Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Azda olsa gitmesi oldukça sevindirici ama sanki yerinde sayıyormuşsun gibi. Sence neden böyle oluyor?
Bence daha fazla gidecekti wc sıkıntısı oldu yarın tekrar tartılacağım bakalım tahmin ettiğim gibimi..valla kaptan aslında iki haftadır eşim de umrede olduğu için çocukları hep kendim göturdum getirdim çok yürüdüm dikkat te etmeye çalışiyorum.hatta annem yediklerimi goruyor ya arkamdan demis okadar calisiyor yavrum ne yiyiyor ne iciyor uzulmus benim icin.dedim ben kilo aloliyorum sen ne diyorsun..gercekten tam anlamiyla siki bi diyet yapmadan dikkat etmeyle az yemeyle vs olmuyor sanirim.yerimde sayiyorum dedigin gibi 64 le 66 arasi gidip geliyorum

Sen kendini bizden daha iyi biliyorsun zaten kaptanım yediklerinin etkisi devam ediyor belki de o yüzden artı çıkmış olabilirsin.
Haftaya toparlanacak dert etme

Yarın itibariyle spor yarışmasına başlıyoruz. Listeleri ben tutuyorum. Bugünden herkes kendini hazırlasın. İyi kötü, az çok herkesten bir hareket bekliyorum. TAMAM MI?
Nasıl olacak biraz daha açıklayabilir misin canım. Tam olarak neler yapacağız

Eskiden yaptık yine yapabiliriz biliyorsun. Amaç az yemek değil sağlıklı yemek. Senin menülerde sağlıksız yiyecekler oluyor. Ne kadar az yesen de biliyorsun ki her zaman söylerim bir lokması bile kalıyor bizde. Hadi birlikte kendimize gelip yaz gelmeden kurtulalım bütün fazlalıklardan.

Bak canım önemli olan eşinde olsa bu kişi başkalarının ne düşündüğü değil. Aynaya baktığın zaman senin aynada kendini nasıl hissettiğin. Bu senin için büyük bir başlangıç. Doğru yerdesin, doğru şeyler yaptığın zaman üzerindeki bütün fazlalıkları atacaksın. Dediğim gibi ama önce kendine güven ve başaracağına inan.

Bu hafta hep sağlıklı beslenip bütün abur cuburlardan cıss olan yiyeceklerden uzak duruyoruz o zaman. Takımca buna ihtiyacımız var

Ceza mı
Ben kaçamaklı ilerlemrk istiyorum yaa
Haftada 750 gr hedefim var zaten 28 sonrası.
28 i ödül günüm hem eşimin hem kv min de d.günü o gün. Bilerek o günü seçtim ♥

Sana özel izin günü ayarlayabilirim ama ne gerek var ki? Kaçamaklar sağlıklı olsa zaten kilo yapmazlar. Sen bana haftada 750 gr eksiyle gel ben sana haftada bir gün ödül günü izni veririm olur mu?

Nasıl olacak biraz daha açıklayabilir misin canım. Tam olarak neler yapacağız

Canım takımın ilk sayfasında sporların tek tek puanlaması var. Orayı incele. Gün sonunda herkes puanını oradan hesaplayıp yazacak ben de liste tutacağım. Haftaya cuma toplam sonuçlara göre takım içi derece listesi yapacağız.

Sana özel izin günü ayarlayabilirim ama ne gerek var ki? Kaçamaklar sağlıklı olsa zaten kilo yapmazlar. Sen bana haftada 750 gr eksiyle gel ben sana haftada bir gün ödül günü izni veririm olur mu?
Olur cuma seçeriz hem bütün hafta kurtarırım kaçamak günümü.
Ben bugünün kaçamağını yaptım bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…