Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Henüz öz eleştirilerini yapmayanlar da var. Gözümden kaçmadı sanmayın. Yapmayanlar yapsın lütfen bekliyorum.

Menüm

Kahvaltı (08:30)
3/4 simit
1 kk beyaz peynir

11:30
1/4 simit (Kahvaltıdan kalanın devamı. Toplamda 1 simit etti)
(Normalde yarım simite izin veriyorum ama bu kez 1 çok oldu.)

Öğle (12:15)
4-5 çatal tavuk döner
2 yk mercimek çorbası
1 tatlı tabağı salata

Akşam (15:45)
2 dilim tam buğday ekmeği arasına
kaşarlı sucuklu tost

2 lt su, adım sayısını sonra yazacağım.

iyi akşamlar herkese
kahvaltı(10.00)
3 yk yulaf+su+rendelenmiş elmayı pişirdim tadı pek güzel olmadı bir daha yapmam
ara öğün(15.00)
şekersiz kabak pişirdim üzerine 1 tk bal+2 tam ceviz ekledim
akşam(18.30)
2 karatay ekmeği tekrar yaptım baya tok tutuyor ve tadı güzel
1 kase tarhana çorbası
yoğurt
2.5 lt su
6000 adım+squatgirl'ün dambıllarla bir videosu var 17 dklık onu yaptım

Öz eleştiri bekliyorum canım senden de.
Kaptanım birinci hatam sporsuzum. Bu hafta perşembe dışında hergun yarım saat spor hedefi koydum kendime. İkincisi de haftasonu gece film izleyelim dedik misir falan orada oldu olanlar sanırım. Ben doğum öncesi kiloma geldim ve yerlesmis kilo gidim gidim gidiyor zaten çok dikkatli olmalıyım. Bu hafta sözüm var sana en az yüzde birle karşındayım.

Kahvaltı simit çay 9.30
Öğle durum 12.30
Akşam yok :) 1 litre su
Birazdan çay içeceğim
1 saat spor
Biraz daha besleyici besinler tercih etsen çok iyi olur abla kilo verelim de sağlığımızı da düşünmeliyiz :)
spor çok iyi

afiyet olsun

Kaptanım 2 hafta sonra mi asıl listeye geçeceğim

Bir günde böyle olsun canın sağ olsun sabah itibari ile sıkı diyete devam biraz fazla yürüyüş ile telafi edersin

Yardım etmeyi çok isterdim kaptanım ama telefondan giriyorum ve henüz kulübü bile kullanmayı öğrenemedim yıllar oldu buraya gelmeyeli

Karatay ekmeğini nasıl yaptın canım? Tarif yazar mısın? Bir de sporunu takımın ilk sayfasındaki puanlamaya göre hesaplayıp yaz lütfen. Liste yapacağım.
öncelikle yerleşmiş kilo diye düşünme. Doğru ve sağlıklı beslendiğin sürece hiç bir kilo dayanamaz. Tabii hareket ve su önemli. Bu hafta senden de güzel bir sonuç bekliyorum herkesten beklediğim gibi
:) haftaya yarışabilir miyim yani
Deneme süresi en az iki hafta ama belki seni bir hafta daha bekletebilirim. Bu tamamen sana bağlı
Kahvaltı simit çay 9.30
Öğle durum 12.30
Akşam yok :) 1 litre su
Birazdan çay içeceğim
1 saat spor
su çok az olmuş ve menün çok sağlıksız. Yarın daha güzel ve sağlıklı bit menü bekliyorum olur mu?
Menün çok güzel Sadece akşam yemeğinin saati çok geç bence. Akşam yemeğini biraz daha erkene çekebilirsin. Bir de sporunun puanını hesaplarsan çok sevinirim :)

Kaptanım 2 hafta sonra mi asıl listeye geçeceğim
Evet canım en az 2hafta deneme süremiz var. Bu sürede gözüm üzerinizde. İnisiyatife bağlı olarak deneme süreniz uzayabilir. Sen bu konuya çok takılma. Önemli olan kilo verebilmeniz.

Neden bekliyorum kuzum :)
Birde asıl ilk haftalarda çok kilo verilir boşa gidiyor gibi hissettim

Neden bekliyorum kuzum :)
Birde asıl ilk haftalarda çok kilo verilir boşa gidiyor gibi hissettim
Boşa gitmiyor canım. Takıma ilk geldiğiniz kilo kayıt altına alınıyor. Sizin istikrarınıza bakmam lazım o yüzden bekleyebilirsin dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…