- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
Geçen hafta yaptığın gibi düzenli spor ve kaçamaksız bir hafta geçirirsen eğer ekstra hiçbir şey yapmadan hedefe ulaşırsın canım. Hadi bu hafta birlikte başaralımBu hafta 89 a düşmek istiyorum tavsiye alabilirim daha dikkatli olmam gerekli 4 yıldır görmediğim bir kilo
Merhabalar
Dünkü menüm
Kahvaltıda 8.30 çeyrek sımit
Öğle 12.30 yarım küçük.boy pizza ayran
Akşam 16.30 2 yemek kaşığı nohut 2 yemek kaşığı makarna
3.5 lt su
1 saat yürüyüş
Arkadaşlar çalıştığım için bazı günler yanında yemek götürmeye uygun ama bazı günler maalesef uygun değil onun için dışarıdan en az kaloriyi almaya çalışıyorum
Su çok az olmuş canım. Ayrıca çok az yemişsin. Akşamın nasıl geçti acıktın mı?İyi akşamlar kızlar
Sabah 08.00; çeyrek tam buğday ekmeği ile yapılmış peynir zeytin salatalıklı sandwiç
Öğlen 12.30; 1 dilim şinitzel
Yeşillikli salata
Akşam canım bişey istemedi yemedim çok acıkırsam ayran içicem
Su 1.5 litre
Öncelikle form çaylardan hemen uzaklaş canım. İçindeki bazı bitkiler maalesef vücuda yarar değil zarar veriyor. Onun yerine gün içinde farklı çay içmek istersen yeşil çay içebilirsin. Hem sağlıklı hem faydalı.Menümü yazayım dedim;
08.30 bitki çayı form çaylarından
10.00 2 dilim kaşarlı tost 1 bardak çay 1 kupa ballı ıhlamur
12.30 3 kaşık yoğurt 3 kaşık makarna
14.30 1 avuç leblebi 1 fincan kahve
19.00 1 kase mercimek çorbası 2 dolma yoğurtlu brokoli karnabahar salatası
2 lt su
2000 adım 30 puan 25 mekik
Kilona göre çok ama çok az yemişsin. Sağlıklı şeyler yemiş olman yeterli değil sadece kilona göre beslenmen gerekiyor. Önünde uzun bir yol var. Yediklerini daha en baştan bu kadar azaltırsan eğer hedefe ulaşman çok zor. Bu menünü hiç görmemiş olmayı diliyorum. Kahvaltıda tam buğday ekmeği arasında tost yiyebilirsin. Yumurtayı yağda pişirip peynir zeytin ve yeşillikle yiyebilirsin. Ama tabii az yağda. Kahvaltı benim önem verdiğim öğünlerden. Çünkü güne nasıl başlarsan günün aynen öyle devam ediyor. Kahvaltı olmazsa ya da az olursa acısı akşama çıkıyor. Denemeyle sabit bu söylediğim. Senin aklına gelen başka çeşit var mı kahvaltı da mesela neler yapabilirsin?iyi akşamlar herkese
kahvaltı(09.00):
1 karatay ekmeği+yoğurt
ara öğün
1 filtre kahve+kinder pingui 30 gr 120-150 kalori arasında bir şey
akşam yemeği(16.30)
yoğurtlu brokolinin içine 4 yk tam buğday makarna baya
2 lt su 2.5 yaparım
30 dk eliptik birazdan 15 dk lık egzersiz yapacağım puanını hesaplarım
Çok sağlıklı bir gün olmadı gibi ama iyi geldi sevdiğim ve tadı güzel şeyler yedim haşlanmış yumurtadan bıktım artık ama kütüphaneye gitmeden önce başka nasıl bir kahvaltı yapabilirim bilmiyorum
Oyyy kuzum oyyyy senin menüler uçtu gitti. Nazar ettiler sana artık karar verdim. Hadi bi kendine gel artık. Bu menüyü ne sen yazdın ne ben gördüm. Bu arada uzun zamandır kete yemiyorumİyi aksamlar
Menüm
12.00. 1 kupa biberiyeli çay,
14.00. 6-7 yaprak sarması, çeyrek kete( açma gibi bişey), 2 tane tuzlu kurabiye, 3-4 bardak çay
19.00. 1 tabak mercimek çorbası, yarım tabak salata, 3-4 yerfıstığı
20.00. 2 bardak çay
2.5 litre su, 65 dakka yürüyüş= 8000 adım= 120 puan
Bugün komşuda oturma vardı, bunlarla atlattım..
Kaptanım, sabah 1 dilim patatesli börek yiyecektim, dünden bugün için ayırmıştım, sana hesabını veremem diye yemedim..
İyi geceler kadar kizlar
İki gün evimde değilim ve misafirliğe ne olursa onu yiyecemama if e sadigim mesela bugün sabahtan kahvaltı ya gittim arkadaşa ve 11 de yaptım kahvaltıyı acuka biber öldürmesi bal süzme yoğurt ve peynir yedim
Akşama annemdeydim ve 4bucukta pide yedim(yasak ama yemek yoktu )
2 litre su
Bitki çaylarını icemedim 5 de başladı orucum ve yarın 9 da bitiyor teyzeme gidecem en az zayiatla atlatmak istiyorum inşallah
İyi geceler
Normalde yeni üye çağırmamayı düşünüyordum ama takımda ikinci bir Ebru neden olmasın dedim. Hadi koş gel 13. takıma
*** 13. Takım 664. Etap 28 Şubat - 6 Mart Kilo hedefleri ***
@dira90 : 58 - 57.5
LAydLiNe : 73 - 72
@Aysegul 6666 6 : 80.3 - 79
Efsun64 : 75.6 - 74.8
F fanur : 75.4 - 74.4
@Ikizannesi : 65 - 64.5
polokey2244 : 72.2 - 71.5
D Dildev : 73 - 72
@Kiloverenbiri i : 91 - 89.8
K krtp86 : 57.6 - 57
@15 Bahar gelecek : 70 - 69.5
_bloom_ : 65.9 - 65
Queen mom : 79 - 78
A Aylakkadin : 64.5 - 63.8
@damlapal : 83.8 - 82.5
pessinus : 72.8 - 72
@berceste_ : 96 - 93.5
Merhaba.. Ebru ben. 36 yaşındayım, 165 boy ve 80 kiloyum. 2 Aydır regl olmuyorum ilaç kullanıyorum dolayısıyla hedefim bu hafta 79 olsun.
Buranın sağladığı motivasyona çok inanıyorum daha önce denemiştim ama düzensiz yaşadığım için başarılı olamamış ve ayrılmak durumunda kalmıştım. Diskalifiye olmadım hiç. Şimdilerde daha düzenli bir hayatım var yatış kalkış saatim belli en azından :) Hep birlikte başarıcaz inşallah.. Sevgiler
Malesef birçok şeyi bilen ama uygulayamayan kesimdenimpessinus arada gözümden kaçmadı sanma senden de menü bekliyorum Bu arada menü yorumlarını çok beğeniyorum. Menü konusunda seninle aynı düşüncelerdeyiz. O yüzden bol bol menü yorumu bekliyorum senden
Kesinlikle canim o zaman çok hızlı veriliyor. :)Merhabalar canım
Normalde makarna ve pizza benim yasaklılar listemde ama açıklamasını yapmışsın ve miktarını çok az tuttuğun için şimdilik sorun yok. Su ve spor gayet güzel. Öğün saatlerin çok çok güzel. Gün içinde kendine menü belirlerken karbonhidrat ve protein dengesine dikkat et lütfen. Mümkün olduğunca protein karbonhidrattan fazla olsun
Kesinlikle canim o zaman çok hızlı veriliyor. :)
Sporu puanla demiştin ya o ne demek? Nasıl yaparim
Malesef birçok şeyi bilen ama uygulayamayan kesimdenimelimden geldiğince yaparım canım. Kayınvalidem bizdeydi düzenimiz yoktu bugün gidiyor biraz daha düzenlerim artık menülerimi
240puan desem çok abartmış olunuyor mu doğru hesaplamış olabilir miyimTakımın ilk sayfasında puan listemiz var. Orada puanlar yazıyor. Yaptığın sporun puanını o listeye göre puanlaman lazım.
240puan desem çok abartmış olunuyor mu doğru hesaplamış olabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?