Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Iyi akşamlar kızlar.Menumu bildiriyi
Sabah limonlu ılık su
10.00 Kahvalti
1dilim ekmek
1yumurtadan peynirli omlet
2zeytin bol yeşillik marul nane

13.30
1kase şehriye çorbası

15.00
Yeşilçay

16.30
Türk kahvesi şekersiz
1minik kare bitter.

18.30 Akşam
1kucuk tabak kabak yemeği yoğurtlu
Brokoli havuç salata

2.5lt su
1mile leslie.

afiyet olsun suyu arttırırsınız herhalde yatana kadar spor var mı?

afiyet olsun güzel bir gün olmuş

anlaştık tabiki ben söz veriyorum mümkün olduğunca da takıma yazıyorum.
Bu hafta herkese hedef belirleyeceğim inşallah
ben çok acil hedef alabilir miyim lütfen
Ben eski yenilerdenim nasıl yardımcı olmamı istersen olurum tabiki... yeterki kaptanım istesin

Menümü yazayım dedim;
08.30 bitki çayı form çaylarından
10.00 2 dilim kaşarlı tost 1 bardak çay 1 kupa ballı ıhlamur
12.30 3 kaşık yoğurt 3 kaşık makarna
14.30 1 avuç leblebi 1 fincan kahve
19.00 1 kase mercimek çorbası 2 dolma yoğurtlu brokoli karnabahar salatası
2 lt su
2000 adım 30 puan 25 mekik

iyi akşamlar herkese
kahvaltı(09.00):
1 karatay ekmeği+yoğurt
ara öğün
1 filtre kahve+kinder pingui 30 gr 120-150 kalori arasında bir şey
akşam yemeği(16.30)
yoğurtlu brokolinin içine 4 yk tam buğday makarna baya
2 lt su 2.5 yaparım
30 dk eliptik birazdan 15 dk lık egzersiz yapacağım puanını hesaplarım
Çok sağlıklı bir gün olmadı gibi ama iyi geldi sevdiğim ve tadı güzel şeyler yedim haşlanmış yumurtadan bıktım artık ama kütüphaneye gitmeden önce başka nasıl bir kahvaltı yapabilirim bilmiyorum

karbonhidrattan zengin bir gün olmuş afiyet olsun

İyi aksamlar
Menüm
12.00. 1 kupa biberiyeli çay,
14.00. 6-7 yaprak sarması, çeyrek kete( açma gibi bişey), 2 tane tuzlu kurabiye, 3-4 bardak çay
19.00. 1 tabak mercimek çorbası, yarım tabak salata, 3-4 yerfıstığı
20.00. 2 bardak çay

2.5 litre su, 65 dakka yürüyüş= 8000 adım= 120 puan
Bugün komşuda oturma vardı, bunlarla atlattım..
Kaptanım, sabah 1 dilim patatesli börek yiyecektim, dünden bugün için ayırmıştım, sana hesabını veremem diye yemedim..

Canım protein anlamında hiçbir şey yok menüde sanki bence en azından bir yumurta ya da ne bileyim köfte vb protein olarak bir şeyler almalısın. Karbonhidratı vücut çok hızlı tüketip acıktırır da.

İyi geceler kadar kizlar
İki gün evimde değilim ve misafirliğe ne olursa onu yiyecem ama if e sadigim mesela bugün sabahtan kahvaltı ya gittim arkadaşa ve 11 de yaptım kahvaltıyı acuka biber öldürmesi bal süzme yoğurt ve peynir yedim
Akşama annemdeydim ve 4bucukta pide yedim(yasak ama yemek yoktu )
2 litre su
Bitki çaylarını icemedim 5 de başladı orucum ve yarın 9 da bitiyor teyzeme gidecem en az zayiatla atlatmak istiyorum inşallah
İyi geceler

Yaa yumurtayı hiç sevmiyorum, peynir süt yoğurt ayranı 3-4 yaşlarında tiksindiğim için ağzıma bile koyamıyorum, protein için geriye sadece et ürünleri kalıyor, bide baklagiller sanırım..gerçi akşam mercimek çorbası içmiştim ama biliyorum genelde menülerimin proteini az oluyo sizinkilere göre..başka ne yapabilirim bu konuda bilmiyorum..et tavuk haşlama yiyorum arada ama denk gelmiyor herzaman..evdeki menünün diyet olanlarını tercih ediyorum..

Protein içeren besinleri senin için araştırdım canım birçok besinde farklı miktarlarda varmış aslında. Şu an buraya kopyalayamadım ama google a yaz biraz araştır istersen. Diyetlerin sağlıklı beslemelerin vazgeçilmezidir protein.

Günaydın kızlar
Dün öyle çok yorulmuşum ki saat 22:00 de uyuyakalmışım.

Sen şimdi bunları yemiyorsun diye evdekilerde yemiyordur. Çocuklara nasıl yediriyorsun?

Canım bildirim derken kilo bildiriminden bahsetmiştim. Dün cuma bildirim günüydü. Şeker pare ve tantuninin ekmeği haricinde güzel menü. Su ve spor gayet güzel. Türk kahvesindeki şekerden bir vazgeçebilsen aslında Türk kahvesinin daha lezzetli olduğunu göreceksin. Denedin mi hiç şekersiz?

Henüz herkes tam olarak anlamadığı için ve liste oluşmadığı için olabilir spor yarışmasına katılımın az olmasının sebebi. Bu hafta çözeriz onu. Menü konusunda haklısın. Herkesin birbirinin menüsüne yorum yapması gerekiyor aslında ama bu da çok yapılmıyor. Bu aralar takımda sirkülasyon çok fazla oldu. O nedenle tam bir düzen oturtamadım ama zamanla birbirimizi iyice tanıyıp alışınca daha iyi olacağını düşünüyorum. İnşallah birlikte çok güzel şeyler paylaşacağız ve başaracağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…