Benim gizli formülüm kortizonu bırakıp cushing sendromunu yenmekHarika bir duygudur görümce tarafından beğenilmek ne güzel olmuşsundur durmak yok o zaman tam gaz ileri canım... sen gizli formülünü çaktırmadan bana söyle kimse duymasın
Aman devam et bu azimle çook güzel olacak ve bol bol kilo vereceksinBenim gizli formülüm kortizonu bırakıp cushing sendromunu yenmek
Sonra da kendiliğinden gidem ödemlere bakıp hevese gelip kilo vermeye devam etmek
İnşallah hepimiz aynaya baktığımızda mutlu olacağız üzerimize olanı değil beğendiğimizi giyeceğizAman devam et bu azimle çook güzel olacak ve bol bol kilo vereceksin
Geldim canim.sabah çok agrım vardı dr.a gittim.Hem enfeksiyon hemde kist olmuş.Kan demir düşmüş.Tartilamadim da.Pek iyi durumda değilimdira90 canım nerelerdesin?
Stepper hangi alana giriyor ?13. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
seaBahAR
Cuma zayıflama yarışmaları 13. Takım menü paylaşım alanı
Cuma zayıflama yarışmaları 13. takım üyeleri olarak menülerimizi artık bu sayfada paylaşacağız.www.kadinlarkulubu.com 13. TAKIM KAPTANI:LAydLiNe
13. TAKIM KAPTAN YARDIMCILARI:
13.TAKIM KURALLARI:
* Her yeni üyenin listeye alınması için en az 2 cuma deneme süresi vardır. Bu süre içerisinde paylaşımları dikkate alınacaktır ve paylaşımı yetersiz üyeler listeye alınmayacaktır.Gerekirse bu süre uzayacaktır.
*Takım üyeleri , takıma girdiği gün itibarıyla her gün düzenli olarak menü paylaşımında bulunmalı , menü bildirimi akşam saatlerinde tüm günü içerecek şekilde ve saat belirtilerek olmalıdır .
* Her gün menüler yukarıda linki verilen 13. Takım menü paylaşım alanına yazılacak, mazeretsiz 3 gün menü paylaşmayan üye cezalı duruma düşecek, menü paylaşmamayı alışkanlık haline getiren üye ise kırmızı kartla liste dışı kalacaktır.
*Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı, eleştiriler kırıcı rencide edici olmamalıdır.(yalnızca kendi menümüzü yazıp çıkmamalıyız yoksa takım ruhu oluşmamış demektir)
* Takımın motivasyonu için günlük en az 5 mesaj kesinlikle yazılacaktır(en az)
Az katılım yapan üyeler önce uyarılacaktır (sarı kart)
aynı durum 2.kez olursa uyarıya rağmen üye diskalifiye edilecektir.
*Listede olan olmayan herkes takimdadir, takımın başarısından sorumludur. Kaptan ve yardımcıları tarafından belirlenen görevleri yapmaları gerekmektedir.
* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü en geç 11:30 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür..
* 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen takımdan çıkarılır...[genel kural.)
*Cuma 2 kere bildirim yapmayan üye diskalifiye edilecektir.
*Mazereti olan üye izne ayrılabilir. İzin süresi en az 2 haftadır. izne ayrılan üye izinden döndüğünde kilo almamış olmalıdır. Kilo alarak izinden dönmüş ise izne ayrıldığı kilosuna gelene dek listeye alınmayacaktır. Ayrıca yılda yalnızca 2 kez izin alma hakkı vardır. Yeni üyeler listeye girdikten sonra 2 ay izin alamazlar.
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı :
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
*** 13. Takım 662. Etap ***
dira90(58.3///%)
LAydLiNe(73///%)
Aysegul 6666 (81.9///%)
Efsun64 (76.9///%)
ada81 (64///%)
Just a perfect day (64.7///%)
fanur (75.7///%)
Ikizannesi (65.8///%)
polokey2244(72.1///%)
Dildev (73.5///%)
Kiloverenbiri (92.4///%) 3. Takımdan transfer olmak istiyor.
13. Takım ortalaması: %
*** 13. Takım 662. Etap Free liste ***
15 Bahar gelecek (71///%) 617. Etapta 69.8 kilo ile izne ayrılan üye
krtp86 (60.5/57.3/0.03%0.05) 570. Etapta izne ayrılan üyenin kilosu 92'ye bölündü. 2. Takımdan transfer olmak istiyor.
Nare83 (73///%)
_bloom_ (68/66.3//%)
morpapatyam (94/92.1//%) 435. Etapta 5. Takımdan diskalifiye
Queen mom (87///%)
Aylakkadin (66///%)
Berital44 (83///%)
13. Takım free liste ortalaması : %
ŞEKERSİZ 21 GÜN PROGRAMIMIZ
Her gün mutlaka en az 2,5 lt su içiyoruz ve mümkün olduğunca siyah çay, neskafe içmemeye çalışıyoruz. Bol bitki çayı içiyoruz. Türk kahvesi günde 1 fincanı geçmemeye çalışıyoruz
Gelelim programa, buyrun 21 gün boyunca yenmeyecekler:
Beyaz un
Şeker
Bal-reçel-pekmez
Pirinç
Patates
Fast food
Cips
Kızartmalar
Çikolata-Dondurma
Kurabiye, Bisküvi, gofret vb zımbırtılar
Hazır gıdalar
Ketçap vs soslar
Aşırı yağlı yiyecekler
Asitli içecekler
Alkol
Tüketilmesi serbest olan yiyecekler :
%100 tam buğday ve tam çavdar ekmekler, bulgur, kurubaklagiller, yulaf
Badem, Fındık, Fıstık, Ceviz abartılmadan serbest
Meyve günde maksimum 2 porsiyon
Et-tavuk-balık-yumurta
Peynir-zeytin
Yoğurt-Laktozsuz veya light süt
Çiğ ve pişmiş sebzeler
Kurubaklagiller (max.haftada 1-2)
Cardio- dk- 5 puan (Eliptik, koşu, kondisyon bisikleti- en az 5. level de olmak şartıyla)
Koşu (dışarıda) - dk- 4 Puan
Yüzme- dk- 4 Puan
Jillian- dk -4 Puan
Zumba- dk -3.5 Puan
Yoga -dk- 2 puan
Leslie : dk 3 puan
Pilates: dakikası 3 puan
Tempolu Yürüyüş (dışarıda) -dk- 3 Puan
Yavaş Tempo Yürüyüş- dk -1 Puan
Keyfi Yüzme- dk- 1 Puan
Park Aletleri -dk- 1 Puan
İp atlama- 5 tane- 1 Puan
İpsiz ip atlama-zıplama -8 tane -1 puan
Plank -3 sn-1 puan
1000 adim - 15 puan
Twist - 15 tane- 1 puan
Ev isi 30 dk-10 puan
Göbek atma (oyun havasi vs:)) dk 2 puan
Merdiven çıkma - 5 tane- 1 puan
Bisiklet sürme - dk - 2 puan
#040DF7
Geçmiş olsun canım, ne kisti enfeksiyonu boğaz mı? Acil şifalar diliyorumGeldim canim.sabah çok agrım vardı dr.a gittim.Hem enfeksiyon hemde kist olmuş.Kan demir düşmüş.Tartilamadim da.Pek iyi durumda değilim
Canım , hoşgeldin..bugun burası o kadar yoğun ki 8-10 sayfa birikmiş oku oku bitiremedim.. İnşallah hedefine en kısa zamanda ulaşırsın..Aman devam et bu azimle çook güzel olacak ve bol bol kilo vereceksin
Yok canım yumurtalıktaymis kist.Enfeksiyon da idrar yollarinda.Cok teşekkür ederim.Geçmiş olsun canım, ne kisti enfeksiyonu boğaz mı? Acil şifalar diliyorum
Geldim canim.sabah çok agrım vardı dr.a gittim.Hem enfeksiyon hemde kist olmuş.Kan demir düşmüş.Tartilamadim da.Pek iyi durumda değilim
Geldim canim.sabah çok agrım vardı dr.a gittim.Hem enfeksiyon hemde kist olmuş.Kan demir düşmüş.Tartilamadim da.Pek iyi durumda değilim
Yalniz ben daha önce yarışamadım. Grup kapanacak dediler. Ben ilk kez bu grupta yarışa katildim*** 13. Takım 662. Etap ***
dira90(58.3///%) Bildirim yapmadı.
LAydLiNe(73/73.8/-0.8/%-1.10)
Aysegul 6666 (81.9/80.6/1.3/%1.59)
Efsun64 (76.9/75.5/1.4/%1.82)
ada81 (64/64.1/-0.1/%-0.16) Kendi isteğiyle ayrıldı
Just a perfect day (64.7///%) Kilosu sabit
fanur (75.7/75.8/-0.1/%-0.13)
Ikizannesi (65.8/65.4/0.4/%0.61)
polokey2244(72.1/772.5/-0.4/%-0.55)
Dildev (73.5///%) Kilosu sabit
Kiloverenbiri (92.4/92.6/-0.2/%-0.22) 3. Takımdan transfer olmak istiyor.
krtp86 (60.5/57.3/0.03%0.05) 570. Etapta izne ayrılan üyenin kilosu 92'ye bölündü. 2. Takımdan transfer olmak istiyor.
13. Takım ortalaması: % 0.169
*** 13. Takım 662. Etap Free liste ***
15 Bahar gelecek (71/70.4/0.6/%0.85) 617. Etapta 69.8 kilo ile izne ayrılan üye
Nare83 (73///%) (Daha önce yarışmış) 662. Etapta bildirim yapmadı.
_bloom_ (66.3///%) Kilosu sabit (Daha önce yarışmış)
morpapatyam (92.1/91.3/0.8/%0.87) 435. Etapta 5. Takımdan diskalifiye
Queen mom (87/81/6/%6.90) (Daha önce yarışmış)
Aylakkadin (66/65.1/0.9/%1.36) (Daha önce yarışmış)
Berital44 (83///%) 662. Etapta bildirim yapmadı.
damlapal (85///%) Daha önce yarışmış.
13. Takım free liste ortalaması : %
Yalniz ben daha önce yarışamadım. Grup kapanacak dediler. Ben ilk kez bu grupta yarışa katildim
Çok geçmiş olsun canımGeldim canim.sabah çok agrım vardı dr.a gittim.Hem enfeksiyon hemde kist olmuş.Kan demir düşmüş.Tartilamadim da.Pek iyi durumda değilim
Olsun daha iyi oldu bence, çok vermiş olursun obur cuma.Kızlar bu arada ben eve gelince yeniden tartılacağımı unutup yemek yedim. Maalesef kilom öyle kaldı. Haftaya iki katı şeklinde telafi edeceğim inşallah
Bir ayda o kadar veremesen de 4-5 kilo garanti ama şimdiki kilondan daha iyi olur eminim. Sağlıklı kilo verilmesi taraftarıyım. O nedenle kimsenin acele etmesini istemem. İnşallah o zamana kadar bir düzen oturtturmuş olursun.Süper değişim gönderdiğiniz linke baktım harika tek kelime ile bende istiyorum 27 mart doğum günüm en azından o zaman kadar 10 kg verebilir miyim dersiniz
Stepper hangi alana giriyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?