Bence kahvaltı yapmalısın bütün gece aç kaldıktan sonra protein alman lazım 1 haşlanmış yumurta en azından yoğurt yersen dengelersin ve daha iyi olur64.5 kılo
kahvaltı yapmıyorum.
öğlen döner yiyeceğim bir porsiyon 12.00 da
akşam yogurt ve gevrek yiyeceğim. 1 kase 19.00
hedefim en az 3 lt su
1 saat spor
Olabilir canım hele sen bir iyileş vücut direncini sağla yaparsın detoks sıkma canınıMenülere yazmayı unuttum ama çok bitki çayı içtim geneldede tatlandırsın diye ballı içtim oda aldırmış olabilir kilo aklıma gelmedi hiç, eşim sürekli elinde bi bitki çayıyla geldi ne bitkisi onu bile bilmiyorum içtiklerim, biraz daha sabrediyim cnm ozaman, hafta sonu bol sıvılı detox yapıyım olmadı ayran çorbası falan içerim
Ama pirinç yemiş mesela beytinin etrafındaki lavaş var çlçülü makarna bana kilo aldırmıyor mesela ama pirinç hemen etki ediyor. Bence az yemiş görünse de zararlı yemiş senin daha önce makarnalara kızdığını gördüğüm için dikkatini çekmek istedim pirince kaptanım :)
Az da olsa vermişsin haftaya daha çok verirsin eminim pes etmek yok tabiki tempo tempo devamKilo bildirimi
Geçen hafta 75.7 kg
Bu hafta 75.4 kg
Fark 300 gr
75 beni bırakmıyor.Çok sıkıldım bu kiloda olmaya.Üstelik bu hafta kaçamak yapmadım.Ama pes etmeyeceğim.
Spor derken benim kilom fazla olduğu için yürüyüş yapıyorum tempoluŞu spor nasıl peki canim
Anladım kaptanım söz verdim daha çok dikkat edeceğim bugün leslie yapmaya başlayacağım ve hiç kaçamak ve sağlıksız beslenmeyeceğim yoğun bir hafta sonum var zaten onu da atlatırsam hafta bol eksili geleceğimCanım bazen yediklerinin miktarı bazende yediğin yiyeceklerin cinsi önemli oluyor. Bu menüde kilosuna göre çok az yemiş.. Yedikleri olmamış zaten. Beytinin lavaşı da, sarmadaki pirinçte olmamış zaten ama miktar olarak az yediği için kalori alımı dengelenmiş. Az yemek kilo verileceği anlamına gelmiyor zaten ki bir çok kişi hatayı burada yapıyor ilk. Az yeyince zayıflayacağını zannediyorlar. O yüzden farkındaysan düzenli ve dengeli yemekten bahsettim. Benim bu konudaki şahsi düşüncem deneyimlerime de dayanarak günlük üç ana öğün, eğer diyete yeni başlanıldıysa ve verilecek kilo fazlaysa en az iki ara öğün, bol su ve haftanın üç günü en az 35 dk tempolu yürüyüş. Güne erken başlayıp, günü erken kapatmak kilo vermek için en etkili yöntemlerden. Konudan konuya atlamış gibi oldum ama o menüdeki yiyeceklerdamlapal ın kilosuna göre çok azdı. Zaten sağlıklı da değillerdi.
24.02.2020
13:45
2 sıkım mercimek köftesi (karnım şiş gibi ilaç içmek için yedim)
15;50
1 kare çikolata
16:30
Yarım dilim börek
4 sıkım mercimek köftesi
Su: 1600 ml
Salıyı yazmanışım saatli
Gün içinde 10 Da uyandık
Ne yedim hatırlamıyorum ama geçiştirmelik bir şeylerdi akşama arkadaşlar yemeğe gelecek ağır yiycem diye
14 te öğlen uykusunu kızımla bir uyudum
16 civarı uyandım hızlıca işlere giriştim ev topla süpür sil mutfağı toparla bir şey yemedim akşam 8 civarına kadar
Yemekte de
Yarım kase mercimek çorba
1 ev yapımı tavuk burger+ yarım tavuk köftesi yedim
Sonra 1 çb şekersiz çay içtim
Kahvaltı yapmiyorsan işin daha kolay sadece akşam da yemekten sonra bişey yemeyeceksin ben sadece çay ve bitki çayı içiyorum64.5 kılo
kahvaltı yapmıyorum.
öğlen döner yiyeceğim bir porsiyon 12.00 da
akşam yogurt ve gevrek yiyeceğim. 1 kase 19.00
hedefim en az 3 lt su
1 saat spor
İnşallah canım daha karar vermedik yaşam için de kolay olmalı Balıkesir ilçelerini istiyorum ben ama bakalım o gün gelişindeMuğla tercih et canım bence hem çok güzel hem küçük hem denizi güzel
Allah yar ve yardımcıları olsun hepsini korusun hepsi ana kuzusu hepsinin bir ailesi var hepsine sabır versin ve en kısa sürede yuvaların dönsünler bitsin savaşDünkü programımı yapamadım.Spor ,detox suyu hepsi kaldı.akşamdan beridir haberlere takılıp kaldım.Gece 2:30 da uyudum. Düşünüyorum da ben bekarım,çocuğum yok.Allah muhafaza çocuğu askerde olanı düşünemiyorum bile.İnsan deli çıkar vallahi.Belki ben çok fazla etkileniyorum ama ciddi biçimde bazen kaldıramadığımı düşünüyorum.
Berceste
Öğretmenim
Evliyim çocuğum yok
yaşım 39 Çorum'da yaşıyorum
Boyum 175 kilom 96
İlk Hedefim 80 son hedefim 75
Kilo alma hikayem aslında hep iri biriydim ama sağlıklı duruşum vardı sonuçta sporcuydum evlendiğimde 65 kiloydum ve birden kilo almaya başladım herhalde hormonal bir durum dedim (ki öyleymiş) sonra 15 kilo aldım sonuçta beden eğitimi öğretmeniydim ve kilo verebilirim diye düşündüm ama olmadı 2 yıl geçti ve ben çocuk sahibi olmak isterken aslında erken menopoza girmişim ve kilo alma sebeb bu durummus yaklaşık 10 yıl tüp bebek tedavileri ve birçok hastalıkla savaştım çocuğum olmadı ama en azından sağlığım yerinde çok şükür
Ve tekrar diyete başladım sağlıklı bir yaşam için bu halim biraz kocaman da
Sağlıklı ve güzel bir görünüm için n kilo vermek istiyorum
Daha önce 1. Takilmdaydim ve grubum kapanınca ortada kaldım sonra da katılmadım nasip bu guneymis
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
İyi akşamlar
Menüm
05.30. 1 tabak tarhana çorbası, 1 dilim patatesli börek, 2 kaşık bulgur pilavı, 3 yeşil zeytin, 3 kuru hurma
18.30. 1 tabak mercimek çorbası, 1 tabak salata
20.00. 3-4 bardak çay
Su 2 litre oldu, 3 e tamamlamaya çalışırım
70 dakika yürüyüş= 8750 adım=130 puan..
Perşembeden kısır hiç olmamış canım. Keşke kısır yemeseydin. Umarım tartı kötü bir sonuç göstermez bugün sana.Iyi akşamlar 2gundur baya yoğundum.Menumu yazamadım.
Bugün baya geç kalktım.Kac gundur uyuyamiyodum gece.
Kahvaltı 11.00
1dilim tb ekmek
1catal patates kızartması
1dilim peynir 2zeytin
Salatalik bol yeşillik
13.00
Şekersiz türk kahvesi
15.00
1kase kısır
1fincan çay
19.00 Akşam
1dilim ince ekmek
2sivas köfte
Bol salata
Yarım bardak ayran
2lt su.
Spor yok.Tum gün ev dışarı alışveriş derken baya koşturmalı geçti.
Teşekkürler layd çim evet amaç önce sağlık sonra sağlık için kilo vermeHoş geldin canım aramıza. Ben Ebru. Kırıkkale' de yaşıyorum. Memurum. Evliyim ve iki kızım var. 19(38) yaşımdayım. Sağlıklı bir yaşam için güzel bir yola çıkmışsın ve doğru yoldasın. İnşallah bizimle birlikte hedefine ulaşırsın
Ah ahhh benimde peşimi bırakmasa kaptanPatatesli börek için bir açıklama bekliyorum. Allah kabul etsin orucunu inşallah ama çok sağlıksız olmuş bu menü. Daha doyurucu ve sağlıklı beslenmen lazım. Senin üzerinde bu aralar çok duruyorum canım fark ettiysen çünkü bu hafta gerçekten bıraktın kendini. Üzerine bir rehavet çöktü. Kurtulman lazım bu durumdan. Harika gidiyordun çünkü. Böyle güzel bir ivme yakalamışken senin peşini bırakmaya hiç niyetim yok
İlk menünü yorumlayalım bakalımBen if yapıyorum da
16 saat oruç 8 saat beslenme şeklinde
11:30 yumurtalı ıspanaklı sadece oruç açmak için çok az
12:30 fırında patates ve tavuk 3 y.k yoğurt
Biraz kara dut (virüsler için)
17.00 elma
19:00 Akşam bir tabak nohut
Bir kase yoğurt
2 tane gül börek
19:30 da da orucum başladı yarın 11:30 a kadar şuana kadar 3 litre su içtim ve 4 e tamamlayacak inşallah
sinirsiz kahve çay içecek içildiği için onları yazmıyorum
spor yok
Gösterdi bile kaptanım ya.Tartiyi unuttum ben.Canim da istemişti.Su sıralar yediklerine dikkat etsemde bazen kaçamaklarim oldu.Yogunluktan spor da yapamadim.Perşembeden kısır hiç olmamış canım. Keşke kısır yemeseydin. Umarım tartı kötü bir sonuç göstermez bugün sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?