İyi akşamlar kızlar bugün kahvaltıya arkadaşlara gittik akşamda eşim makarna istedi saçma bi gün geçirdim yani
Sabah 11.00; 1 adet patatesli börek
2 dilim peynir
Domates
5 zeytin
2 kaşık kadar kavurmalı omlet
Akşam 17.30 ; 4 kaşık makarna
1 tavuk şiş
1 domates
2 litreye yakın su içtim
Spor yok ama toplamda 11 bin adım attım bugün
Kahvaltı geç olmuş onun haricinde güzel bence. Kek olmamış. Diğer öğünler gayet iyi. IF yapmıyordun di mi?İyi aksamlar herkese
kahvalti(12.00)
ceyrek simit
Peynir az yedim
Yesil zeytin 4 tane
Ton baligi 1 tk kadar
ara ogun
yarim dilim kek
1 kucuk muz
aksam(18.30)
haslanmis tavugu kori ve diger baharatlarla kavurdum 1 tabak kadar
Kahvalti bugun de istedigim gibi olmadi
2 lt su+1 bardak kahve
30 dk eliptik 150 8k adim 120 toplam 270 puan ile gunu kapattim
Tekrar geçmiş olsun canım sonuçlarını bizimle de paylaş lütfen. Umarım önemli bir şey yokturGittim canım mr istedi.pzrtsi aksam mr çektirip salı dr bakcak sabah.Ama bi ağrı kesici verdi.Serum yaptılar.Azaldi agrım çok şükür.
Ay bugün başıma cok kötü birşey geldiii
Sabah 12 de
2 tane poğaça yedim cay ve zeytin ile. Sonra ben bi vicdan yaptım bi vicdan yaptım hemen kalktım 1 saat hızlı tempolu yürüyüş yaptım.
Sonra pazara gittik 2 saatte market pazar dolaştık.
Saat 18.00 de 1 kase kereviz salatası yedim.
Kilere gittim 10 kilo tursum vardı bitmişti sadece suyu kalmıştı. Dedim bidonunu yıkayayım. Ay aldım kilerden cıktım. Tam götürürken elimden bi kaydıııııı ayyy 10 kilo tursu suyu halının ortasına şak diye dökülmesin miii( su cok bi baktım oturma odasına doğru gidiyo ben bi çığlık attım daha yeni yıkatmıştım halıları topladım attım kapıya yarın tekrar vericem. 2 saatte o pisliği temizlemeyle ugrastım bu sporların en ağırıydı kızlar yaa. Simdi de yorgunluk üstüne ada cayı ( malatya ve kayserililer dağ çayı der oralardaki dağlarda var sadece) içiyorum.
Teşekkür ederim canım kaptanım.Mr girdim sonuç cıktı.Dr.4te bakacak sonuçlara.Aksama belli olur.Tekrar geçmiş olsun canım sonuçlarını bizimle de paylaş lütfen. Umarım önemli bir şey yoktur
İyi geceler, nasılsınız?
Haftasonu çabucak geçti. Adı var tadı yok..
Bugün benim için güzel geçti. Korktuğum gibi değildi gerçekten gözümde büyütmüştüm 10 km yi. 1:48 dk da tempolu yürüdüm güzeldi. Runatolia gerçekten çok güzel ve büyük bir organizasyondu. Farklı ülkelerden insanlarinda katılımıyla 10 bin kişi yürüdü, koştu. Çoluk çocuk yaşlı genç.. neyse uzatmadan gün sonu raporu gelsin madem
Z raporu alınır ya gün sonunda.. :)
O halde 01.03.2020 tarihli Z raporum;
Sabah 7 kalkış ceviz suyu
Kahvaltı yarım portakal, yarım yeşil elma
Öğlen 5 ızgara köfte, öncesinde gelen sıcak pide ve tereyagla dayanamadim ne kadar diyim tatlı tabagindan az daha büyük düşünün yarısı kadar. Yeşillik ve ayran. (Yürüyüş sonrasında grubumuz bizi yemeğe götürdü çok efor sarfetmisiz karbonhidrat almamız gerekiyor diye :))
Akşam 18.30 1 kase mercimek çorbası, 3 yemek kaşığı taze fasulye 3 yemek kaşığı bulgur pilavı, salata.
Hareketlerim;
40 zıplama, 50 mekik, 20 alt karın mekik, 30 squat, 20 şer tekli squat, 20 iç bacak squat, 50 şer yanlara eğilme, 50 şer sırt yanlar için arkaya dönme ve tabiki 10 km 1:48 dk tempolu yürüyüş
Ama kilo veriyorsan problem yoktur dimi kaptanimSeni gidi seni demek geçti içimden
İnşallah temiz çıkar, bize de haber et..Teşekkür ederim canım kaptanım.Mr girdim sonuç cıktı.Dr.4te bakacak sonuçlara.Aksama belli olur.
Tamamdır.Aksama belli olur zatenİnşallah temiz çıkar, bize de haber et..
İf yapmiyorum bu hafta aksam yemeklerini erken kapatmaya calistim o kadarKahvaltı geç olmuş onun haricinde güzel bence. Kek olmamış. Diğer öğünler gayet iyi. IF yapmıyordun di mi?
Ama kilo veriyorsan problem yoktur dimi kaptanim
Aynen..katılıyorum.. sırf bu yüzden gitmemiz gereken gezmeleri öteliyorum..insanın önüne gelince, az ondan, az bundan derken ipin ucu kaçıyor..menü yazmadan olmuyor bencede..Selam kızlar geçmişe şöyle bir göz attm.Daha önce girmeye fırsatım olmadı.Bu yüzden menüde yazmadım.Zatenhaftasonu menülerim hiç iç açıcı değil ama bugün toparladım kendimi.Menü yazmadan olmuyor. Şu kaçamaklar var ya insan utanıyor menüsünü paylaşmaya.Misafir olmazsa yanımda kimse olmazsa gram kaçamak olmuyor.Sen yemediğinde küsüyorlar az birşey yesen birşey olmaz falan filan.Ama kararlıyım vericem bu kiloları.
Benim de 1 hafta tamamlandigi için akşam 12 ye kadar izin verdi program sende mi if yapiyorsun canimİf yapmiyorum bu hafta aksam yemeklerini erken kapatmaya calistim o kadar
Çok geçmiş olsn canm aniden çıkanlar da duymuştum :)Migren varmış.Migren atagi oluyomuş o agrilar. Yillardir nasıl belli olmaz da birden çıkar ilgilnc geldi.Agrim biraz hafifledi neyseki.
Teşekkür ederim canım.Siddetli ağrıydı hemde nasıl.Ama bende yorgunluk stres falan der zannettim.Çok geçmiş olsn canm aniden çıkanlar da duymuştum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?