Sporla beraber sıkı diyet kaçamaksız 10 verebilirim sabah hazırlığım tamam
İyi geceler
Utanarak menümü yazıyorum
11.00. Limonlu sıcak su
14.00. 1 bütün kıymalı pide (4 parça), yarım tabak salata, 2 bardak karadut suyu.
16.00. 1 parça kıymalı pide daha.
20.00. 7-8 yaprak sarması, yarım patatesli poğaça, yarım dilim bal kabağı tatlısı, 2 bardak çay
21.30. 1 mandalina
2.5 litre su, 45 dakika yürüyüş
Biliyorum kıymalı pide ve akşamki gezmede yediklerim çok fazla oldu..ne zamandır pide yemek istiyordum, 80 küsüre inince yerim diye tutmuştum kendimi, ama az yesem iyi olurdu.. önümüzdeki günlerde az yiyerek bugünü dengelemeye çalışacağım inşallah
Spor olarak ev içinde hızlı yürüyüş yapıyorum dakikada 125-130 adım arası atıyorum, kaç puan olacak kaptanım?Çok ama çok abartmışsın. Bence hiç gerek yoktu bunları yemeye. Onca gün emek veriyorsun sonra bir günde yerle bir oluyor. Bu son kaçamağın olsun olur mu? Yürüyüşün ve suyun güzel. Ayrıca o saate kadar aç kalmanın sebebi o kıymalı pide farkındasın dimi? Kendini asla aç bırakma. Uyanınca mutlaka kahvaltı yap. Sporunu hesaplayıp yazabilir misin? Yarışmayı başlatıyorum çünkü.
Sonuna kadar haklısın..tamam inşallah..Çok ama çok abartmışsın. Bence hiç gerek yoktu bunları yemeye. Onca gün emek veriyorsun sonra bir günde yerle bir oluyor. Bu son kaçamağın olsun olur mu? Yürüyüşün ve suyun güzel. Ayrıca o saate kadar aç kalmanın sebebi o kıymalı pide farkındasın dimi? Kendini asla aç bırakma. Uyanınca mutlaka kahvaltı yap. Sporunu hesaplayıp yazabilir misin? Yarışmayı başlatıyorum çünkü.
Spor olarak ev içinde hızlı yürüyüş yapıyorum dakikada 125-130 adım arası atıyorum, kaç puan olacak kaptanım?
Nasl yaa o kadsr kilo veren varBu arada size kötü bir haber vereyim. Bu haftanın sonuncusuyuz takım olarak
30*3= 90 puanKaratay ekmeğini nasıl yaptın canım? Tarif yazar mısın? Bir de sporunu takımın ilk sayfasındaki puanlamaya göre hesaplayıp yaz lütfen. Liste yapacağım.
öncelikle yerleşmiş kilo diye düşünme. Doğru ve sağlıklı beslendiğin sürece hiç bir kilo dayanamaz. Tabii hareket ve su önemli. Bu hafta senden de güzel bir sonuç bekliyorum herkesten beklediğim gibi
Deneme süresi en az iki hafta ama belki seni bir hafta daha bekletebilirim. Bu tamamen sana bağlı
su çok az olmuş ve menün çok sağlıksız. Yarın daha güzel ve sağlıklı bit menü bekliyorum olur mu?
Menün çok güzelSadece akşam yemeğinin saati çok geç bence. Akşam yemeğini biraz daha erkene çekebilirsin. Bir de sporunun puanını hesaplarsan çok sevinirim :)
Adım sayın var mı? Ev içindeki yürüyüş normal yürüyüş sayılmaz gibi sanki ne kadar hızlı da olsa. Adım sayısı yoksa normal yürüyüşten hesaplarsın.
1 saat yürüyüşümde 7500 adım atıyorum canımAdım sayın var mı? Ev içindeki yürüyüş normal yürüyüş sayılmaz gibi sanki ne kadar hızlı da olsa. Adım sayısı yoksa normal yürüyüşten hesaplarsın.
7500 adım kaç puan ediyor? Nasıl hesaplayacağımAdım sayın var mı? Ev içindeki yürüyüş normal yürüyüş sayılmaz gibi sanki ne kadar hızlı da olsa. Adım sayısı yoksa normal yürüyüşten hesaplarsın.
Bak şimdi çok hırslandım, haftaya daha üst sıraya çıkmalıyım..13. Takım Takım İçi Bireysel Sıralama
1. Queen mom ........ 6 kg ....... % 6.90
2.Efsun64 ......... 1.4 kg ..... %1.82
3.Aysegul 6666 ......... 1.3 kg...... %1.59
4. A Aylakkadin ......0.9 kg ...... %1.36
5. M morpapatyam ......0.8 kg ...... % 0.87
6.15 Bahar gelecek ......0.6 kg ..... %0.85
7. @Ikizannesi ........ 0.4 kg......... % 0.61
8. K krtp86 .......0.03 kg...... % 0.05
SABİTLER
@Just a perfect day
D Dildev
_bloom_
CEZALILAR
1.LAydLiNe ..... -0.8 kg .....%- 1.10
2.polokey2244 ..... -0.4 kg ..... %-0.55
3.Kiloverenbiri .....-0.2..... %- 0.22
4.ada81 ........ -0.1........ %-0.16
5. F fanur ....... - 0.1........... % -0.13
BİLDİRİM YAPMAYANLAR
dira90
Nare83
Berital44
Günaydın canım takımın ilk sayfasında puanlar yazıyor. Oradan hesapla lütfen.Günaydın kızlar bu spor puanlamasına nerden bakıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?