Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sporla beraber sıkı diyet kaçamaksız 10 verebilirim sabah hazırlığım tamam

Gerek var mı o kadar hızlı vermene? Önemli olan senin düzenli bir şekilde kilo verebilmen. Benim söylediklerimden şaşma lütfen. Uzun yılların tecrübesi var üzerimde. O nedenle her şeyi abartmadan yapman lazım. Her şeyin fazlası zarar. Bir ay var önünde. Bir ayda benim şahsi düşüncem 10 kilo fazla. Bugünün menüsünü yazmadın? Neler yedin?

Çok ama çok abartmışsın. Bence hiç gerek yoktu bunları yemeye. Onca gün emek veriyorsun sonra bir günde yerle bir oluyor. Bu son kaçamağın olsun olur mu? Yürüyüşün ve suyun güzel. Ayrıca o saate kadar aç kalmanın sebebi o kıymalı pide farkındasın dimi? Kendini asla aç bırakma. Uyanınca mutlaka kahvaltı yap. Sporunu hesaplayıp yazabilir misin? Yarışmayı başlatıyorum çünkü.

Spor olarak ev içinde hızlı yürüyüş yapıyorum dakikada 125-130 adım arası atıyorum, kaç puan olacak kaptanım?

Sonuna kadar haklısın..tamam inşallah..

13. Takım Takım İçi Bireysel Sıralama

1.
Queen mom ........ 6 kg ....... % 6.90
2. Efsun64 ......... 1.4 kg ..... %1.82
3. Aysegul 6666 ......... 1.3 kg...... %1.59
4. A Aylakkadin ......0.9 kg ...... %1.36
5. M morpapatyam ......0.8 kg ...... % 0.87
6. 15 Bahar gelecek ......0.6 kg ..... %0.85
7. @Ikizannesi ........ 0.4 kg......... % 0.61

8. K krtp86 .......0.03 kg...... % 0.05

SABİTLER
@Just a perfect day

D Dildev
_bloom_

CEZALILAR
1. LAydLiNe ..... -0.8 kg .....%- 1.10
2. polokey2244 ..... -0.4 kg ..... %-0.55
3. Kiloverenbiri .....-0.2..... %- 0.22
4. ada81 ........ -0.1........ %-0.16
5. F fanur ....... - 0.1........... % -0.13

BİLDİRİM YAPMAYANLAR
dira90
Nare83
Berital44

Spor olarak ev içinde hızlı yürüyüş yapıyorum dakikada 125-130 adım arası atıyorum, kaç puan olacak kaptanım?

Adım sayın var mı? Ev içindeki yürüyüş normal yürüyüş sayılmaz gibi sanki ne kadar hızlı da olsa. Adım sayısı yoksa normal yürüyüşten hesaplarsın.

30*3= 90 puan

Adım sayın var mı? Ev içindeki yürüyüş normal yürüyüş sayılmaz gibi sanki ne kadar hızlı da olsa. Adım sayısı yoksa normal yürüyüşten hesaplarsın.
1 saat yürüyüşümde 7500 adım atıyorum canım

Bak şimdi çok hırslandım, haftaya daha üst sıraya çıkmalıyım.. eline emeğine sağlık kaptanım

Günaydın kızlar
Hafta sonu iki gün yüzme yarışım var. Yeniler bilmiyordur söyleyeyim hemen. Yüzme hakemliği yapıyorum aynı zamanda. Akşama kadar havuzda olacağım ve maalesef telefon kullanamıyorum. Haberiniz olsun merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…