Bugün yemicem zaten cnm tartı öncesi hiç iyi olmaz hafta sonu için yapcamBugunluk tatli yerine elma+tarcinda kesiyor onu denesen ablacim
Kızlar regl günü tatlı krizi için hurmayla yapılan tatlılardan yapıcam ama hurma kalorisi yüksek bi besin sanırım diyette sıkıntı olurmu
Merhabalar kızlar ben daha önce yarıştım 3. Takımda ailevi sebeplerden dolayı yazamadım giremedim bu yüzden diskalifiye oldum ama tekrar katılmak istiyorum şu an 70 kiloyum boyum 1.60 60 ve altında bir kiloya düşmek hedefindeyim
Günaydınlar herkese...bugun tartımda güzel bi sonuç gördüm, inşallah bugunde dikkat edersem yarına daha iyi olacak.. bazen perşembeden sonra cuma +100, +200 fazla çıkıyorum ilginç bi şekilde, geçen hafta da öyle olmuştu. Umarım yarın yaşamam aynısını..
Bu arada ben size bir itirafta bulunmak istiyorum ki bugün düşününce şoka girdim kendi kendime
Cuma akşamı yani 14 şubatta yemeğe dışarı çıktık eşimle birlikte. Ailecek ciğere bayılırız. Yemekte ben biraz kendimi kaybettim, lavaşlar, mezeler, salatalar havada uçuştu tabii. Ertesi sabah yani cumartesi sabahı kahvaltıya dışarı çıktık. Serpme kahvaltı tabii ki. Ne kadar yediğimi ne siz sorun ne ben söyleyeyim, pideler, kaymaklar, ballar derken iki üç öğünlük yedim. Akşam yine dışarıdaydık maalesef bu kez de kola içtim. Pazar akşam fast food yedim yine. Hafta içi bir gün kısır yanına bir bardak kola içtim. Çarşamba akşamı etli ekmek yedim. Dün akşam da iki tane çiğköfte dürüm yedim. Arada zamanını hatırlamıyorum ama geçen cumadan bu güne 2 dilim kek, bir kaç tane fıstık büyüklüğünde çikolata ve yarım pakete yakın nestle damak yedim. Sonra da diyorum ki kendi kendime ben neden kilo veremiyorum. Tabii böyle yersem veremem. Bu sabah 73,5 çıktım ama yarına inşallah eksiye geçeceğim çünkü bugün çok dikkat ettim. Geçen cuma 73 tüm
Her türlü yuh, oha gibi şaşkınlık ifadesine açığım. Cidden hiç farkında değildim. Bu öğle yemekten sonra arkadaşla yürürken aklıma geldi. Yediklerimi saymaya başlayınca şoka girdim. Bundan sonra menü yazmazsam beni topa tutabilirsiniz menü yazmayınca kendimi kaybediyorum resmen
kaptanım oldu mu şimdi
Evet yediklerini yakmis bunyen belkide ama devami olmamasi lazim demi bu sana sevgililer günü hediyesi olsunİşin tuhaf kısmı bu kadar yemeye rağmen sadece +500 gelmesi.
Besinler | Glisemik İndeks |
Beyaz ekmek (baget) | 72 |
Beyaz pirinç | 98 |
Bulgur | 48 |
Çavdar ekmeği | 58 |
Kızartılmış patates | 75 |
Süt | 27 |
top | 55 |
Havuç | 47 |
Elma | 38 |
Mercimek | 25 |
Çikolata | 44 |
Dondurma | 60 |
Fındık | 20 |
Muz | 51 |
Üzüm | 46 |
Evet yediklerini yakmis bunyen belkide ama devami olmamasi lazim demi bu sana sevgililer günü hediyesi olsun
Benim de free takılasım var kaptan listeye almazsan memnun olurum foruma giremediğim günler çok oluyor.Canım hoş geldin öncelikleYarışmadaki takım sayısı oldukça azaldı. Şu an aktif 6 takım var. 3. takımda maalesef bu hafta kapandı. Diskalifiye olan üyeler için geri dönüş çok zor maalesef zaten en başta ret oyu verenlerden biri de benim. Zayıflamak için illaki listeye girmen şart değil. Bizim takımla birlikte sende yarışırsın ama sadece ismin listede olmaz. Takım içi free listemiz var zaten. Seni oraya ekleriz. Tamamdır liste önemli değil benim için zayıflamak yeterli dersen bizimle kalabilirsin.
Sen kendini aşmışsın bu hafta canım, çok fazla abartmışsın..telefonuma nolduysa emoji koyamıyorum yoksa bombardımana tutardım seni..Bu arada ben size bir itirafta bulunmak istiyorum ki bugün düşününce şoka girdim kendi kendime
Cuma akşamı yani 14 şubatta yemeğe dışarı çıktık eşimle birlikte. Ailecek ciğere bayılırız. Yemekte ben biraz kendimi kaybettim, lavaşlar, mezeler, salatalar havada uçuştu tabii. Ertesi sabah yani cumartesi sabahı kahvaltıya dışarı çıktık. Serpme kahvaltı tabii ki. Ne kadar yediğimi ne siz sorun ne ben söyleyeyim, pideler, kaymaklar, ballar derken iki üç öğünlük yedim. Akşam yine dışarıdaydık maalesef bu kez de kola içtim. Pazar akşam fast food yedim yine. Hafta içi bir gün kısır yanına bir bardak kola içtim. Çarşamba akşamı etli ekmek yedim. Dün akşam da iki tane çiğköfte dürüm yedim. Arada zamanını hatırlamıyorum ama geçen cumadan bu güne 2 dilim kek, bir kaç tane fıstık büyüklüğünde çikolata ve yarım pakete yakın nestle damak yedim. Sonra da diyorum ki kendi kendime ben neden kilo veremiyorum. Tabii böyle yersem veremem. Bu sabah 73,5 çıktım ama yarına inşallah eksiye geçeceğim çünkü bugün çok dikkat ettim. Geçen cuma 73 tüm
Her türlü yuh, oha gibi şaşkınlık ifadesine açığım. Cidden hiç farkında değildim. Bu öğle yemekten sonra arkadaşla yürürken aklıma geldi. Yediklerimi saymaya başlayınca şoka girdim. Bundan sonra menü yazmazsam beni topa tutabilirsiniz menü yazmayınca kendimi kaybediyorum resmen
Benim de free takılasım var kaptan listeye almazsan memnun olurum foruma giremediğim günler çok oluyor.
Takımı da zorda bırakmamış olurum. Ama menü yazdıkça sizlerin nasıl dikkat ettiğini gördükçe de motive oluyorum.
Ay evet maşallah diyeyim erken saatte yedin herhalde. Ya da çok hareketlisin kaptanım yani başka açıklaması yok emziriyor olmama rağmen bu işi ben yapsam artı iki kilo garanti. Maşallah sana bünye tutmuyor kiloyu demek.İşin tuhaf kısmı bu kadar yemeye rağmen sadece +500 gelmesi.
Sen kendini aşmışsın bu hafta canım, çok fazla abartmışsın..telefonuma nolduysa emoji koyamıyorum yoksa bombardımana tutardım seni..
Bu kadar yemeyle sadece 500 Gr almışım diye de sevinme hemen bakiiim..bi iki hafta yerinde sayabilirsşn diyete rağmen..yani bende öyle oluyo..
Gerçekten menü yazmak insanı frenliyo, sana daha önce yaz diyecek oldum, yoğun çalıştığın için söylemedim..Yediklerim uygun mu ne diyecekler, eleştiri alacakmıyım düşüncesi dikkat li yemenizi sağlıyor..gerçi sana yorum yapmaya gerek yok, diyet konusunda eline su dökülmez ama nacizane yorumlarım istersen, en azından frenleyici olur belki..sen mutlaka menülerini yazmaya çalış olur mu...yoksa ipin ucu kaçıyor.. öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?