Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yaaa çok sevindim Allahım sağlıkla doğmayı nasip etsin

Bir şey soracağım LAydLiNe bu takımlar diyet günlükleri bölümüne ayriyeten menü ve spor yazıyorlar niye? Motivasyon amaçlı mi zorunluluk mu? Zaten burada yaziyoruz

Takım sayfasında sohbet muhabbet arasında menü takibi kaptanlara ve takip etmek isteyen üyelere zor geliyor diye yapılıyor. Bizim de var öyle bir grubumuz. Ama sayımız daha önce az olduğu için bırakmıştık oraya yazmayı. Şimdi oldukça fazlayız aslında yeniden dönebiliriz oraya. Takibi çok daha kolay oluyor.

Canım seninde bir şekilde hareket etmen lazım ama nasıl? Biraz daha anlatsana şu rahatsızlığını neler iyi geliyor neler kötü geliyor?

Hayırlı olsun canım ne güzel bir mutluluk ne güzel bir gün olmuş

Geçmiş olsun canım, şimdi nasıl

Başınız sağolsun canım

Ama sohbet muhabbet pek yok burda diğer yerlerdeki gibi bence daha sakin bi grubuz

Canım seninde bir şekilde hareket etmen lazım ama nasıl? Biraz daha anlatsana şu rahatsızlığını neler iyi geliyor neler kötü geliyor?
Dönem dönem değişiyor onlar yani bi standardı yok mesela şu ara yağmur var o en kötü gelen şey ilaçlar da çok fsyda etmiyor bu dönemde. Sabah ayaklarımı yere basamıyorm kalkınca 15 20 adımda biraz rahatlıyor. Kendimi yormadığm halde omuzlarım da sorunlu bu dönemde birine bişey uzatırken bile biranda kolum salıyor kendini canım yanıyor yani tam kaldırmadığım halde takılma oluyor.
El bileklerim yine şiş geriye dönmemeye başladı
Yemek karıştırırken bile zorlanıyorum katıysa.
Yorganımı çekerken çok canım yanıyor istediğim gibi çekemiyorum da.
Dirseklerim sürekli kütlüyor tam açılmıyor yani tüm eklemlerim ağrıyor hareketimi engelliyor yağmjrlardan önce çok daha iyiydim.
Yürümek en hafif spor ama o da tutulmama sebep oldu geçen sefer. Dans ediyordum onu da yapamıyorum bu dönemde.
Soğuk iyi geliyor diyorum bazen açılıyorum ama bazen de üşür de kendimi sıkarsam tutuluyorum.
Sıcak iltihabı artırır sakın sıcak uygulama yapma diyor drlar onu da yapmıyorum.
Hareket ediyorum tutuluyorum etmiyorum tutuluyorum bu dönem çok mevsim benm için yani kısaca.

En sevdigim emojiyi kullanabilecegim sonunda
Abla hafta sonu bende buyuk bosluga dustum toparlamaya calisiyorum olan oldu artik onumuze bakacagiz

Onumuzdeki hafta deneyebiliriz istersen ama bizim zaten çok muhabbet olmuyor özellikle haftasonu vs.

Ben de okuyunca şoka girdim sen kiii bizim kaptanımız hepimize dikkat edin diyen kaptanımııız nasıl oldu bu

İnşallah canm son öğünümğze dikkat edelim ben çorba yiycem gece erken uyumazsak acıkırsam da salata yiycem inşallah :)

Neden kapandı ben şok.
Takımları kapatmak yerine kaptanları değiştirseler olmuyor mu acaba ?
Bir grupta kaptan tel no vermelerine zorlayjp satış mı yapmış ne ondan kapatmışlar ama kaptan değişse olmaz mıydı ki ?

O zaman mercimek köftesi iyi seçim ?
Canım kızım da çok sevdi geldi gitti attı ağzına haaam diye diye oynaya oynaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…