Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok şanslısın aslında bu konuda. Bazı eşler var ki diyeti sabote ediyor. Siz şu an ailecek sağlıklı beslenmeye başlamışsınız aslında. Maşallah

benim eşim de başladı. akşam 7 den sonra yemeyeceğim kilo vereceğim diyor ama o saate zor yetişiyor haliyle yemek.. neden ben de yediği halde kilo verenlerden olamıyorum acaba

tatlıdan vazgeçsem havada karada olurda.. hayat çok tatsız tuzsuz :'
kızartma komple .çıkmalı zaten hayatımızdan...
denge en önemli faktör. zayıfladıktan sonra dengesiz yedim diye geri geldi. şimdi de sürecin uzunluğu gözümü korkutuyor. 10 kilo benim için çok büyük ve zor bir hedef... uzman doktora gitmeyi düşünüyorum. operasyon falan mı geçirsem acaba. hiç öyle kilo veren oldu mu kk da? sen epey kaptanlık yaptın bilirsin...

chentiq bazen sana isminle hitap etmemek için zor tutuyorum kendimi
hahah gene kalp kalbe karşı... ben de demin şunu düşünüyordum : "eşine yaptığın yemeği kendin yeme yazmış iyi ki. ya XXX e yaptığın yemeği kendin yeme yazsaydı" ne güzel de -eşin- diye yazmış diyordum

Operasyon derken ne mesela? Ne gerek var ayrıca operasyona? Daha önce yaptın yine yapabilirsin biliyorsun di mi?

Operasyon derken ne mesela? Ne gerek var ayrıca operasyona? Daha önce yaptın yine yapabilirsin biliyorsun di mi?
daha önce göbeğim doğuma gidecekmiş gibi durmuyordu. daha önce daha gençtim. daha önce daha enerjiktim çok hareket ediyordum. daha önce hhiç bu kiloları görmemiştim

operasyon, şu yağ çekme, soğuk lipofiz, pasif zayıflama bilmem kıvır zıvır onlar. soğuk lipofiz kulağa iyi geliyor...

Işte bu bende akşam erken yersem sabah hep eksilerde oluyorum.Daha rahat oluyorum hemde.

Çok şanslısın aslında bu konuda. Bazı eşler var ki diyeti sabote ediyor. Siz şu an ailecek sağlıklı beslenmeye başlamışsınız aslında. Maşallah
Sabote etmeye çalıştığı zamanlar oldu, tabi ben onun oyunlarına gelmedim çoğu zaman..şimdi de bizim evin yakınında Antep lahmacun ve künefe ci açılmışmış...kendi gitmiş yemiş, illa gidelim beraber yiyelim diyor, yok yemicem diyorum, 3 gün sonra bi daha diyo..Ben de 75 kilo hedefime ulaşmadan gitmem bi daha söyleme, yorulma boşuna, sen git ye dedim..

Beslenme alışkanlığını düzeltmediğin sürece nerenden ne aldırırsan aldır bence sonra yine aynı hale dönersin. Bence diyet ve spor tek çözüm.

Canım bilgilerini unuttum, kaç yaşında kaç kilodasın?
Teyzemin kızı mide küçültme ameliyatı oldu, çok riskli olduğu halde...
Önce çok aşırı zayıfladı, derileri sallandı, ama bi kaç yıl sonra verdiği kilonun yarısını aldı..ve fiziken hoş gözükmüyo..kolları bacakları ve göbeğindeki deriler sünmüş gibi duruyo.. sağlıklı diyetle zayıflamak en iyisi bence.

Yerini mi yapıyorsun 75 e ulaşınca yerim diye

Ve de bağışık sistemleri çöküyor. sık sık rahatsızlandıklarını biliyorum benim de çevremde var oldukça zor bir süreç.

Ve de bağışık sistemleri çöküyor. sık sık rahatsızlandıklarını biliyorum benim de çevremde var oldukça zor bir süreç.

36 yaş 73 kilo. son 1 senede alınmış 10 kilo.
toz içeceklere de başlayabilirim ama kaptanım kızıyor LAydLiNe

36 yaş 73 kilo. son 1 senede alınmış 10 kilo.
toz içeceklere de başlayabilirim ama kaptanım kızıyor LAydLiNe
Bende çok kilolusun da operasyon istiyorsun zannettim.. kilon diyetle çok rahat verilebilecek bi kilo.. sakın operasyon falan düşünme..hiç sağlıklı değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…