Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hoşgeldin canım aramıza. Yakınlardan birini buldum hemşeri bulmuş gibi sevindim.amasyanın bir ilçesinde yaşıyorum ben de iki çocuğum var küçükler. Öğretmenim ben de. Merkezde mi yaşıyorsunuz? Sık sık geliriz biz çoruma buraya bir saat uzaklıkta

Aslında amasyaliyim zaten burda görev yapiyorum. Öğretmenler odasında sohbet ediyoruz sanki Aysegul 6666 da ogretmenmisinşallah bbirlikte kısa sürede zayiflariz

Deneyeceğim.. inşallah öyle olur..
Herşeyi derken fazlaca yenirse fayda yerine zarar olur herhalde

Aslında amasyaliyim zaten burda görev yapiyorum. Öğretmenler odasında sohbet ediyoruz sanki Aysegul 6666 da ogretmenmisinşallah bbirlikte kısa sürede zayiflariz
Hadi ya bulunduğum yerde de yerlisi kadar çorumlu var. Buraların insanları çok uzaklaşmıyor anladığım çorum amasya samsun tokat belki en fazla. Bu arada rehberlik öğretmeniyim. Umarım veririz sağlıklı şekilde. Kilo vermelerim durdu bu aralar. Biraz mide problemi yaşıyorum ama geçen haftaya nazaran daha iyiyim olacak inş:)

Spor olarak her gün değişen özel bir program yapıyoruz. Fitness var biraz. Biraz plates var.
Kepekli uno ekmek 2 dilim arası beyaz peynir
Bir çay bardağı kefir
1 elma

Bugün 4 litreye yakın su içtim
1 saat spor yaptım bunun dışında 6000 adim yürüdüm
Yogurt 2 yemek kaşığı kuru üzüm 1 tatlı kaşığı yedim kahvaltıda 7.30 da
Öğlen 1 ton balığı ve ıspanak salatası (12.10)
Akşam 5 kraker ve bir barsak çay (20.00)

Deneyeceğim.. inşallah öyle olur..
Herşeyi derken fazlaca yenirse fayda yerine zarar olur herhalde
Normalde almam gereken kalori 1800 ve ben de 8 saatte hesapliyorum hemen hemen bu kadar oluyor dün 1600 kalori yiyebildim mesela yani zaten 16 saat aç kalıyorum ve birde normalin altında beslenirken vücut kıtlık zannetmesin diye kismiyorum hatta 10 günde herşeyi yiyecem tatlı dahil

Rehbercileri çok seviyorum ben okulda en çok anlastigim ogretmenlerdir. Biz tayin isteyecez inşallah biraz uzaklaşmak istiyoruz buralardan

Rehbercileri çok seviyorum ben okulda en çok anlastigim ogretmenlerdir. Biz tayin isteyecez inşallah biraz uzaklaşmak istiyoruz buralardan
Ben de branş öğretmenlerini severim. Yıllardır ilkokuldayım sınıfçılarla baya bunaldım artık. Biz de seneye tayin çıkar diye bekliyoruz bakalım nereye gideceğiz. Amasya mı düşünüyorsunuz? Ben aslen eskişehirliyim tavsiye ederim uzaklaşma düşünceniz varsa

Merhaba bu diyet çok dikkatimi çekiyor. Kilo veriliyor mu? Nasıl yapılıyor ? Biraz bahsedebilir misiniz?

E ozaman nasıl kilo vermeyi düşünüyorsun? Günde 1600 civarı kalori alırsan, kilo vermen az ve uzun sürer gibi geldi bana..yoğun bi spor falan mı yapıyorsun?
Benim araştırmalarıma göre ihtiyacımızdan eksik aldığımız 7000 kalori, ortalama 1 kilo vermenizi sağlıyor..günde 1000 kalori eksik almak haftada 1 kilo, 500 kalori eksik almak yarım kilo verdiriyor. Tabi egzersizlerle yakılan kaloriyi de düşüyorum..

Bende kalori hesabı yapıyorum, günlük ihtiyacım 1800 civarı, bende 1000 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum, bazen biraz geçiyorum. Günde yarım yada 1 saat yürüyüş yapıyorum spor olarak..farklı egzersizler zorluyor beni..

10 günde derken neyi kastettin? 10 ar günlük farklı program mı uyguluyorsun?

Süpersin..su süper..tebrikler...

Canım bence yanlış düşünüyorsun bu işin uzmanları da hep 300-400 kalori açığı bırakın diyorlar sen çok az kaloriyle besleniyorsun bunu ilk yazdığın zamanlar da söylemiştim. Evet az yiyorsunuz ama kilonun sağlıklı bir şekilde gidip gitmediği belli değil. O miktarlarla vücut kıtlık moduna girer bir yerde. Arkadaşın günlük ihtiyacı fazla olabilir hem boyu uzun hem de sporcu.

Evet haklısın da, Berceste günlük ihtiyacından 200 kalori az aldığı için bana biraz fazla gibi geldi..300-400-500 olsa daha iyi olur bence..
Kıtlık modu konusunda haklısın, bu hafta kilo veremedim, + lardaydım bi ara.. bakalım bugün ne çıkacak

İnşallah vermişsindir ben de ne zaman duraklamaya başladım hevesimi kaybettim senin de öyle olmaz umarım. Arkadaşın alması gereken 1800 mü bilemedim yazdıysa da dikkat etmemişim demek ki:) bazen hareketli bir hayatın da varsa günlük ihtiyaç 2000 lerin üzerine çıkabiliyor.

Bu arada son zamanlarda gören herkes acayip zayıflamışsın diyor şaşırıyor ben de şaşırıyorum çünkü bir süredir hiç ama hiç kilo veremedim herhalde sıkılaşmışım diyorum onlara. Bir yandan da mutlu olmadım değil üst üste kaç kişi söyleyince demek ki fark edilir bir şey var diyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…