Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhabalar
Dünkü menüm
Kahvaltıda 8.30 çeyrek sımit
Öğle 12.30 yarım küçük.boy pizza ayran
Akşam 16.30 2 yemek kaşığı nohut 2 yemek kaşığı makarna
3.5 lt su
1 saat yürüyüş
Arkadaşlar çalıştığım için bazı günler yanında yemek götürmeye uygun ama bazı günler maalesef uygun değil onun için dışarıdan en az kaloriyi almaya çalışıyorum

Bu hafta 89 a düşmek istiyorum tavsiye alabilirim daha dikkatli olmam gerekli 4 yıldır görmediğim bir kilo
Geçen hafta yaptığın gibi düzenli spor ve kaçamaksız bir hafta geçirirsen eğer ekstra hiçbir şey yapmadan hedefe ulaşırsın canım. Hadi bu hafta birlikte başaralım

Merhabalar canım

Normalde makarna ve pizza benim yasaklılar listemde ama açıklamasını yapmışsın ve miktarını çok az tuttuğun için şimdilik sorun yok. Su ve spor gayet güzel. Öğün saatlerin çok çok güzel. Gün içinde kendine menü belirlerken karbonhidrat ve protein dengesine dikkat et lütfen. Mümkün olduğunca protein karbonhidrattan fazla olsun

Su çok az olmuş canım. Ayrıca çok az yemişsin. Akşamın nasıl geçti acıktın mı?
Öncelikle form çaylardan hemen uzaklaş canım. İçindeki bazı bitkiler maalesef vücuda yarar değil zarar veriyor. Onun yerine gün içinde farklı çay içmek istersen yeşil çay içebilirsin. Hem sağlıklı hem faydalı. pessinus unda dediği gibi bol karbonhidratlı bir menü olmuş. Ama genel anlamda beğendim menünü. Ufak tefek dokunuşlarla ilerleyen günlerde çok sağlıklı menüler yazacağına eminim. Adım sayın çok az bu arada. Normal hayatın ne kadar hareketli? Mümkünse bana rutin günlerinden birini anlatabilir misin?
Kilona göre çok ama çok az yemişsin. Sağlıklı şeyler yemiş olman yeterli değil sadece kilona göre beslenmen gerekiyor. Önünde uzun bir yol var. Yediklerini daha en baştan bu kadar azaltırsan eğer hedefe ulaşman çok zor. Bu menünü hiç görmemiş olmayı diliyorum. Kahvaltıda tam buğday ekmeği arasında tost yiyebilirsin. Yumurtayı yağda pişirip peynir zeytin ve yeşillikle yiyebilirsin. Ama tabii az yağda. Kahvaltı benim önem verdiğim öğünlerden. Çünkü güne nasıl başlarsan günün aynen öyle devam ediyor. Kahvaltı olmazsa ya da az olursa acısı akşama çıkıyor. Denemeyle sabit bu söylediğim. Senin aklına gelen başka çeşit var mı kahvaltı da mesela neler yapabilirsin?

Oyyy kuzum oyyyy senin menüler uçtu gitti. Nazar ettiler sana artık karar verdim. Hadi bi kendine gel artık. Bu menüyü ne sen yazdın ne ben gördüm. Bu arada uzun zamandır kete yemiyorum Sizin oturmaları iyi bilirim Totalde yediklerin sakıncalı şeyler ama çok az yemişsin. Bu menü hiç sağlıklı değil. İşte kalori sayma işini bu yüzden hiç sevmiyorum. Önemli olan sağlıklı beslenmek bence yediklerimizin kalorisi değil. Hani her şeyi yerim zayıflarım mevzusu var ya hiç inanmıyorum ben ona. Eğer öyle olsaydı şimdi hepimiz başka yerlerde olurduk burada kilo vermek yerine. Patatesli böreği yememişsin ama sabah aç kalmışsın. Bugünden itibaren daha sağlıklı menüler bekliyorum senden. Biliyorum ki evde yalnız olmadığın için zor bu menüler ama artık kendine ayrı yemek düşünmenin zamanı geldi.

Daha ilk günlerden seni korkutup kaçırmak istemiyorum o yüzden bir süre menülerini sessizce izlemek istiyorum. Senden tek istediğim sağlıklı beslenmen. Menü yazmayı unutma lütfen

pessinus arada gözümden kaçmadı sanma senden de menü bekliyorum Bu arada menü yorumlarını çok beğeniyorum. Menü konusunda seninle aynı düşüncelerdeyiz. O yüzden bol bol menü yorumu bekliyorum senden

Kızlar bugün itibariyle şekersiz 21 gün' e başladım. Şimdiye kadar gayet güzel gidiyor. İnşallah bu kez başaracağım. En fazla 7 gün yapabilmiştim bozmadan. Bakalım bu kez ne kadar gideceğim

Son düzenleme:
Normalde yeni üye çağırmamayı düşünüyordum ama takımda ikinci bir Ebru neden olmasın dedim. Hadi koş gel 13. takıma

Merhaba.. Ebru ben. 36 yaşındayım, 165 boy ve 80 kiloyum. 2 Aydır regl olmuyorum ilaç kullanıyorum dolayısıyla hedefim bu hafta 79 olsun.

Buranın sağladığı motivasyona çok inanıyorum daha önce denemiştim ama düzensiz yaşadığım için başarılı olamamış ve ayrılmak durumunda kalmıştım. Diskalifiye olmadım hiç. Şimdilerde daha düzenli bir hayatım var yatış kalkış saatim belli en azından :) Hep birlikte başarıcaz inşallah.. Sevgiler

Dünkü menüm

Kahvaltı (Maalesef yok)

Öğle (12:15)
Yarım kepçe mercimek çorbası
1 tabak şehriyeli pilav üzerine fırında kağıt içinde pişirilmiş etli sebze (yemeğin adını bilmiyorum maalesef)
1 kutu ayran

Ara (17:00)
1 avuç çiğ badem içi

Akşam (18:30)
1 tane havuç
yarım lahmacun

Su 2 lt spor ekstra yok. 5964 adım

(Menüm çok beğendiğim bir menü olmadı. Lahmacun ve şehriyeyi yememem lazımdı. Bugünden sonra daha dikkatli olacağım)

Hoş geldin Ebru' cum Ben de Ebru Takımımızın ilk sayfasında kurallarımız ve katılım formumuz var. Doldurup paylaşırsan sevinirim

Geçen haftanın spor listesini akşama yapabilirim ancak. Birazdan kızımın jimnastik antrenmanı için çıkacağız evden. Akşama görüşürüz Bu hafta sonu hep takipteyim ona göre cısssslardan uzak durun tamam mı

Malesef birçok şeyi bilen ama uygulayamayan kesimdenim elimden geldiğince yaparım canım. Kayınvalidem bizdeydi düzenimiz yoktu bugün gidiyor biraz daha düzenlerim artık menülerimi

Kesinlikle canim o zaman çok hızlı veriliyor. :)
Sporu puanla demiştin ya o ne demek? Nasıl yaparim

Kesinlikle canim o zaman çok hızlı veriliyor. :)
Sporu puanla demiştin ya o ne demek? Nasıl yaparim

Takımın ilk sayfasında puan listemiz var. Orada puanlar yazıyor. Yaptığın sporun puanını o listeye göre puanlaman lazım.

Malesef birçok şeyi bilen ama uygulayamayan kesimdenim elimden geldiğince yaparım canım. Kayınvalidem bizdeydi düzenimiz yoktu bugün gidiyor biraz daha düzenlerim artık menülerimi

Ne kadar kötü olursa olsun dünkü menünü bekliyorum canım. Bir yerden başlamak lazım. Hiç olmazsa hatalarını hep birlikte görürüz

Günaydın herkese, kaptanım akşam 1 elma yedim öyle kapattım dünü, bide sabah tartıldım 57.3 olmuşum geri ödemmi vardıda fazla çıktım dün acaba hedefimi 57.3 üzerinden yapsak olurmu kaptanım ☺

Selam canlar dünkü menümü hemen yazıyorum

Saat 11.00 de
3 dilim yumurtalı ekmek
İki üç dilim sucuk
7 yeşil zeytin ve çay

Saat 15.00 de 1 bardak çay

Saat 17.30 da antebin yağlı bulgur köftesini yapmıştım 4 sıkım köfte yedim
1 bardak ayran
1 sade maden suyu

Hepsi bu kadarrr :) aslında dün yoğundum p yüzden akşam bişe yemedim yoksa çay hiç boş gitmiyo:) eşim resim yarışmasına katıldı ve dün tam 7 saat o resmi halletmeye çalıştık tabi oğlum ve bende boyadık :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…