mesela hurmali tahinli cevizli bir tatlı biliyorum eğer onu yapacaksan kalori bombası. bir porsiyona yedi sekiz tane dusuyordur.Kızlar regl günü tatlı krizi için hurmayla yapılan tatlılardan yapıcam ama hurma kalorisi yüksek bi besin sanırım diyette sıkıntı olurmu
Bende ayni durumdayim maydonoz dereotu yesil ne bulursam yiyorumGünaydın kızlar bugün tartıda gordugum şeyi hiiiic begenmedimm. Maydanoza verdim kendimi inşallah yarına kadar atarım odemimi.
Bugunluk tatli yerine elma+tarcinda kesiyor onu denesen ablacimKızlar regl günü tatlı krizi için hurmayla yapılan tatlılardan yapıcam ama hurma kalorisi yüksek bi besin sanırım diyette sıkıntı olurmu
Spor olmayinca diyette tam olmuyor bence iyi bir terlesen abla kacamak yapmamaya calisirsin yaktigin kalorileri geri almamak icinBen bu hafta da çok cabalamadigim için kendime kızgınım biraz, istediğim ivmeyi yakalayamadım, istikrar yok menülerimde sporumdacanım tatlı çekiyor, abur cubur çekiyor kızıyorum kendime dün tost yedim oglen, bugün de kahvaltıda saçma sapan yedim of ya, kaptanım bi kendime gelmem lazım.
Hafta sonu yapcam zaten bugün asla yememBence olabilir yarına sallasan keşke iki hurmadan birşey olmaz da mesela hurmali tahinli cevizli bir tatlı biliyorum eğer onu yapacaksan kalori bombası. bir porsiyona yedi sekiz tane dusuyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?