- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Aynen yaa, benimde moralim bozuldu ama pes etmek yok.. inşallah yine vermeye başlarız..İnşallah vermişsindir ben de ne zaman duraklamaya başladım hevesimi kaybettim senin de öyle olmaz umarım. Arkadaşın alması gereken 1800 mü bilemedim yazdıysa da dikkat etmemişim demek ki:) bazen hareketli bir hayatın da varsa günlük ihtiyaç 2000 lerin üzerine çıkabiliyor.
Ben balık burcuyum biraz denizi seviyorum da deniz kenarı olan bir yer olsun istiyoruz inşallahBen de branş öğretmenlerini severim. Yıllardır ilkokuldayım sınıfçılarla baya bunaldım artık. Biz de seneye tayin çıkar diye bekliyoruz bakalım nereye gideceğiz. Amasya mı düşünüyorsunuz? Ben aslen eskişehirliyim tavsiye ederim uzaklaşma düşünceniz varsa
Günaydın geçmiş olsun kaptanım yeni geldim gruba dün fırsatım olmadı sabah kızı hastaneye götürdüm öğlen geldik okul telaşı vs peşine misafirim geldi Akşam da eşim hasta geldi hiç elime alamadım telefonu özür dilerimGünaydın kızlarDün defalarca mesaj yazmaya çalıştım gitmedi. Ben yine hasta oldum. Hem hastalığım hem regl aynı zamana gelince dayanılmaz oluyor. Öğleden sonra izin alıp eve gittim. 1-2 saat deliksiz uyumuşum. Hala kendimi kötü hissediyorum.
Bana bugüne kadar yaptığım en kolay diyet olarak geldi oruç mantığı olduğu için insan bir süre sonra kendini oruç zannediyor mesela dün niyet ettim orucumu bozmaya dediğimi farkettimMerhaba bu diyet çok dikkatimi çekiyor. Kilo veriliyor mu? Nasıl yapılıyor ? Biraz bahsedebilir misiniz?
Ben kalori hesabı yapmıyorum yapmadan da zayıfladığını gordum saglikli olan şeyleri yiyorum mesela yağı çok yerim diyet benim için sadece zayıflamak değil iz n sürebilir sağlık için yapıyorum aslında 1000 kalori az bence çünkü daha ne kadar azaltcaksin kilo vermek için en azından haftanın üç günü 1000 kalorilik yap diğer günler 1600 kalori al daha mantıklı vücut şaşırdın diyetisyen kontrolundeysen bilmişlik yapmak istemem diyete nakış m değişti de birazE ozaman nasıl kilo vermeyi düşünüyorsun? Günde 1600 civarı kalori alırsan, kilo vermen az ve uzun sürer gibi geldi bana..yoğun bi spor falan mı yapıyorsun?
Benim araştırmalarıma göre ihtiyacımızdan eksik aldığımız 7000 kalori, ortalama 1 kilo vermenizi sağlıyor..günde 1000 kalori eksik almak haftada 1 kilo, 500 kalori eksik almak yarım kilo verdiriyor. Tabi egzersizlerle yakılan kaloriyi de düşüyorum..
Bende kalori hesabı yapıyorum, günlük ihtiyacım 1800 civarı, bende 1000 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum, bazen biraz geçiyorum. Günde yarım yada 1 saat yürüyüş yapıyorum spor olarak..farklı egzersizler zorluyor beni..
10 günde derken neyi kastettin? 10 ar günlük farklı program mı uyguluyorsun?
Evet ben hesapliyorum formülü var ona göre yiyorum mesela diyetisyenler ilk diyette bana 3000 kaloriyle başlatıyor daha çok yedirirlerCanım bence yanlış düşünüyorsun bu işin uzmanları da hep 300-400 kalori açığı bırakın diyorlar sen çok az kaloriyle besleniyorsun bunu ilk yazdığın zamanlar da söylemiştim. Evet az yiyorsunuz ama kilonun sağlıklı bir şekilde gidip gitmediği belli değil. O miktarlarla vücut kıtlık moduna girer bir yerde. Arkadaşın günlük ihtiyacı fazla olabilir hem boyu uzun hem de sporcu.
Estağfurullah, olur mu öyle şey, tabiki fikirlerinizi paylaşın lütfen.. diyetisyene gitmiyorum, kendim çabalıyorum. Daha öncede 16 kilo vermiştim kalori hesabıyla..1000-1200 arası alıyorum günlük..bazen fazla aldığımda oluyo tabi..Ben kalori hesabı yapmıyorum yapmadan da zayıfladığını gordum saglikli olan şeyleri yiyorum mesela yağı çok yerim diyet benim için sadece zayıflamak değil iz n sürebilir sağlık için yapıyorum aslında 1000 kalori az bence çünkü daha ne kadar azaltcaksin kilo vermek için en azından haftanın üç günü 1000 kalorilik yap diğer günler 1600 kalori al daha mantıklı vücut şaşırdın diyetisyen kontrolundeysen bilmişlik yapmak istemem diyete nakış m değişti de biraz
Çok güzel işte artık gözle görülür fark edilir bir değişiklik var aynen devam canımBu arada son zamanlarda gören herkes acayip zayıflamışsın diyor şaşırıyor ben de şaşırıyorum çünkü bir süredir hiç ama hiç kilo veremedim herhalde sıkılaşmışım diyorum onlara. Bir yandan da mutlu olmadım değil üst üste kaç kişi söyleyince demek ki fark edilir bir şey var diyorum:)
Muğla tercih et canım bence hem çok güzel hem küçük hem denizi güzelBen balık burcuyum biraz denizi seviyorum da deniz kenarı olan bir yer olsun istiyoruz inşallah
Anlayabiliyorum seni ama spor yaparsan daha kötü olursun bence zaten hastalık vücut direncini düşürdü birde efor sarf edeceksin daha kötü olursun bence 1 hafta daha beklemelisin bol sıvı bitki çayı ıhlamur adaçayı bol meyve elma portakal senin yakın arkadaşın olmalı şimdiGünaydın kızlar
Geçen hafta ;57.3
Bugün; 57.6
Bu hastalık bütün düzenimi alt üst etti ya çok sinir oldum valla spor yapamayınca veremiyorum ben anlaşılan, iskender dışında bi kaçamağım olmadı çünkü, kızlar ya iyileşemedim henüz boğazım kötü hatta bugün, ama genede yarın itibariyle spora geri başlıyım diyorum, hastalığım daha beter olurmu ne dersiniz
Şu spor nasıl peki canimBana bugüne kadar yaptığım en kolay diyet olarak geldi oruç mantığı olduğu için insan bir süre sonra kendini oruç zannediyor mesela dün niyet ettim orucumu bozmaya dediğimi farkettimabartmıyorum
Kilo verdim kilom 96.7 gördüm başladığımda şimdi tartıldım ve 95.7 yi gördüm8 saatlik dilimde ekmek tatlı yemiyorum yemeği bol yiyorum iki öğün besleniyorum aslında Karatay tarzzi beslenme biraz
İki öğün besleniyorum 19: 30 dan 11:30 da bitiyorum ben oruç takibi diye program indirdim onunla takibini yapıyorum ben kahvaltı atlayarak yapıyorum ister akşam ister öğle oyununu atlansana kalmış
Aklıma gelenleri yazdım merak ettiğin olursa sor canım bildiğim kadarıyla yardımcı olmak isterim
Menülere yazmayı unuttum ama çok bitki çayı içtim geneldede tatlandırsın diye ballı içtim oda aldırmış olabilir kilo aklıma gelmedi hiç, eşim sürekli elinde bi bitki çayıyla geldi ne bitkisi onu bile bilmiyorum içtiklerim, biraz daha sabrediyim cnm ozaman, hafta sonu bol sıvılı detox yapıyım olmadı ayran çorbası falan içerimAnlayabiliyorum seni ama spor yaparsan daha kötü olursun bence zaten hastalık vücut direncini düşürdü birde efor sarf edeceksin daha kötü olursun bence 1 hafta daha beklemelisin bol sıvı bitki çayı ıhlamur adaçayı bol meyve elma portakal senin yakın arkadaşın olmalı şimdi
Geçen hafta kaçtın cnm64.5 kılo
kahvaltı yapmıyorum.
öğlen döner yiyeceğim bir porsiyon 12.00 da
akşam yogurt ve gevrek yiyeceğim. 1 kase 19.00
hedefim en az 3 lt su
1 saat spor
Canım kaptanım su 1.5 2 lt kadar ancak içiyorum uyarılarını dikkate alacağım bu hafta hasta gibiydim sürekli başım döndü ve fazlaca yorgun hissediyorum kendimi akşam yemeklerim geç saate kalıyor kızım 7de geliyor okuldan onu bekliyoruz yemek için ve uyarılarını dikkate alacağım çok haklısınKilona göre az yemişsin. Önemli olan az yemek değil canım. Sağlıklı ve düzenli yemek. Kendini aç bırakmaman lazım. Çünkü aç kalırsan bir süre sonra iraden kayboluyor. O yüzden besleyici ve sağlıklı beslenmelisin. Su ne kadar içiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?