Hoşgeldin canım aramıza. Yakınlardan birini buldum hemşeri bulmuş gibi sevindim.amasyanın bir ilçesinde yaşıyorum ben de iki çocuğum var küçükler. Öğretmenim ben de. Merkezde mi yaşıyorsunuz? Sık sık geliriz biz çoruma buraya bir saat uzaklıktaBerceste
Öğretmenim
Evliyim çocuğum yok
yaşım 39 Çorum'da yaşıyorum
Boyum 175 kilom 96
İlk Hedefim 80 son hedefim 75
Kilo alma hikayem aslında hep iri biriydim ama sağlıklı duruşum vardı sonuçta sporcuydum evlendiğimde 65 kiloydum ve birden kilo almaya başladım herhalde hormonal bir durum dedim (ki öyleymiş) sonra 15 kilo aldım sonuçta beden eğitimi öğretmeniydim ve kilo verebilirim diye düşündüm ama olmadı 2 yıl geçti ve ben çocuk sahibi olmak isterken aslında erken menopoza girmişim ve kilo alma sebeb bu durummus yaklaşık 10 yıl tüp bebek tedavileri ve birçok hastalıkla savaştım çocuğum olmadı ama en azından sağlığım yerinde çok şükür
Ve tekrar diyete başladım sağlıklı bir yaşam için bu halim biraz kocaman da
Sağlıklı ve güzel bir görünüm için n kilo vermek istiyorum
Daha önce 1. Takilmdaydim ve grubum kapanınca ortada kaldım sonra da katılmadım nasip bu guneymis
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Aslında amasyaliyim zatenHoşgeldin canım aramıza. Yakınlardan birini buldum hemşeri bulmuş gibi sevindim.amasyanın bir ilçesinde yaşıyorum ben de iki çocuğum var küçükler. Öğretmenim ben de. Merkezde mi yaşıyorsunuz? Sık sık geliriz biz çoruma buraya bir saat uzaklıkta
Deneyeceğim.. inşallah öyle olur..Klasik olacak ama bir alisinca hiç istemiyorsun biliyor musun şekeri
Bu ifin en güzel tarafı 8 saatlik dilimde her şeyi yiyebilmen ben 6 gündür yapıyorum ve biraz kaloriyi yüksek tutuyorum eğer kilo veremezsem dusurebilmem için yüksek kalorili yapıyorum diyetimi
Sen bizden daha şanslısın branşın beden olduğu için..Aslında amasyaliyim zatenburda görev yapiyorum. Öğretmenler odasında sohbet ediyoruz sanki Aysegul 6666 da ogretmenmis inşallah bbirlikte kısa sürede zayiflariz
Hadi ya bulunduğum yerde de yerlisi kadar çorumlu var. Buraların insanları çok uzaklaşmıyor anladığım çorum amasya samsun tokat belki en fazla. Bu arada rehberlik öğretmeniyim. Umarım veririz sağlıklı şekilde. Kilo vermelerim durdu bu aralar. Biraz mide problemi yaşıyorum ama geçen haftaya nazaran daha iyiyim olacak inş:)Aslında amasyaliyim zatenburda görev yapiyorum. Öğretmenler odasında sohbet ediyoruz sanki Aysegul 6666 da ogretmenmis inşallah bbirlikte kısa sürede zayiflariz
Spor olarak her gün değişen özel bir program yapıyoruz. Fitness var biraz. Biraz plates var.Sporlar çok iyi maşallah. Ne yapıyorsun spor olarak? Börek olmamış. Yumurta haşlanmış mıydı, yoksa yağda mıydı? Tost ekmeği önemli, kaşarlı mıydı , sucuklu muydu? Miktarı ne kadardı? Kefir ne kadar dı meyve ne meyvesiydi? Ne kadar soru sordum böyle. Ama menü yazarken bunları da yazman gerekiyor ki sağlıklı yorumlar yapabilelim
Sporun puanı nedir onu bilmiyorum canimSu çok az. Suyu çoğaltman lazım. Sporunun da puanını hesaplarsan yarışmaya dahil edebilirim canım.
Normalde almam gereken kalori 1800 ve ben de 8 saatte hesapliyorum hemen hemen bu kadar oluyor dün 1600 kalori yiyebildim mesela yani zaten 16 saat aç kalıyorum ve birde normalin altında beslenirken vücut kıtlık zannetmesin diye kismiyorum hatta 10 günde herşeyi yiyecem tatlı dahilDeneyeceğim.. inşallah öyle olur..
Herşeyi derken fazlaca yenirse fayda yerine zarar olur herhalde
Rehbercileri çok seviyorum benHadi ya bulunduğum yerde de yerlisi kadar çorumlu var. Buraların insanları çok uzaklaşmıyor anladığım çorum amasya samsun tokat belki en fazla. Bu arada rehberlik öğretmeniyim. Umarım veririz sağlıklı şekilde. Kilo vermelerim durdu bu aralar. Biraz mide problemi yaşıyorum ama geçen haftaya nazaran daha iyiyim olacak inş:)
Ben de branş öğretmenlerini severim. Yıllardır ilkokuldayım sınıfçılarla baya bunaldım artık. Biz de seneye tayin çıkar diye bekliyoruz bakalım nereye gideceğiz. Amasya mı düşünüyorsunuz? Ben aslen eskişehirliyim tavsiye ederim uzaklaşma düşünceniz varsaRehbercileri çok seviyorum benokulda en çok anlastigim ogretmenlerdir. Biz tayin isteyecez inşallah biraz uzaklaşmak istiyoruz buralardan
Merhaba bu diyet çok dikkatimi çekiyor. Kilo veriliyor mu? Nasıl yapılıyor ? Biraz bahsedebilir misiniz?Normalde almam gereken kalori 1800 ve ben de 8 saatte hesapliyorum hemen hemen bu kadar oluyor dün 1600 kalori yiyebildim mesela yani zaten 16 saat aç kalıyorum ve birde normalin altında beslenirken vücut kıtlık zannetmesin diye kismiyorum hatta 10 günde herşeyi yiyecem tatlı dahil
E ozaman nasıl kilo vermeyi düşünüyorsun? Günde 1600 civarı kalori alırsan, kilo vermen az ve uzun sürer gibi geldi bana..yoğun bi spor falan mı yapıyorsun?Normalde almam gereken kalori 1800 ve ben de 8 saatte hesapliyorum hemen hemen bu kadar oluyor dün 1600 kalori yiyebildim mesela yani zaten 16 saat aç kalıyorum ve birde normalin altında beslenirken vücut kıtlık zannetmesin diye kismiyorum hatta 10 günde herşeyi yiyecem tatlı dahil
Süpersin..su süper..tebrikler...Bugün 4 litreye yakın su içtim
1 saat spor yaptım bunun dışında 6000 adim yürüdüm
Yogurt 2 yemek kaşığı kuru üzüm 1 tatlı kaşığı yedim kahvaltıda 7.30 da
Öğlen 1 ton balığı ve ıspanak salatası (12.10)
Akşam 5 kraker ve bir barsak çay (20.00)
Çok teşekkür ederim canimSüpersin..su süper..tebrikler...
Canım bence yanlış düşünüyorsun bu işin uzmanları da hep 300-400 kalori açığı bırakın diyorlar sen çok az kaloriyle besleniyorsun bunu ilk yazdığın zamanlar da söylemiştim. Evet az yiyorsunuz ama kilonun sağlıklı bir şekilde gidip gitmediği belli değil. O miktarlarla vücut kıtlık moduna girer bir yerde. Arkadaşın günlük ihtiyacı fazla olabilir hem boyu uzun hem de sporcu.E ozaman nasıl kilo vermeyi düşünüyorsun? Günde 1600 civarı kalori alırsan, kilo vermen az ve uzun sürer gibi geldi bana..yoğun bi spor falan mı yapıyorsun?
Benim araştırmalarıma göre ihtiyacımızdan eksik aldığımız 7000 kalori, ortalama 1 kilo vermenizi sağlıyor..günde 1000 kalori eksik almak haftada 1 kilo, 500 kalori eksik almak yarım kilo verdiriyor. Tabi egzersizlerle yakılan kaloriyi de düşüyorum..
Bende kalori hesabı yapıyorum, günlük ihtiyacım 1800 civarı, bende 1000 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum, bazen biraz geçiyorum. Günde yarım yada 1 saat yürüyüş yapıyorum spor olarak..farklı egzersizler zorluyor beni..
10 günde derken neyi kastettin? 10 ar günlük farklı program mı uyguluyorsun?
Evet haklısın da, Berceste günlük ihtiyacından 200 kalori az aldığı için bana biraz fazla gibi geldi..300-400-500 olsa daha iyi olur bence..Canım bence yanlış düşünüyorsun bu işin uzmanları da hep 300-400 kalori açığı bırakın diyorlar sen çok az kaloriyle besleniyorsun bunu ilk yazdığın zamanlar da söylemiştim. Evet az yiyorsunuz ama kilonun sağlıklı bir şekilde gidip gitmediği belli değil. O miktarlarla vücut kıtlık moduna girer bir yerde. Arkadaşın günlük ihtiyacı fazla olabilir hem boyu uzun hem de sporcu.
İnşallah vermişsindir ben de ne zaman duraklamaya başladım hevesimi kaybettim senin de öyle olmaz umarım. Arkadaşın alması gereken 1800 mü bilemedim yazdıysa da dikkat etmemişim demek ki:) bazen hareketli bir hayatın da varsa günlük ihtiyaç 2000 lerin üzerine çıkabiliyor.Evet haklısın da, Berceste günlük ihtiyacından 200 kalori az aldığı için bana biraz fazla gibi geldi..300-400-500 olsa daha iyi olur bence..
Kıtlık modu konusunda haklısın, bu hafta kilo veremedim, + lardaydım bi ara.. bakalım bugün ne çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?