üzüldüm.ben bazı başka kullanıcılar gibi yeni hesapda açıp girmedim.çok sert bir kural bu.ozaman o oldu diye şimdi olucak diye bir kanun yokki.
peki öyle yapalım ozaman .yapıcak bişi yok
3 takimdaydim cok nick degistirdmQueen mom Canım daha önce hangi takımda yarışmıştın? Kullanıcı adın neydi?
Merhaba bende yarışmaya katılabilir miyim sabah itibari ile
3 takimdaydim cok nick degistirdm
Gulsah54
Adigepsase
Bitmeyen diyet
En son queen mom oldu cnm
Tebrik ederim canım, aynı dirayeti ben lohusayken gösteremedim, ilk hafta 4 kilo vermiştim sonra süt gelmeyecek diye yüklendik meyve hosaflarina, sutlu tatlilara, ballara pekmezlere sonuc; 3 sene sonra hamile kaldigim kiloya ınmene hala 3 kilo var, sen aynen boyle devam et canim.Bende sasirdim cnm ama mutluda oldum ekmek makarna pilav hamur işi hic bisey yemedim ivir zivir atistirmalik hic yapmadim cikolata dahi yemedim tatli krizlerimi kuru meyveler ve normal meyve ile bastırdım hep azim edince basari oluyor cnm
Adige psase olmasi lazım cnm ailevi sorunlarim vardi kendi istegimlle ayrıldım sonra geri dondum 6 ay deneme zamani vardi listeye giremeden hamile kaldimOooooooo bayağı iyiymişListelerden en son hangi nickle ayrıldın hatırlıyor musun?
Hoşgeldin canım.Kullanıcı adı: damlapal
Mesleğiniz: ev hanımı
Yaşınız: 35
Medeni durumunuz: evli
Çocuk sayısı: 1
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz: 1.67 cm
Kilonuz: 85 kg
Hedef kilonuz : 63
Kilo alma hikayesi: aşırı stres, kan ilaçları, doğum kontrol hakları
Kilo vermeyi en çok kendime yeniden özgüvenini kazanmak için istiyorum giydiğim hiçbir şey yakışmıyor artık aynaya bakınca kendimi beğenmiyorum. Eşimde beni beğenmiyor artık ilgisiz
Daha önce katılmıştım yarışmaya ama 7 yıl kadar önceydi sanırım.
Lütfen takıma alın beni de ve birbirimize yardımcı olalım.
Adige psase olmasi lazım cnm ailevi sorunlarim vardi kendi istegimlle ayrıldım sonra geri dondum 6 ay deneme zamani vardi listeye giremeden hamile kaldim
Aynen kaptanım, şimdi hemen spor yaptim 1lt şu içtim şimdiden, sıkıldım artık bi mezun olamadım gitti, 57 yi görsem sağlık için yeter bana, gerisi sikilasma sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getirmek.Tebrik ederim canım, aynı dirayeti ben lohusayken gösteremedim, ilk hafta 4 kilo vermiştim sonra süt gelmeyecek diye yüklendik meyve hosaflarina, sutlu tatlilara, ballara pekmezlere sonuc; 3 sene sonra hamile kaldigim kiloya ınmene hala 3 kilo var, sen aynen boyle devam et canim.
TE="LAydLiNe, post: 62851467, member: 353785"]
Senin ekstradan kendine dikkat etmen lazım. İnsülin direncini yenebilmen için de mutlaka zayıflamalısın. Bu hafta o hafta olsun olur mu? Hiç bozmadan cumaya çok güzel bir sonuç görelim tartıda hep birlikte
Canım 100 gr dan bir şey olmaz üzme kendini çabucak toparlarsın bu haftaGünaydın arkadaşlar
Bu hafta moralim çok bozuk tartıda eksi beklerken artı gördüm
Geçen cuma. 75.7 kg
Bu cuma 75.8 kg
Fark 100 gr fazla
Üzülme haftaya verirsin :)Günaydınlar
geçen hafta: 66,3
bugün:66,3
fark: 0
Tebrik ederimGünaydınlar
geçen hafta:92.1
bugün:91.3
GünaydıııınnGünaydınlar 13. takımın güzel hatunları
Tebrikler
Ooo bu bir rekor olmalıGunaydin kaptanim ❤❤
Kilo bildirimi yapayim
Pazartesi:87
Cuma:81
Fark: -6 kilo
Bunun ödemden gittigini dusunerek bu kadar hizli verdigimi düşünüyorum dogum odemim daha yeni gidiyor sanirim...
Tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?