Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın benim güzel takımımın güzel ve çıtır hatunları
Günaydın canım, bende az önce ucundan da olsa 79 lu rakamları gördüm 4 yılın ardından ilk defa... inşallah daha güzel sonuçlarda görürüz hep beraber...Dünkü çorba ve meyve menüm işe yaradı..

Ne güzel bir karşılama oldu bu böyle nasıl mutlu oldum anlatamam

Günaydın hanımlar
iyi bir hafta diliyorum hepimize
hedef için teşekkürler kaptanım
Ama diye başlamak istemiyorum ama ben adet oldum sanırım hafta sonuna kadar şişliğim gitmez
bir daha ki hafta inşallah daha düşüğü olur
hafta sonu menülerim çok tutarsız değildi.
spor yok ne yazık ki çarşı pazar gezmeleri ev temizliği boş durulmuyor hafta sonu
suya dikkat ettim evde daha çok içiyorum

muhteşemsin tebrik ederim...

kaptancım 73,4 kiloyum....
güne 2 yumurta ile başladım.
aramda 2 hurma ile kahve içeceğim...

patates ve pilavı ne şartla tüketebilirim bir önerin var mı? eşim sebze sevmiyor. klış sebzelerini pişiremiyorum hç.

hafta sonu patlıcan musakka yedim. o da mı yasaklılar listesinde acaba?

Gunaydin
Siskinlik olunca insanin hevesi kalmiyor gercekten gene de dikkat et reglken de - gorebiliriz

Evet canım ayynen öyle..ben genellikle akşam 18 gibi yiyorum sonra sadece çay içiyorum..Tabi gezme olursa plan alt üst...
Eşim diyoki falan akraba ev aldı bi akşam gidelim mi...ben: olmaz...eşim diyo ki falan bizi çağırdı bu akşam gidelim mi... Ben: olmaaaz...

Eşine yaptığın yemekten yemezsen eğer kendine az da olsa kış sebzeleri pişirebilirsen ne harika olur. Patlıcan musakka yağlıysa olmaz tabii ama fırında az yağ ile yaparsan olur. O kadar detaya inmeye de gerek yok aslında sen patatesten, pilavdan ve tatlıdan vazgeçersen olur gibi. Akşamları menünü bekliyorum.

İşin sırrı bu işte. Akşam yemeğini bu mevsimde en geç 18:00 de bitirmek gerekiyor.

Artik bende oyle yapacagim

Şahsi fikrim musakka sebze yemeği olduğu için iyi bi seçim..pilavı bulgur yersen ve abartmadan, niye olmasın ki.. patates te kızartma olursa tehlikeli, ama onun haricinde ölçülü yenilebilir diye düşünüyorum. Tabi yanlışım varsa kaptanım düzeltsin..

Geç gördüm kaptanım..

Ben de ayni sekilde dusunuyorum
Porsiyon kontrolu bu isin en onemlisi

İşin sırrı bu işte. Akşam yemeğini bu mevsimde en geç 18:00 de bitirmek gerekiyor.
İşin ilginç tarafı, eşimde diyet spor yapmadığı halde, benim sayemde 4-5 kilo verdi 3 ayda... akşam yemeği erken yeniyor, haftasonu kızartma sadece çocuklar için yapılıyor, pilav pirinç yerine bulgur, yemeklere salatalara az yağ, ben içerken o da yeşil çay içiyo, ben kalori hesaplarken oda gün içinde yediklerini sayıp benimkini de hesapla diyo, gece yatmadan bişey yiyecek olsa, ben çok sağlıksız, o sen uyuyunca direkt yağa dönüşecek diyorum vazgeçiyo, eskiden akşam çayının yanında mutlaka abur cubur gofret vs.. yerdik, şimdi ben koymuyorum oda yemiyor...v.s..derken benim diyetin ona da yaradı..

Şimdi şöyle bir durum var canım. Normalde her şeyden azar azar yiyeyerek hayatımızı devam ettirebiliriz ama kilo verme aşamasında motivasyonumuzu kaybetmemek adına benim şimdiye kadar ki deneyimlerime dayanarak söylediğim tek bir şey var. Her şeyden yiyerek zayıflamak çok zor. Zayıflanamaz mı? Zayıflanabilir ama süreç uzadığı için bir süre sonra sıkılmalar başlar ve bu kez bırakıldıktan sonra verilen kilolar tekrardan gelir. O nedenle zayıflamaya çalıştığımız süre içerisinde mümkün olduğunca tek lokma dahi kaçırmamak lazım. O zaman her hafta en az 1 kilo mutlaka gidiyor. Tabii yanında biraz da hareket etmek lazım Zayıflama işi bittikten sonra ideal kilomuza indiğimiz zaman dilediğimiz yiyecekten dengeli ve sağlıklı bir şekilde abartmayarak yiyebiliriz. Ama bu aşamada yemememiz lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…