Maşallah maşallah azime bak darısı bize olsun canım
Bence daha fazla gidecekti wc sıkıntısı oldu yarın tekrar tartılacağım bakalım tahmin ettiğim gibimi..valla kaptan aslında iki haftadır eşim de umrede olduğu için çocukları hep kendim göturdum getirdim çok yürüdüm dikkat te etmeye çalışiyorum.hatta annem yediklerimi goruyor ya arkamdan demis okadar calisiyor yavrum ne yiyiyor ne iciyor uzulmus benim icin.dedim ben kilo aloliyorum sen ne diyorsun..gercekten tam anlamiyla siki bi diyet yapmadan dikkat etmeyle az yemeyle vs olmuyor sanirim.yerimde sayiyorum dedigin gibi 64 le 66 arasi gidip geliyorumAzda olsa gitmesi oldukça sevindirici ama sanki yerinde sayıyormuşsun gibi. Sence neden böyle oluyor?
Sen kendini bizden daha iyi biliyorsun zaten kaptanım yediklerinin etkisi devam ediyor belki de o yüzden artı çıkmış olabilirsin.Bende bildirimimi yapayım. Dün söylediğim gibi 73.5 görmüştüm tartıda. Bugün daha az göreceğimi beklerken 73.8 gösterdi tartı beni ama yüzüklerimi takamadım sabah ödemden. Akşam eve gidince tekrar tartılacağım. Büyük ihtimal eksi çıkmasam bile sabah çıktığım kilodan daha az çıkacağıma eminim.
İlk öz eleştiriyi ben yapayım. Neden yaptım bilmiyorum ama geçen hafta dünkü mesajımdan da bildiğiniz gibi çok fazla saçmaladım. Duygusal açlık mı yoksa başka bir sebebi mi var inanın bilmiyorum ama kendimi iradesiz hissediyorum. Eskiden çok daha iradeliydim. 6 ay boyunca tek bir lokma halka tatlı kaçamağından başka kaçamağı olmayan bir insanım. Birde Kırıkkale'ye taşındıktan sonra hayatım çok hareketsizleşti. Masa başı çalışıyorum ve maalesef sürekli oturuyorum. Çok fazla yürüyeceğim mesafe yok çünkü çocuklardan dolayı araba kullanmak zorundayım. Birde dün söylediğim gibi nasılsa verebiliyorumun rahatlığı var. Günlük tartılmak da beni biraz etkiliyor. Eğer tartıda iyi bir rakam gördüysem şımarıyorum
Nasıl olacak biraz daha açıklayabilir misin canım. Tam olarak neler yapacağızYarın itibariyle spor yarışmasına başlıyoruz. Listeleri ben tutuyorum. Bugünden herkes kendini hazırlasın. İyi kötü, az çok herkesten bir hareket bekliyorum. TAMAM MI?
Canım arada girip yazamıyor musun merak ediyoruz seni :)Günaydın kızlar moralim bozuk geçen hafta 72.1 iken bu hafta 72.5 olmuşumpazartesi günü inşallah evime dönücem annemin yanındayken diyet yapamiyorum
Bence daha fazla gidecekti wc sıkıntısı oldu yarın tekrar tartılacağım bakalım tahmin ettiğim gibimi..valla kaptan aslında iki haftadır eşim de umrede olduğu için çocukları hep kendim göturdum getirdim çok yürüdüm dikkat te etmeye çalışiyorum.hatta annem yediklerimi goruyor ya arkamdan demis okadar calisiyor yavrum ne yiyiyor ne iciyor uzulmus benim icin.dedim ben kilo aloliyorum sen ne diyorsun..gercekten tam anlamiyla siki bi diyet yapmadan dikkat etmeyle az yemeyle vs olmuyor sanirim.yerimde sayiyorum dedigin gibi 64 le 66 arasi gidip geliyorum
Maşallah size ne kadar güzel -6 Ben ilk defa bu kiloya çıktım 85 kg ya eşim beni beğenmiyor kıyafet deniyorum yok olmadı sana hiç yakışmadı kilo verseydin neler alırdım sana diyor ama sanki dalga geçiyormuş gibi geliyor alınıyorum
Ceza mıBundan sonra zaten menülerdeki her kaçamağa ceza var. Bugün işşiz güçsüzüm zaten. Korkun benden
gecen hafta lahana corbasi yaptim sabah normal kahvalti ogle ve aksam lahana corbasi olarak duzenledim ama tatli istegimi arttirdi ben beyaz ekmek hic tuketmem canim istedi resmen ve cok halsiz hissediyordum spor da yapamadim
hafta sonu da takim yoktu obur hafta toparlarim listede yokum zaten diye dusundum cevremde beni destekleyen yok ev zararli besin kayniyor her aksam tatli yemeden duramiyor ailemaynen oyle abla bu hafta kurlere filan hic girismeden bol sporla saglikli bir sekilde kilo vermek istiyorum
Ceza mı
Ben kaçamaklı ilerlemrk istiyorum yaa
Haftada 750 gr hedefim var zaten 28 sonrası.
28 i ödül günüm hem eşimin hem kv min de d.günü o gün. Bilerek o günü seçtim ♥
Öyle uykum geldi ki resmen okuduklarımı zor anlıyorum
Nasıl olacak biraz daha açıklayabilir misin canım. Tam olarak neler yapacağız
Olur cuma seçeriz hem bütün hafta kurtarırım kaçamak günümü.Sana özel izin günü ayarlayabilirim ama ne gerek var ki? Kaçamaklar sağlıklı olsa zaten kilo yapmazlar. Sen bana haftada 750 gr eksiyle gel ben sana haftada bir gün ödül günü izni veririm olur mu?
Olur cuma seçeriz hem bütün hafta kurtarırım kaçamak günümü.
Ben bugünün kaçamağını yaptım bile
Valla hava kapalı ev de güneş almayan gökyüzü görülmeyen bi konumda ev kapkaranlık uykulara doyamıyorum bu evdeDaha yeni uyandın ne uykusu
1 mini simit ekmek margarin yedimNe yaptın bakimmmm
1 mini simit ekmek margarin yedim
Valla hava kapalı ev de güneş almayan gökyüzü görülmeyen bi konumda ev kapkaranlık uykulara doyamıyorum bu evde
Vaaav mükemmel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?