A
Ay evet maşallah diyeyim erken saatte yedin herhalde. Ya da çok hareketlisin kaptanım yani başka açıklaması yok emziriyor olmama rağmen bu işi ben yapsam artı iki kilo garanti. Maşallah sana bünye tutmuyor kiloyu demek.
Kaptanım eşiöin halası vefat etmiş birazdan yola çıkcaz şehir dışına yarın tartı bildirimi yapamıcam ama bugün tartılmıştım onu bildiraem olurmu, bide yarın cenaze falan derken giremem buraya
Geçen hafta; 57.9
Bugün; 57.3
Evet spor yaptigim gun dikkat ediyorum yememe, artık her gün spor adına bir şeyler yapacagim.Spor olmayinca diyette tam olmuyor bence iyi bir terlesen abla kacamak yapmamaya calisirsin yaktigin kalorileri geri almamak icin
Evet kaptanım bu hafta sürem doldu listede olmam lazım ama yarın tartılamıcam sıkıntı olmaz demiListeye girmek istiyorsun di mi canım?
Evet kaptanım bu hafta sürem doldu listede olmam lazım ama yarın tartılamıcam sıkıntı olmaz demi
Valla bayadır düzene girmişti uykularımız 3 gündür yine döndük terse benim kız ön dişleri çıkarmadan azı dişi çıkarmış normal mi buSen tam sopalıksın zatenAllah bilir yeni uyanmışsındır
Biz sabah 8 de uyuduk 1 saattir yatakta kukuli izliyorduk yeni kalktım ayağa hiç acıkmamışım.
Kahve de sevmem ama kahve yapsam ayılsam hava kapalı ev güneş almıyo hiç açılamam böyle karanlıkta yahuuu
Napalım teyzeleri kızım 2 gün önce sabah ateşle uyamdı 5 te ondan beri gececiyiz yineBiz mesaiyi bitirdik eve gideceğiz hatun yeni uyanıyor
Bence yapalım, motive eder biraz.Kızlar spor yarışması başlatalım mı ne dersiniz?
Napalım teyzeleri kızım 2 gün önce sabah ateşle uyamdı 5 te ondan beri gececiyiz yine
Yoksa birkaç gündür sabah erkenden uyanıp yazıyordum hatta buraya hiç farketmedin mi kaptanım
Akşam 9 10 da uyuyordum ben kıza eşim bakıyordu ben de 6 6 bçk ta uyanıodum ne güzel
Nasıl bir spor olacak ben dğn akşam yattığım yerde bacağımı kaldır indir yaptım hemen tutulduKızlar spor yarışması başlatalım mı ne dersiniz?
Teşekkür ederiz buraya yazmamıştım zaten kaptanım ateşlendiğiniGeçmiş olsun canım haberim yoktu. Geçmişe bakamadım maalesefİnşallah iyileşirsiniz bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?