- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
Anlaştık:)Boşa gitmiyor canım. Takıma ilk geldiğiniz kilo kayıt altına alınıyor. Sizin istikrarınıza bakmam lazım o yüzden bekleyebilirsin dedim
Anlaştık sabah tartılıp yazacağım ve akşamda menü ve spor hesaplayıp bildirim yapacağım yarın günüm çok yoğun kızımın antrenmanı ve sınavı var öğleden sonra da takım seçmeleri gün içinde katılım yapamayabilirim kaptanım şimdiden haberiniz olsunEvet canım en az 2hafta deneme süremiz var. Bu sürede gözüm üzerinizde. İnisiyatife bağlı olarak deneme süreniz uzayabilir. Sen bu konuya çok takılma. Önemli olan kilo verebilmeniz.
abla telefonda iyi oluyor gün içinde ne kadar adım attığını anlıyorsun yükleAdımsayar yüklesem iyi mi olur sizce
Okula gidip geliyorum günde 2 sefer pazartesi de spora yazılmayı düşünüyorum bence de çok mantıklıabla telefonda iyi oluyor gün içinde ne kadar adım attığını anlıyorsun yükle
Sayı ile yapıyorumBir ayda o kadar veremesen de 4-5 kilo garanti ama şimdiki kilondan daha iyi olur eminim. Sağlıklı kilo verilmesi taraftarıyım. O nedenle kimsenin acele etmesini istemem. İnşallah o zamana kadar bir düzen oturtturmuş olursun.
Eklerim ben onu ayrı olarak ama dk ile mi yapıyorsun, sayı ile mi?
Çok pratik iki dkda oluyor umarım beğenirsin ablaBen bunu pazar günü deneyebilirim teşekkür ederim
Benim akıllı bilekliğim var. Hiç çıkarmıyorum kolumdan. Harika bişey bütün adımlarımı sayıyor. Ondan önce de telefonla sayıyordum ama telefon her zaman yanında olmayınca eksik oluyorAdımsayar yüklesem iyi mi olur sizce
afiyet olsun harikaBugunku menu,
Sabah 8. 40
Sade türk kahvesi yanına yarim ceviz
11.00
1 kase zeytinli peynirli salata, 1 haslanmis yumurta, 1 fincan detoks çayı
15.00
1 kase havuç tarator, 1 ceviz
18.00
1 kepçe etli nohut, biraz çoban salata
20.30
1 fincan detoks çayı
Su 2.5lt
Spor 40 dk cardio
Sağol cnm insallah bu hafta sıkı tutacağım.afiyet olsun harika
Bence çok mantıklı şimdi telefona baktım içinde adımsayar felan varmış hatta sayıyormuş da gizlidenBenim akıllı bilekliğim var. Hiç çıkarmıyorum kolumdan. Harika bişey bütün adımlarımı sayıyor. Ondan önce de telefonla sayıyordum ama telefon her zaman yanında olmayınca eksik oluyor
Sporla beraber sıkı diyet kaçamaksız 10 verebilirim sabah hazırlığım tamamBir ayda o kadar veremesen de 4-5 kilo garanti ama şimdiki kilondan daha iyi olur eminim. Sağlıklı kilo verilmesi taraftarıyım. O nedenle kimsenin acele etmesini istemem. İnşallah o zamana kadar bir düzen oturtturmuş olursun.
Eklerim ben onu ayrı olarak ama dk ile mi yapıyorsun, sayı ile mi?
Bugunku menu,
Sabah 8. 40
Sade türk kahvesi yanına yarim ceviz
11.00
1 kase zeytinli peynirli salata, 1 haslanmis yumurta, 1 fincan detoks çayı
15.00
1 kase havuç tarator, 1 ceviz
18.00
1 kepçe etli nohut, biraz çoban salata
20.30
1 fincan detoks çayı
Su 2.5lt
Spor 40 dk cardio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?