Benim hatam, insulin direnci olmasına rağmen ilaçlarımı düzenli kullanmamak, bu hafta fırsatım olmasına rağmen çok spor yapmamak, suyu 2 lt den az içmek ve 6 dan sonra bir şey yemememin bana çok faydası olduğunu bilmeme rağmen 2 gün akşam ağzıma bir şeyler atmis olmam.
Insulin direnci kilo verme hızımı ve tatliyla mücadelemi çok zorluyor ama bahane değil tabi ki.
Ben nasil verdim oncelikle elimdeki listeyi aksatmadn uyguladim kacamak yapmadim sabah duzenli limonlu su ictim gunluk 3 litreye yakin su tukettim aksam 19.00 dan sonra hicbisey yemedim emzirdigim icin buyuk ihtimalle hizli bir kilo veris oldu odemler gitmeye basladi hareket özelliklespor yapamdim ama ev isi okula giden cocuk bebekle ugrasirken yaktim sanirimKızlar bugün kilo veren veremeyen herkesten kendi öz eleştirisini istiyorum. Kilo veren nasıl kilo verdi, veremeyen nerede hata yaptığı için veremedi? Hadi bakalım herkes kendisiyle bir yüzleşsin. Bu kendimizi bıraktığımız son haftamız olsun. Haftaya mutlaka herkesten eksi kilo istiyorum. Öz eleştirileri de bekliyorum herkesten.
Evet bu olursa bende sorumluluk hissedip yaparim belki kaptanimYarın itibariyle spor yarışmasına başlıyoruz. Listeleri ben tutuyorum. Bugünden herkes kendini hazırlasın. İyi kötü, az çok herkesten bir hareket bekliyorum. TAMAM MI?
Hergun tartilmak dogru sonuc vermiyor ki zaten haftada 1 en iyisi hatta ben bu yarismaya katılmadan once 15 gunde 1 tartılıyordumAynen katılıyorum canım senin düşüncelerine. O zaman bu hafta herkese yasaklıyorum tartılmayı. Ben bu akşam gidince yeniden tartılacağım onu saymıyorumHerkesin bir sonraki tartı günü cuma o zaman. Akşama bu kuralları toplar yazarım.
O zmn bakicam 5 kiloluk deterjan paketi var kapali yeni aldim o olurmu acabaAman canım onu kaldıramazsın dikkat et. Çok önemli değil. Kilosunu bildiğin daha hafif bir şeyi de tartabilirsin. 19 lt kaldırmak zarar verebilir.
O zmn bakicam 5 kiloluk deterjan paketi var kapali yeni aldim o olurmu acaba
Evet canımGayet güzel bir sonuç canım. Tartın çok hassas galiba. Gram kısmı doğru dimi?
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Nare83
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:özel sektör
Yaşınız : 36
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz :1.62
Kilonuz:73
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz :Karbonhidrat bagımlısı olma ve dengesiz yeme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : giyinmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
LAydLiNe
Evet canım
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :Queen mom
İsim (İsteğe Bağlı ):gülşah
Mesleginiz:eczacı teknisyeni
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:sakarya
Boyunuz :1.70
Kilonuz:87
Hedef kilonuz :70
Kilo alma hikayeniz :2. Dogumdan sonra hamilelikte aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :daha sağlıklı bir yaşam ve fiziki olarak daha iyi bir goruntuye sahip olmak icin
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :evet
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Tesekurler kaptanim
Sorun degil kaptanim15 Bahar gelecek canım sen 69.8 kilo ile izne ayrılmışsın. İzne ayrıldığın kilonun altına inene kadar seni listeye alamıyorum maalesef. Haberin olsun olur mu
M morpapatyam canım daha önceki yarıştığın etaplara baktım. Maalesef takım kurallarına uymadığın için diskalifiye edilmişsin. Yeniden ana listede yarışamazsın. Ama eğer benim için önemli olan kilo verebilmek dersen bizimle birlikte kalabilirsin. Biliyorsun free listemiz var. Orada hesaplarım ben yüzdeni. Ne dersin?
Günaydın herkese ,
Geçen hafta. 64.00
Bu hafta : 64.100
Gelen :100
Çünkü dün regli oldum çok gecikti reglim...LAydLiNe canım beni kendi isteğiyle ayrıldı yazabilirmisin.. artık 6 ay sonra görüşürüz hiç vaktim olmuyor maalesef...❤❤
Anlaştık canim. 65.100 :)100 gramın altındaki oranları bildirim yaparken yazma istersen canım. Onu hesaplamak biraz zor oluyor. Aşağı ya da yukarı yuvarlayabilirsin. Ama hep aynı yönde yuvarla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?