Malum kaptanim çalişinca bazen aksakliklar oluyor .Teşekkür ederiz canımnerelerdeydin bakim niye bu kadar geç bildirim yaptın?
Herkesi tebrik ederim maşallah bizeGeçtik canım geçtik hatta müjdeyi böyle vereyim bu haftanın birincisi bizizzzzzzzzzzzzzz
Bugün bende yazayım çok dengeli değil ama eşim kızla beraber ben uyurken hazırlamışlar sağ olsunlar mecbur yedim
09.45 kızarmış patates ve tost
14.00 sütlü Türk kahvesi ince 1 dilim yaş pasta dün eşimin doğum günüydü kalan pastadan arkadaşım kahveye gelince ikram ettim arada bende yedim işte azıcık
17.00 çeyrek ekmek arası 3 tane sarma
Günü kapattım
Su 1.5 lt daha devam ederim suya
Seninde az kalmis ablacim yaza kadar daha fazlasina beraber elveda diyecegiz insallahtebrikler 80 li kilolara düşmek harika hissettiriyor gerçekten darısı enckisa zamanda başıma insallah
Bu sefer ben de inanıyorum bana inşallah canımTabii ki yiyeceksin. Yemezsen zaten kilo veremezsin. Ama sağlıklı ve yeteri miktarda yemek lazımBu kez olacak inşallah ben inanıyorum sana
İinsallah canım sağlıkla ulaşalım hedeflerimize insallahSeninde az kalmis ablacim yaza kadar daha fazlasina beraber elveda diyecegiz insallah
Ayy çook sevindiiim...sonunda başardıııkGeçtik canım geçtik hatta müjdeyi böyle vereyim bu haftanın birincisi bizizzzzzzzzzzzzzz
Hedeflerine ulaşan hatta hedeflerinden daha fazla kilo verenleri kocaman tebrik ediyorum.Kiloverenbiri polokey2244 Aysegul 6666 K krtp86 harikasınız kızlar
Ayy çok mutluyum ilk haftadan bununla başlamak çok hoşuma gittiGeçtik canım geçtik hatta müjdeyi böyle vereyim bu haftanın birincisi bizizzzzzzzzzzzzzz
Ben uğurlu geldim niye söylemiyorsunAyy çook sevindiiim...sonunda başardıııkBaşta kaptanımız olmak üzere tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?