Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bennsüreç uzasın istiyorum. O uasak bu yasak diye düşünüp strese girmeyeyim ki yasak olan cazip olmasın.
Benm de daha önceki deneyimldrime göre kendime yasak koymak brni diyetten koparıyor
Ben istediklerimden ölçülü yiyerek hareketimi artırarak kilo vermek istiyorum strese girmek istemiyorum. Canım çektiyse 2 tane cips atayım ağzıma eyvah yaa yememeliydim deyip amaaan battı balık yan gider deyip daha da yemek istemiyorum. Kendimi bunaltınca başa sarıyorum sıkıya gelemiyorum. Benim en büyük hedefim spor yapabilmek bunun yanında yediklerimi azaltmak.

Ben yıkayıp sıkı kapanan bir saklama kabının altına ve marulların üzerine havlu kağıt koyup kapatıyorum 1 hafta sağlam duruyor sonra bozyçulmaya başlıyo sma her gün mutlaka salata yersem 1 haftaya biter zaten sanırım.
Süt de içiyor ama her öğününde süt vermek istemiyorum uyurken mutlaka biberon istiyor kurtulamadık biberondan

Ne kadarlıktı kızın canım ? 2-3 yaşında diye hatırlıyorum..benim kız 1 yaşına girince mamayı bırakıp laktozsuz süte geçtik..ilk günler kabız oldu ama şimdi alıştı sayılır..gece ve sabah süt içiyo içine bebe bisküvisi de atıyorum, diğer öğünlerde çorba yoğurt vs ev yemeği veriyorum.. bazı Dr lar hiç süt verme, devam mamasını günde 1-2 kere az ölçüde ver, ev gıdasını çok yesin diyor. Bazıları da mamaya karşı, 1 yaştan sonra süte geçin diyor..kafam çok karıştı geçen ay..öncekilerde yaptığım gibi süte geçtim bende ama hala iyi mi yaptım bilmiyorum..o yüzden sordum..

Bu arada, anne sütü yetmediği için doğduğundan beri 1 yaşına kadar mama kullandık, 2-3 haftadır süte geçtik..iyi mi yaptım bilmiyorum..

Ben 2 yaşına kadar devam maması verdim. Arkasından pınarın çocuk sütüne başladım. 4 Nisan'da yedi yaşına girecek ve daha yeni yeni normal süt içmeye başladı. Pınarın sütün çok severek içiyor. Ve yatmadan önce süt içmezse uyumuyor

Bu arada, anne sütü yetmediği için doğduğundan beri 1 yaşına kadar mama kullandık, 2-3 haftadır süte geçtik..iyi mi yaptım bilmiyorum..

Bence devam maması kullan. Sütün içinde gerekli vitamin ve mineraller yok canım. Süt içme alışkanlığı olması güzel ama şu an onun sütün yanında diğer şeylere de ihtiyacı var. Hepsini evdeki yemeklerden ya da dışarıdan tek başına karşılayamaz.

Diğer çocuğumun doktoru 1 yaşında süte geçin, mama ile çocuğu şişirmeyin demişti, o yüzden kafam karıştı..

Diğer çocuğumun doktoru 1 yaşında süte geçin, mama ile çocuğu şişirmeyin demişti, o yüzden kafam karıştı..

Karar senin tabii ki ben vitaminler ve mineraller için öyle bir öneri düşündüm. Biz bile sağlıklı beslenemezken büyüme çağındaki çocukların beslenmesinin daha iyi olması lazım. Her şeyi dışarıdan alamıyoruz artık. Sen yine iyice bir araştır.

Çok teşekkür ederim canım, bi bakayım, muhtemelen mamaya tekrar geçeriz..

Tabii ki haklısın bu düşüncende ama aynı zamanda zaten sağlıklı yiyecekler yemiyorsun ki. Bize kilo yapan yiyecekler zaten sağlıksız yiyecekler. Mesela cips demişsin. Normal insanların da yememesi gereken bir yiyecek. Öyle çok işlemiş ki bu yiyecekler hayatımıza nereye baksak etrafımız zararlı yiyeceklerle çevrilmiş. Eski toprak derler yaaa eskiler daha sağlıklı daha dinçlermiş. Sanırım sebebi de buymuş. Unu bile kendileri yaparlarmış. Oysa şimdi her şeyimiz yapay. Yediğimiz her şey de bir katkı maddesi var. Kendini bunaltma mevzusuna gelince de şöyle bir düşün. Bu yiyecekler şimdiye kadar ne kattı senin hayatına? Yani yemesek (tabii ki hepimiz arada bir nefsimize yenik düşüp kaçırıyoruz, hiçbirimiz süper değiliz bu konuda, öyle olsak zaten şu an kilo vermek için uğraşıyor olmazdık) hayatımızdan hiçbir şey eksilmez bence hatta kazançlı çıkarız

Aynen oyle tavuk eti ve yumurtaya bile insan guvenemiyor bu devirde sadece kilo vermek icin degil sagligimiz icin de bazi besinleri hayatimizdan cikartmamiz gerekiyor

İlk günler için gayet iyi bir menü aslında. Pirinç pilavı, tahin pekmez ve herbalife harici oldukça iyi. Su az olmuş umarım onu zamanla çoğaltırız

Seni gidi seni demek geçti içimden

Olan olmuş artık geçmişi bırakıp önümüze bakmak lazım

Ben böyle zamanlarda sabah erken uyanınca bir tane yumurta haşlıyorum kendime. Öğleye kadar metabolizma çalışmaya başlıyor. Öğle yemeği gibi de normal kahvaltımı yapıyorum. Aklında olsun. Diğer türlü öğün saatlerin şaşıyor. Su çok az olmuş. Emziriyordun yanlış hatırlamıyorsam senin daha fazla su içmen lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…