Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet canım en az 2hafta deneme süremiz var. Bu sürede gözüm üzerinizde. İnisiyatife bağlı olarak deneme süreniz uzayabilir. Sen bu konuya çok takılma. Önemli olan kilo verebilmeniz.
Anlaştık sabah tartılıp yazacağım ve akşamda menü ve spor hesaplayıp bildirim yapacağım yarın günüm çok yoğun kızımın antrenmanı ve sınavı var öğleden sonra da takım seçmeleri gün içinde katılım yapamayabilirim kaptanım şimdiden haberiniz olsun

spor:158 puan(squatgirl'ü 4 puan olarak aldım leslieden daha etkili diye)
karatay ekmeği yapımı:
4 yumurta 1 kase yoğurt yarım çb zeytinyağı rondodan geçirin
içine akşamdan suda beklettiğiniz kırmızı mercimekleri ekleyin rondoda pürüzsüz kıvam alsın
sonra başka bir kaba alın içine bol yeşillik koyun 1 demet dereotu yarım demet maydonoz koydum rahatsız etmedi
lor peyniri 3-4 yk kaşığı,1 paket kabartma tozu
baharat olarak pulbiber yarım tk, az tuz(yarım çk kadar) çörek otu koydum
borcamı yağladım en üstüne susam döktüm 180 derece önceden ısıtılmış fırında 30 dk da pişti
tadı bence gayet güzel tabiki muhteşem değil ama içeriği temiz yoğurtla iyi gidiyor çokta basit

Sayı ile yapıyorum

Bugunku menu,
Sabah 8. 40
Sade türk kahvesi yanına yarim ceviz
11.00
1 kase zeytinli peynirli salata, 1 haslanmis yumurta, 1 fincan detoks çayı
15.00
1 kase havuç tarator, 1 ceviz
18.00
1 kepçe etli nohut, biraz çoban salata
20.30
1 fincan detoks çayı
Su 2.5lt
Spor 40 dk cardio

afiyet olsun harika

Yaptığım spor jillian michaels biggest loser last chance workout. Dakikasını 4 mu 5 puan mi alayim, tüm jillian türevleri 4 puan mi?
LAydLiNe

Benim akıllı bilekliğim var. Hiç çıkarmıyorum kolumdan. Harika bişey bütün adımlarımı sayıyor. Ondan önce de telefonla sayıyordum ama telefon her zaman yanında olmayınca eksik oluyor
Bence çok mantıklı şimdi telefona baktım içinde adımsayar felan varmış hatta sayıyormuş da gizliden

Sporla beraber sıkı diyet kaçamaksız 10 verebilirim sabah hazırlığım tamam

İyi geceler
Utanarak menümü yazıyorum
11.00. Limonlu sıcak su
14.00. 1 bütün kıymalı pide (4 parça), yarım tabak salata, 2 bardak karadut suyu.
16.00. 1 parça kıymalı pide daha.
20.00. 7-8 yaprak sarması, yarım patatesli poğaça, yarım dilim bal kabağı tatlısı, 2 bardak çay
21.30. 1 mandalina

2.5 litre su, 45 dakika yürüyüş

Biliyorum kıymalı pide ve akşamki gezmede yediklerim çok fazla oldu..ne zamandır pide yemek istiyordum, 80 küsüre inince yerim diye tutmuştum kendimi, ama az yesem iyi olurdu.. önümüzdeki günlerde az yiyerek bugünü dengelemeye çalışacağım inşallah

Detoks çayının içinde neler var canım? Menün gayet güzel olmuş. Spor puanını da hesapla lüften

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…