- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Geçmiş olsun, sana demiştim ya kendine çok yüklenmemelisin.. Bu arada margarini nasıl yiyebildin bacım, benim için ödül değil, ceza olurdu o.Merhaba arkadaşlar...
Dün yaptığım hareketlerin bedeli
Sabaha kadar uykum olmasına rağmen uyuyamamak oldu...
Kollarımı kaldır indir yapmıştım şarkıyla oynarken o yüzden dğn gece omzum boynum ve boynumun alt kısmı ağrımaya başladı. Uykum gelince yattım ama yastık battı resmen boynuma bir türlü rahat edemedim kalktım sabah 5 te kızım uyandı 6 da ben artık iyice tutulmama rağmen uyuyakaldım sağa sola dönerken canım yandığından bağıracak hale gelmiştim... kızıma eşim baktı sağolsun. Şimdi uyandım ayaklarım ellerim çok kötü omuzlarım ağrıyor...
Spor yarışında ben yokum ama bir şeyler yapıcam yine de çünkü bugün dğn yediğim margarine cipse rağmen -400 le uyandım.
LAydLiNe
Üzgünüm...
Teşekkür ederim 1 tabak nohut 1 kase yoğurt ve 1 dilim kepek ekmek yedim bugünü böyle kapatırım artık çok acıkırsam yoğurt tercih edeceğimTabiki de olur ekmek yada pilav olmadıktan sonra süper olur hemde..pilav varsada bulgur pilavı tercih edersen iyi olur.. illa da ekmek yiyeceksen tb ekmek yiyebilirsin
Bence olur ama ölçülü :)Kızlar yardim istiyorum sabah 08.30dan beri dışardayım ve 8 de yaptığım kahvaltı ile duruyorum nohut yemeğim vardı dünden şimdi eve geldim yoğurt ile onu yesem olur mu
Canımteşekkür ederim .. ben yürüyünce de tutuluyorum bu havalardaCanım Benim çok geçmiş olsun daha sakin hareketler yap bence yürüyüş gibi mesela
Teşekkür ederim... ya eşime iş yeri için sandviç hazırlıyorum hep canım çekiyor ben de yedim gitti bu seferGeçmiş olsun, sana demiştim ya kendine çok yüklenmemelisin.. Bu arada margarini nasıl yiyebildin bacım, benim için ödül değil, ceza olurdu o.
Çok geçmiş olsun.Yürüyüş yada hafif hareketler daha iyi olur senin için.Ama önce sağlık.Sen bi kendini toparla önce canım.Merhaba arkadaşlar...
Dün yaptığım hareketlerin bedeli
Sabaha kadar uykum olmasına rağmen uyuyamamak oldu...
Kollarımı kaldır indir yapmıştım şarkıyla oynarken o yüzden dğn gece omzum boynum ve boynumun alt kısmı ağrımaya başladı. Uykum gelince yattım ama yastık battı resmen boynuma bir türlü rahat edemedim kalktım sabah 5 te kızım uyandı 6 da ben artık iyice tutulmama rağmen uyuyakaldım sağa sola dönerken canım yandığından bağıracak hale gelmiştim... kızıma eşim baktı sağolsun. Şimdi uyandım ayaklarım ellerim çok kötü omuzlarım ağrıyor...
Spor yarışında ben yokum ama bir şeyler yapıcam yine de çünkü bugün dğn yediğim margarine cipse rağmen -400 le uyandım.
LAydLiNe
Üzgünüm...
13. Takım Takım İçi Bireysel Sıralama
1. Queen mom ........ 6 kg ....... % 6.90
2.Efsun64 ......... 1.4 kg ..... %1.82
3.Aysegul 6666 ......... 1.3 kg...... %1.59
4. @Aylakkadin ......0.9 kg ...... %1.36
5. @morpapatyam ......0.8 kg ...... % 0.87
6. @15 Bahar gelecek ......0.6 kg ..... %0.85
7. @Ikizannesi ........ 0.4 kg......... % 0.61
8. K krtp86 .......0.03 kg...... % 0.05
SABİTLER
@Just a perfect day
@Dildev
@_bloom_
CEZALILAR
1.LAydLiNe ..... -0.8 kg .....%- 1.10
2. @polokey2244 ..... -0.4 kg ..... %-0.55
3.Kiloverenbiri .....-0.2..... %- 0.22
4. @ada81 ........ -0.1........ %-0.16
5. F fanur ....... - 0.1........... % -0.13
BİLDİRİM YAPMAYANLAR
dira90
Nare83
@Berital44
Canım turşu suyu ödem yapmaz.mı tuzlu çünkükızlar form çayını bilmiyorum ama ben yeşil çaydan çok memnunun kullanmayan varsa şiddetle tavsiye ediyorum esmer yarim inşallah istediğin kiloya ulaşırsın hepmizi ulaşırız biraz zor olur ama sonuç mükemmel olur geceleri tutun kendinizi çok acıkırsanız turşu suyu için annem evde yapar turşuyu suyunuda ben içiyorum arada akşamları yoksa bende duramıyorum mutfağa uğramamaya dikkat edin acıktıkcada su içelim oda çok yararlı oluyor
Teşekkür ederim canım. Sanırım benim kendimi toparlayabileceğim yok.. toparlanayım öyle yapayım diye diy her şey kaldı gitti. Kendimi zorlamak istiyorum bu hafta... yürüyüşte bile tutuluyorum ben maalesef...Çok geçmiş olsun.Yürüyüş yada hafif hareketler daha iyi olur senin için.Ama önce sağlık.Sen bi kendini toparla önce canım.
Çok zor ya Allah yardımcın olsun canım.Ama önce sağlık herzaman.Spor yapicam diye zorlama kendini.Havalarin etkisi varmı bu durumunda.Soguk çünkü hala.Teşekkür ederim canım. Sanırım benim kendimi toparlayabileceğim yok.. toparlanayım öyle yapayım diye diy her şey kaldı gitti. Kendimi zorlamak istiyorum bu hafta... yürüyüşte bile tutuluyorum ben maalesef...
Mesela bugünkü yürüyüş sonrası annemlerde biraz oturdum hemen büküldüm kaldım ama biraz yürüyünce açılıyorum bu sefer :) topuklarım zonkluyor ama.
Evet yağmurlu zamanlar kötü oluyorumÇok zor ya Allah yardımcın olsun canım.Ama önce sağlık herzaman.Spor yapicam diye zorlama kendini.Havalarin etkisi varmı bu durumunda.Soguk çünkü hala.
Afiyet olsn :)iyi akşamlar hanımlar
kahvaltı(11.00)
2 h yumurta
2 karatay ekmeği
yoğurt
ara öğün
1 sb kefir
yarım kurabiye :/
1 elma farklı zamanlarda tükettim bunları
akşam(19.00)
1 kase tarhana çorbası
2 karatay ekmeği
2.5 lt su
spor ayrıyeten yapmadım 10k adım attım:150 puan
Afiyet olsun:)Selamlar kızlar bugün yol yorgunuydum bide regl oldum üstüne yatıp durdum bütün gün
Sabah 11.30 ; 1 haşlanmış yumurta
1 domates salatalık
5 zeytin
1 h.patates
Akşam 17.00; 1 kase tarhana çorbası
Su anca 1 litre olmuştur
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?