- 25 Aralık 2008
- 919
- 874
- 333
14 sakatlığı de var ama yağ yakımı 14. Saatten sonra hızlanıyor canım
Beslenme pencerende 2 öğün yapabiliyorzun karbonhidrat i azaltıp protein iartirarak yapiyorsun
Ben tam yapmıyorum ama araştırdım. Belli saatlerde aç durarak yapılıyo, su, şekersiz çay, kahve, vs serbest içiliyo. Mesela 8 saat yiyip sonrasında 16 saat hiç bişey yemiyorsun... İlk başlayanlara 10 saat yiyip, 14 saat yememeyi öneriyor uzmanlar..bir iki hafta buna alışınca 8/16, sonra da kademeli olarak 6/18, sonrada yapılabiliyorsa 4/20 saat şekilde if yapılabiliyor benim okuduklarıma göre..
Çok değil işte 16 saat yapınca dayanabildigini göreceksin aç olduğum süreçte çok mutluyum bir de daha enerjik
16 saat de sonra çıkarsın önce alış sonra kendiliğinden çıkıyor mesela ben bugün 17 saat aç kaldım14 saat aç kalınca yağ yakımı oluyordur diymi yine.ben buara yapmaya çalışıyorum.ama 14 saatte kalıyor genelde.gündüzde tatlı ve ekmeğe dikkat ediyorum
Su çay kahve bitki çayı şekersiz olacak amabenim de aksam 6 da yesem, sabah 7 ye kadar yemesem 13 saat yapıyor. öğle yemeği 12.30 da öğleye kadar yemesem dayanabilirmiyim ki
Tamam yarın deneyeceğim. kahvaltı yok öğle yemeğine kadar yemicem 18 saat yapacakyemediğimiz zamanlarda su çay serbest değil mi??
Alışınca şekerli hiç icemiyorsunDur bakalım bugün bi deneyeyim şekersiz çayı..
Bende 2 ay dan sonra farketmiştimdaha doğrusu ben yaptığım şeyin İF diyeti olduğunun farkında değildim.yeni farkettim:)
Vücudunu kademeli olarak alıştırma daha doğru olur...bi anda çok zorlanırsın..bence ilk haftalarda 14-16 saatliği denemelisin..mesela bugun akşam 7 de ye, yarın 9-10 gibi yanında götürdüğü hafif bi şey ye, sonra öğle yemeğini yersinbenim de aksam 6 da yesem, sabah 7 ye kadar yemesem 13 saat yapıyor. öğle yemeği 12.30 da öğleye kadar yemesem dayanabilirmiyim ki
Tamam yarın deneyeceğim. kahvaltı yok öğle yemeğine kadar yemicem 18 saat yapacakyemediğimiz zamanlarda su çay serbest değil mi??
Ben de zeytin peynirle orucumu açıp öğlene yemegimi yiyordum birden yeyince şeker aniden yükseliyor rahatsız oluyorumVücudunu kademeli olarak alıştırma daha doğru olur...bi anda çok zorlanırsın..bence ilk haftalarda 14-16 saatliği denemelisin..mesela bugun akşam 7 de ye, yarın 9-10 gibi yanında götürdüğü hafif bi şey ye, sonra öğle yemeğini yersin
Ama Mart ayı hedefi değil mi o cumaya mi olmamız gerekiyor eğer öyleyse ben ulasamamKızlar bu arada merak ettim, sevgili kaptanımız koyduğu hedeflere yaklaştık mı? Nasıl gidiyor? Kim ne durumda? Ben yaklaştığımı düşünüyorum ama cuma günü ne çıkar bilmiyorum
bence de verebilirimTekrar verirsin inşallah bende bugün fırsat bulursam kayıt olacağım salona
aynen hep birlikte başaracağızİnşallah istediğiniz kiloya çabucak dönersiniz, güzel zayıflamışsınız, demekki isteyince yapabiliyorsunuz..
saldım çayıra mevlam kayıra oldumOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooooooooooooooo Gönül noldu sana
bence de verebilirim
Ben bir önceki kilo vermemde spor salonuna gitmemiştim evde ve dışarıda yürüyüş yapmıştım çok etkisi olmuştu
aynen hep birlikte başaracağız
saldım çayıra mevlam kayıra oldum
Türkiye’ye gittim geldim ondan sonra hiiiççç dikkat etmedim sonuç bu
Kim var eskilerden burada Merve ada falan var mi ben kimle kapışacağım
benim de aksam 6 da yesem, sabah 7 ye kadar yemesem 13 saat yapıyor. öğle yemeği 12.30 da öğleye kadar yemesem dayanabilirmiyim ki
Ben haftalık hedef olarak hatırlıyorumAma Mart ayı hedefi değil mi o cumaya mi olmamız gerekiyor eğer öyleyse ben ulasamam
Kaptanım koyduğun hedef haftalıktı dimi? Ben öyle hatırlıyorumBen gelemedim yine yoğunluktan. Yeni bitti sayılır işler.
Mart ayı hedefiydi çünkü benim kilom 96 ve hedef 93 kilo yani biraz zor benim 1 haftada vermem diye dusunuyorumBen haftalık hedef olarak hatırlıyorum
Bende haftalık diye biliyorum senin hedefte bi yanlışlık olmuştur bence cnmMart ayı hedefiydi çünkü benim kilom 96 ve hedef 93 kilo yani biraz zor benim 1 haftada vermem diye dusunuyorum
Sen IF yapma canım. Senin şu an 3 ana 2 ara öğün yapman daha mantıklı. İf seni kötü etkiler. Denemeni tavsiye etmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?