95 i gördüysen çok iyi toplamışsın canımGecen cuma:92.4
Bu hafta:92.6
Ancak bu kadar toparlayabildim hafta ici 95 i gormustum
Çok teşekkür ederimCanım tebrikler, maşallah güzel vermişsin
Kendini çok sıkarak zorlayarak gitme bence,hem sağlık durumundan dolayı diyorum hem de çok zorlayınca bıkkınlık gelebiliyor. Hedefine ulaşmışsın ne güzel.. Çok istiyorsan ayda 2 kilo yerine 2,5- 3 kilo vermeyi deneyebilirsin kendini kasmadan..bi iki hafta dene, olmazsa da 2 kilo vermen bile güzel bence..
Günaydın kaptanım geçmişe bakmadım büyük heyecanlıyım şuan kilomu gğncelleme şanam var mı halaLAydLiNe
Gecen cuma:92.4
Bu hafta:92.6
Ancak bu kadar toparlayabildim hafta ici 95 i gormustum
Listeme kaydettim.
28 Şubat sonrası haftalık hedef 750 gr vermek. Ayda 3 kg yapar. Temmuza kadar 5 ay var. Bu da toplamda 15 kg eder.
LAydLiNe
Hoş buldumHoşgeldin canım.
Şu büyük hedefimi atlatayım da yeni düzen için heyecanlandımGayet güzel bir hedef bence. Önemli olan senin sağlığın. Ama tabii ki kaçamaklar sağlıklı değil. Zaten sağlıklı beslenirsen kilolar kendiliğinden gidiyor
Genellikle etraf hep emziriyosun ye sutun kesilir su olur bu olur diyip tatlilari borekleri corekleri yedirmek istiyor bende yaptim o hatayı 91 gordum dedim yok bu boyle olmaz birsz kestm ama ekmek falan yiyordum esim isinden dolayı gec geliyordu onu bekliyordm ama artik oyle yapmıyorum bide listem sut arttirici emziren annelere ozel diyetisyenden aldım o yuzden oyle yerken mama veriyordum diyete basladigimdan beri hic mama icmedi cocuk sadece beni emdi ve mama aramadi saglikli beslenmek hem bana hem ona fayda etti acikcasiAynen kaptanım, şimdi hemen spor yaptim 1lt şu içtim şimdiden, sıkıldım artık bi mezun olamadım gitti, 57 yi görsem sağlık için yeter bana, gerisi sikilasma sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getirmek.
Kullanıcı adı: damlapal
Mesleğiniz: ev hanımı
Yaşınız: 35
Medeni durumunuz: evli
Çocuk sayısı: 1
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz: 1.67 cm
Kilonuz: 85 kg
Hedef kilonuz : 63
Kilo alma hikayesi: aşırı stres, kan ilaçları, doğum kontrol hakları
Kilo vermeyi en çok kendime yeniden özgüvenini kazanmak için istiyorum giydiğim hiçbir şey yakışmıyor artık aynaya bakınca kendimi beğenmiyorum. Eşimde beni beğenmiyor artık ilgisiz
Daha önce katılmıştım yarışmaya ama 7 yıl kadar önceydi sanırım.
Lütfen takıma alın beni de ve birbirimize yardımcı olalım.
Teşekkür ederiiimÇok güzel bir sonuç maşallah sana
Teşekkür ederiiim ♥ çok direndim kaptanım bu gece çok acıktım ama yemedim ve ödülümü aldım
Söz veriyorum size hep burada olacağım ve yediklerine içtiklerime sabah itibari ile dikkat etmeye başlayacağım sizin sayenizde başaracağım tekrar bebek istiyorum ama bu kiloda hamile kalırsam sağlıklı olamayızTekrardan hoş geldin canım aramıza.Ben Ebru. Eğer pes etmeyip sonuna kadar bizimle birlikte olursan eminim ki hedefine ulaşacaksın.
Söz veriyorum size hep burada olacağım ve yediklerine içtiklerime sabah itibari ile dikkat etmeye başlayacağım sizin sayenizde başaracağım tekrar bebek istiyorum ama bu kiloda hamile kalırsam sağlıklı olamayız
Süpersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?