- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Migren varmış.Migren atagi oluyomuş o agrilar. Yillardir nasıl belli olmaz da birden çıkar ilgilnc geldi.Agrim biraz hafifledi neyseki.
[/QUOTE
Çok geçmiş olsun canım, en azından ne olduğu belli oldu, bundan sonra buna göre daha dikkat edersin, genelde böyle bi anda çıkıyor diye duymuştum.. uykusuzluk, gürültülü ortam, stres, açlık tetikliyor diye biliyorum..inş sık tekrarlamaz kendini dinlendirirsen..
Menünü yazdığını farketmemiştim..
Çok geçmiş olsun canım, en azından ne olduğu belli oldu, bundan sonra buna göre daha dikkat edersin, genelde böyle bi anda çıkıyor diye duymuştum.. uykusuzluk, gürültülü ortam, stres, açlık tetikliyor diye biliyorum..inş sık tekrarlamaz kendini dinlendirirsen..Teşekkür ederim canım.Siddetli ağrıydı hemde nasıl.Ama bende yorgunluk stres falan der zannettim.
O da doğru.Aklima herşey geldi kötü.Korktum ama buna şükür canım.cok teşekkürlerÇok geçmiş olsun canım, en azından ne olduğu belli oldu, bundan sonra buna göre daha dikkat edersin, genelde böyle bi anda çıkıyor diye duymuştum.. uykusuzluk, gürültülü ortam, stres, açlık tetikliyor diye biliyorum..inş sık tekrarlamaz kendini dinlendirirsen..
Menünü yazdığını farketmemiştim..
bir ara denedim de olmadı yapamadım maalesefBenim de 1 hafta tamamlandigi için akşam 12 ye kadar izin verdi program sende mi if yapiyorsun canim
çok geçmiş olsun ablacımMigren varmış.Migren atagi oluyomuş o agrilar. Yillardir nasıl belli olmaz da birden çıkar ilgilnc geldi.Agrim biraz hafifledi neyseki.
Sağol canım.Tesekkurlerçok geçmiş olsun ablacım
Neden yapamadın benim beslenmeme göre en yapılabilir olanı ben çok sevdimbir ara denedim de olmadı yapamadım maalesef
Afiyet olsun canim.Çiçek dolması seninİyi akşamlar, bugünün menü açılışını yapıyorum:
10.00. Limonlu sıcak su
12.30. 1 kase kadar bulgurlu çiçek dolması, marul, dereotu, bi tatlı kaşığı bal katılmış yeşil çay.
15.00. 1 elma
18.00. 1 tabak fırında pişmiş sebzeli tavuk yemeği
Birazdan 3-4 bardak çay içerim.
2.5 litre su, 1 saat yürüyüş= 7500 adım= 110 puan..
Sağol canım, evet bu hafta 3. yiyişim çiçek dolmasını. İlkini gezmede yemiştim. 2. ve 3. yü dün ve bugün yedim. Yani bugun dünden kalanları yedim aslında. Çiçek dolması bana çok doyurucu geliyor, bulgurlu ve diğer dolmalar göre az yağlı olduğu için diyete de uygun diye düşünüyorum, tabi abartılmadığı sürece. Eskiden olsa, dün ve bugün yediğim çiçek dolmasının toplamını bi öğünde yerdim..Afiyet olsun canim.Çiçek dolması senin
menüde çok sık görüyorum sanki.Su ve yürüyüş çok güzel.Ekmek hiç yok galiba
Geçmiş olsun cnmMigren varmış.Migren atagi oluyomuş o agrilar. Yillardir nasıl belli olmaz da birden çıkar ilgilnc geldi.Agrim biraz hafifledi neyseki.
Evet haklısın aslında.Bizde de çok yenir.Ozellikle yazın.Dolaba da kışlık koyuyoruz.Sağol canım, evet bu hafta 3. yiyişim çiçek dolmasını. İlkini gezmede yemiştim. 2. ve 3. yü dün ve bugün yedim. Yani bugun dünden kalanları yedim aslında. Çiçek dolması bana çok doyurucu geliyor, bulgurlu ve diğer dolmalar göre az yağlı olduğu için diyete de uygun diye düşünüyorum, tabi abartılmadığı sürece. Eskiden olsa, dün ve bugün yediğim çiçek dolmasının toplamını bi öğünde yerdim..
Teşekkürler canımGeçmiş olsun cnm
Tekrar denemeyi dusunuyorum yarin basliyim hattaNeden yapamadın benim beslenmeme göre en yapılabilir olanı ben çok sevdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?