10. Takımdaymışım haziran 2018 de buldum kendimidamlapal canım sen kullanıcı adı değişikliği yaptın mı? Eski listelerde bulamıyorum seni.
10. Takımdaymışım haziran 2018 de buldum kendimi
OlabilirOnu bende buldum da şu eski dediğin sanırım elma diyeti diye bir topiğe yazmışsın onu hatırlıyorsun anladığım kadarıyla.
İf de her zaman yapacağım için kısıtlama yapmayi düşünmüyorum benim yasaklı besinlerim var zatenİlk menünü yorumlayalım bakalım
If yapmayı bende denedim ama şimdiye kadar olan alışkanlıklarım yüzünden maalesef beceremedim. Sağlıklı ve mantıklı olduğunu düşünüyorum. Ama if yapsak bile kaçınılması gereken yiyecekler olduğunu da unutmamamız gerek. Patates ve hamur işleri bunların başında geliyor. Börek ve patates olmamış maalesef. Diğerleri oldukça sağlıklı ve faydalı yiyecekler zaten. Yalnız şunu unutma cuma günü yani tartı gününden önce nohut gibi şişkinlik yapacak yiyeceklerden uzak durmamız gerekiyor. Bir daha ki sefere haberin olsunBeden eğitimi öğretmeni olman çok güzel bence. Daha rahat spor yapabileceğini düşünüyorum. Su çok güzel yalnız 3 litreyi çok geçmemeye çalış. Çayını ve kahveni şekersiz içtiğini umuyorum inşallah öyledir.
İf de de akşamla sabah saatleri 16 saat aç kalman lazım hicbirsey yemiyorum kolay olur senin içinSabah yersem akşam akşam yersem sabah yememeye çalışıyorum
İf de her zaman yapacağım için kısıtlama yapmayi düşünmüyorum benim yasaklı besinlerim var zaten
Süt kurufasulye tatlı paketli ürünler
Un ve unlu ürünler (dün bayagdir yemedigim için kaçırdım)
Suyu da doktorum boy ve kiloma göre ayarladı ben de fazla diyordum ama 2 bana az geliyor artık
Spor okulda yaptıklarım beni etkilemiyor zaten özel yapmam lazım diyete alismayi bekliyorum başlamak için
Devamlı yapmak için patates ve nohut şart benim için çünkü nohut unu kullanıyorum herşeyeama tartı gününe dikkat ederim artık nohut yemeği için
Ben bildirim yapmaya ne zaman baslayacam peki bu hafta 96.7 yla başladım bu sabah 95.7 kilom
Olabilir
Benim de diyetisyen değil nörolog birçok rahatsızlık nedeniyle gittim ve bu diyeti yaptırdı bana 8 ay hiç bozmadan yaptım ve cok faydasını gördüm 80 kiloya kadar düşmüştüm ama zor bir diyet her yerde olmuyor annem geçen sene vefat etti ve hastane dönemi 3 ay kaldık haliyle diyet falan kalmadı üstüne duygusal boşluk ve yeme içme ayarsız devam etti bir türlü dur diyemedim bu if beni kendime getirdiDiyetisyene mi gidiyorsun yoksa doktora mı? Belirli bir listen var mı? Süt neden yasak? Spor konusunda sorun yok çünkü dediğin gibi biraz alışman gerekiyor ama spordan ziyade bu dönemde hayatını da hareketli hale getirebilirsin. (Normalde asla yapmadığım bir şeydir senli benli konuşmak ama burada da sizli bizli konuşunca istenilen samimiyet oluşmuyor o yüzden böyle hitap ediyorum, yanlış anlama lütfen) Patates neden şart? Nohut ununda sorun yok ama yemeği tartıda maalesef ki biraz fazla çıkartıyor. Malum yarışmada olduğumuz için cuma günleri mümkün olduğu kadar eksi kilolarda olmamız lazım. Bildirim yapmaya başladın zaten. Her hafta cuma günleri sabah aç karnına tartılıp burada bildiriyoruz. Su konusunda da haklısın eğer doktorun ayarladıysa sorun yok.
Benim de diyetisyen değil nörolog birçok rahatsızlık nedeniyle gittim ve bu diyeti yaptırdı bana 8 ay hiç bozmadan yaptım ve cok faydasını gördüm 80 kiloya kadar düşmüştüm ama zor bir diyet her yerde olmuyor annem geçen sene vefat etti ve hastane dönemi 3 ay kaldık haliyle diyet falan kalmadı üstüne duygusal boşluk ve yeme içme ayarsız devam etti bir türlü dur diyemedim bu if beni kendime getirdi
Süt e inteloransim var bağırsak geçirgenliğini karşı icirmiyor süt içince şişkinlik oluyor ya bana yaramıyor
Maya un bunlar benim intoleransim olan şeyler yemedigimde iyiyim ağrım olmuyor hiç
Noral terapi uyguluyorum ben
Senli benli konusmazsak olmaz kiii
Pirinç ve bulgur yasak zaten canım ama patates yemem lazimTamam canım o zaman bunları da öğrenmiş olduk. O yasaklıların içine patatesi ve pirinci de eklersen çok daha güzel olacak. Mümkün olduğunca yememeye çalış olur mu?
Pirinç ve bulgur ya
Pirinç ve bulgur yasak zaten canım ama patates yemem lazimçünkü besin olarak çok az kalıyor patatesi çıkarırsak ki ben haftada iki kere patates yediğimde de kilo verebilirim
Teşekkürler kaptanımTamam o zaman anlaştık. Sadece sana serbest patates
Evet bende unutmusum cnm ya o kadar cok nick degistirdmki
Buyuk ihtimalle cnm hala odem atıyorumSonuç süperrr cnm ödem falanmı attın acaba çok iyi gitmiş
Aynen cnm bu hafta moral bozuklugunun da etkisi var diye düşünüyorumÇok güzel tebrikler..
Diyetin ilk haftalarında ödem vs den dolayı fazla kilo kaybediliyor, sakın nasılsa veriyorum diye rehavete kapılma..kendimden biliyorum, ilk hafta 3 kilo vermiştim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?