Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Oooooo iyi ki okumuşum geçmişi. Hem makarna hem börek ooohhhh valla iyi

Kahvaltı geç olmuş onun haricinde güzel bence. Kek olmamış. Diğer öğünler gayet iyi. IF yapmıyordun di mi?

Kızlar su yorumunu herkese tek tek yapmak istemiyorum. Su vücudumuz için oldukça önemli bir öge. Olmazsa olmazlardan. Metabolizmanın çalışması, dolaşım sisteminin etkili bir şekilde sağlanması ve yaşamamız için gerekli ve önemli. O yüzden en az 2 lt mutlaka içmeliyiz. 2 litrenin altına düşmeyin lütfen. Fazlası daha iyi olur ama en kötü ihtimal 2 lt yapmaya çalışın

Hadi yaaaaaaaaa çok fena olmuş üzüldüm vallahi. Onun bir de kokusu olur evde. Bir de yeni yıkatmışsın. Tühhhh yaaaa. Ama iyi spor olmuş sana

O kadar yürüyüşe pideyi görmedim farz et. Bende aktif olarak yürüyen insanlardanım ve çok severim yürümeyi. Koşmayı henüz beceremedim ama saatlerce yürüyebilecek enerjim ve potansiyelim var. Doğaseverler grubumuz var hatta sürekli dağlarda bayırlarda yürümeye çalışıyoruz. Etkinliğiniz çok hoşuma gitti. Ama kahvaltını çok hafif tutmuşsun o olmamış. Günü gayet güzel geçirmişsin tebrik ederim

Selam kızlar geçmişe şöyle bir göz attm.Daha önce girmeye fırsatım olmadı.Bu yüzden menüde yazmadım.Zatenhaftasonu menülerim hiç iç açıcı değil ama bugün toparladım kendimi.Menü yazmadan olmuyor. Şu kaçamaklar var ya insan utanıyor menüsünü paylaşmaya.Misafir olmazsa yanımda kimse olmazsa gram kaçamak olmuyor.Sen yemediğinde küsüyorlar az birşey yesen birşey olmaz falan filan.Ama kararlıyım vericem bu kiloları.

Aynen..katılıyorum.. sırf bu yüzden gitmemiz gereken gezmeleri öteliyorum..insanın önüne gelince, az ondan, az bundan derken ipin ucu kaçıyor..menü yazmadan olmuyor bencede..
Elbette vericez inşallah..

Menümü de yazayım
Kahvaltı 08.00
1bucuk dilim tb ekmek
1haslanmis yumurta
1dilim peynir
1dilim sucuk
2zeytin Salatalik

13.00
1kucuk tabak kabak yemegi
1kase yoğurt
1dilim tb ekmek

18.30 Akşam
2kase arabası çorbası
Bol salata
1bardak ayran

2lt su
Spor yok.Bugunki koşturma bana yetti.Yesil çayımı da içer günü kapatırım.

İyi akşamlar, bugünün menü açılışını yapıyorum:
10.00. Limonlu sıcak su
12.30. 1 kase kadar bulgurlu çiçek dolması, marul, dereotu, bi tatlı kaşığı bal katılmış yeşil çay.
15.00. 1 elma
18.00. 1 tabak fırında pişmiş sebzeli tavuk yemeği
Birazdan 3-4 bardak çay içerim.

2.5 litre su, 1 saat yürüyüş= 7500 adım= 110 puan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…