Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçmiş olsun, sana demiştim ya kendine çok yüklenmemelisin.. Bu arada margarini nasıl yiyebildin bacım, benim için ödül değil, ceza olurdu o.

Tabiki de olur ekmek yada pilav olmadıktan sonra süper olur hemde..pilav varsada bulgur pilavı tercih edersen iyi olur.. illa da ekmek yiyeceksen tb ekmek yiyebilirsin
Teşekkür ederim 1 tabak nohut 1 kase yoğurt ve 1 dilim kepek ekmek yedim bugünü böyle kapatırım artık çok acıkırsam yoğurt tercih edeceğim

Geçmiş olsun, sana demiştim ya kendine çok yüklenmemelisin.. Bu arada margarini nasıl yiyebildin bacım, benim için ödül değil, ceza olurdu o.
Teşekkür ederim... ya eşime iş yeri için sandviç hazırlıyorum hep canım çekiyor ben de yedim gitti bu sefer
Yüklenmemeliyim ama sporsuz da sarkıyorum ve yerimde sayıyorum bir şeyler yspmam lazm dedim ama sonuç iyi olmadı yürümeye de korkuyorum

Çok geçmiş olsun.Yürüyüş yada hafif hareketler daha iyi olur senin için.Ama önce sağlık.Sen bi kendini toparla önce canım.

Iyi akşamlar kızlar
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 10.00
1dilim ekmek
3kasik yumurtalı menemen
1dilim peynir 2zeytin
Salatalik 1kase yeşillik

12.00
Küçük 1muz
14 00.
1dilim kıymalı börek
1fincan çay
1kase pulbiberli naneli yoğurt
16.00
Yeşilçay

18.00 Akşam
1kase bırakası çorbası
Salata
1bardak ayran

2lt su +500 ml daha eklemeye calısıcam
1mile leslie..

canım ben yapamıyorum diyet kafayı veremiyorum o yüzden de gelmiyorum yüzüm yok :)

İyi akşamlar hanımlar;
Sabah 07.30 ılık limonlu su
08.00 de 1 haşlanmış yumurta 3 kiraz domates 1 salatalık 4 zeytin 1 dilim ekmek
14.30 1 tabak etli nohut 1 kase yoğurt 1 dilim kepekli ekmek
17.00 1 fincan sade Türk kahvesi
19.00 1 bardak sütlü hindiba kahvesi
Spor evde stepper var 4200 adım

Canım turşu suyu ödem yapmaz.mı tuzlu çünkü

22.02.2020
15:00
1 kupa şekersiz çay
1 dilim tbe
Ekmeğin 2/4 balkaymaklı
1/4 krem peynirli
1/4 tahin pekmezli

17:00
1 çb çay tek şekerli (yürüyüşte şekerim düşmesin die)

20:45
2 dilim ıspanaklı peynirli börek
2 kk peynir
1 lokma peksimet
6 çatal pasta
1 çb şekersiz çay
(Bunları yiyebilmek için yürüyüş sonrası evde akşam yemeği yemedim.)

SPOR
1 saat normal yürüyüş 60 puan
Merdiven çıkma 96 basamak 29 puan
25 mekik ??

bacaklarım çok ağrıyor geceye hafiflerse step de yapıcam yarına 74 lere düşmek istiyorum.

Su 700 ml şimdilik

Çok geçmiş olsun.Yürüyüş yada hafif hareketler daha iyi olur senin için.Ama önce sağlık.Sen bi kendini toparla önce canım.
Teşekkür ederim canım. Sanırım benim kendimi toparlayabileceğim yok.. toparlanayım öyle yapayım diye diy her şey kaldı gitti. Kendimi zorlamak istiyorum bu hafta... yürüyüşte bile tutuluyorum ben maalesef...
Mesela bugünkü yürüyüş sonrası annemlerde biraz oturdum hemen büküldüm kaldım ama biraz yürüyünce açılıyorum bu sefer :) topuklarım zonkluyor ama.

Çok zor ya Allah yardımcın olsun canım.Ama önce sağlık herzaman.Spor yapicam diye zorlama kendini.Havalarin etkisi varmı bu durumunda.Soguk çünkü hala.

İyi geceler, önce sporu yazayım unutmadan,
65 dakika hızlı yürüyüş=8150 adım=125 puan
1 saat ev işi = 20 puan
Toplam 145 puan..

Menüm
10.00. Limonlu sıcak su
12.00. 2 kase arabaşı çorbası
15.00. 1 kase komposto
17.30. 1 dilim kıymalı pide, bol maydanoz- dereotu- 1 mandalina
20.30. 2 çatal kek, 3 bardak çay
22.00. Çeyrek elma

2.5 litre su

Dün çok abarttığım için bugun dengelemeye çalıştım.
Akşama misafirim vardı, gelirken kek yapıp getirmiş, tatmasam ayıp olacaktı..

İyi geceler kızlar dünkü menümü yazayım
11.00 1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim ekmek

14.30 1 kase pırasa ve yoğurt

16.30 1 elma
19.00 çay küçük bir avuç fındık
ilerleyen saatlerde birkaç dilim portakal ve elma
En son salep
2 lt su içtim
Spor yarışmasına ben katılmıycam.Çünkü bir gün yaparım bir gün yapmam.Ben kendimi biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…